Boekenplank:
Kies
  • Home
  • B
  • Johan op de Beeck

Boeken van Johan op de Beeck

Johan op de Beeck was journalist en nieuwsanker bij de VRT, TV Limburg en Kanaal Z. Hij maakte tv-documentaires en presenteerde talkshows en debatprogramma’s. Tegenwoordig is Op de Beeck publicist en communicatieadviseur.

Noot BBS: pagina onder bewerking.

Meer over Johan op de Beeck

Genres: Roman, Thriller / Spanning

Geboren: 1957

België

Website: https://johanopdebeeck.be/


Jef Van Hooff

  1. Het complot van Laken
  2. De staatsvijand

gedetailleerd overzicht

Jef Van HooffHet complot van Laken

Hitler heeft België bezet. Leopold III wil in het land blijven. De koning flirt met het nazisme. Dat zint de Belgische regering in ballingschap in Londen niet. Zij wil de vorst naar Londen doen overlopen.

De Belgische geheim agent Jef Van Hooff moet Leopold III in Laken een geheime boodschap bezorgen. Hij is in het gezelschap van een vrouwelijke spion, een dubbelagent. Tijdens zijn levensgevaarlijke missie zitten de nazi's hem op de hielen.

Schrijver: Johan op de Beeck
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492958341
Ebook: 9789492958358
Uitgever: Horizon
De staatsvijand

1956. De Koude Oorlog tussen Oost en West woedt in alle hevigheid. De Staatsveiligheid vreest dat iemand uit de hoogste kringen van het land geheime informatie lekt aan de Russische geheime dienst KGB en doet een beroep op Jef Van Hooff. Deze kapper uit Mechelen spioneerde tijdens de Tweede Wereldoorlog in bezet België voor de Britse geheime dienst.

Jef Van Hooff moet het lek opsporen. Door deze gevaarlijke missie raakt hij tussen twee vuren, want als spion is hij jager maar ook opgejaagd wild.

Schrijver: Johan op de Beeck
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464100518
Ebook: 9789464100525
Uitgever: Horizon