A     B     C     D     E     F     G     H     I     J     K     L     M     N     O     P     Q     R     S     T     U     V     W     X     Y     Z    <<< De boeken van Esther Verhoef >>>Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Alles te verliezen

N.v.t.

2008

978-90-414-1417-5

Anthos

In Alles te verliezen draait alles om de aantrekkelijke Claire, een vrouw van in de dertig. Ze woont op een van de meest idyllische plekken in Nederland, in een prachtig gerenoveerde boerderij, samen met haar man, de succesvolle makelaar Harald van Santvoort. Samen hebben ze twee dochters.

Claire is hulpouder op school en zorgt voor haar allenstaande moeder. Maar Claire is niet zo smetteloos als ze zich voordoet. Niemand weet waarmee zij in het verleden haar geld verdiende en dat zij een verre van gezonde relatie onderhield met de beruchte crimineel Marius. Dat wil ze zo houden, koste wat kost. Maar laat Marius nu na tien jaar cel weer op vrije voeten komen en Claire traceren...


Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Close-up

N.v.t.

2007

978-90-414-1056-6

Anthos

De tweeëndertigjarige Margot Heijne heeft een nare scheiding achter de rug. Ze probeert haar leven op orde te krijgen en haar zelfvertrouwen terug te winnen.

Haar nieuwe leven komt in een gevaarlijke stroomversnelling terecht als ze Leon Wagner ontmoet, een mysterieuze, dominante man met een bijzondere vriendenkring, die wel erg veel invloed op haar krijgt...Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Déjà vu

N.v.t.

2010

978-90-414-1653-7

Anthos

Hoe ver ga jij voor je idealen?

Als de 27-jarige Eva Lambregts haar baan als journaliste bij de krant kwijtraakt, besluit ze om uit te huilen bij haar beste vriendin. Dianne heeft een half jaar eerder alle schepen achter zich verbrand en zich teruggetrokken in een afgelegen gehucht in Frankrijk. Bij aankomst treft Eva echter een verlaten huis aan.

Ze vertrouwt erop dat haar grillige vriendin snel van zich zal laten horen en neemt haar intrek in het huis. Maar Dianne geeft taal noch teken. In het dorp gebeuren vreemde dingen. Wie sluipt er 's nachts door de bossen rond de woning, en waarom reageren de dorpelingen zo vijandig?

Eva wil weten wat er met Dianne is gebeurd en ze gaat op onderzoek uit. En dat had ze beter niet kunnen doen...


Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Erken mij

N.v.t.

2009

978-90-5965-088-6

CPNB

Erken mij speelt zich af in Parijs. Daphne, een vrijgezelle vrouw van 28, is een halfjaar in therapie geweest bij psycholoog Etienne Segers voor een burn-out. Als de therapie ten einde loopt lukt het Etienne niet om afscheid nemen van zijn cliënte. Hij nodigt haar uit voor een romantisch weekend in Parijs, de stad waar hij is geboren. Maar de wankele idylle wordt al op hun eerste avond ruw verstoord...

Erken mij is een uitgave van de Stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van de maand van het spannende boek 2009.


Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Nouveau riche & andere verhalen

N.v.t.

2011

978-90-414-1767-1

Anthos

Nouveau riche & andere verhalen bevat vier verhalen van Esther Verhoef: Nouveau Riche, Worst case scenario, De ontmoeting en De perfecte partner.

Een ontmoeting met oude vrienden waarbij nog niet alle rekeningen vereffend te zijn, een eerste date die niet helemaal loopt zoals gepland, een prachtig liefdesverhaal en een plastisch chirurg die wonderen lijkt te kunnen verrichten: deze spannende verhalenbundel staat garant voor een aantal heerlijke uren leesgenot.


Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Rendez-vous

N.v.t.

2006

90-414-1025-2

Anthos

Wie heeft niet de droom te emigreren naar het zuiden van Frankrijk waar het klimaat beter, de mensen minder gehaast, de omgeving weidser, de natuur meer aanwezig, en de algehele stemming vrolijker is?

Ontmoet Simone, een 34-jarige vrouw die de stap waagt om in het zuiden van Frankrijk een nieuw leven te beginnen. Samen met haar man en twee kinderen koopt ze een bouwvallig landhuis om op te knappen, erin te wonen en een deel ervan te verhuren als chambres d'hôtes.

De werkelijkheid haalt de droom in. Waar haal je goede werklui vandaan in een vreemd dorp waar je nog niet eens de bakker weet te vinden? Hoe stel je je kinderen gerust die de taal nog niet machtig zijn en al hun vriendjes hebben moeten achterlaten? Hoe houd je je relatie opwindend terwijl de stress van de verbouwing steeds zwaarder op je schouders drukt?

Terwijl de hectiek in en om het huis steeds groter wordt vlucht Simone - die er genoeg van heeft haar leven continu aan dat van haar man aan te passen - in een hartstochtelijke affaire met de aantrekkelijke twintigjarige Michel. Ze raakt daarbij echter langzaam maar zeker de controle over haar eens zo georganiseerde leven kwijt.

<<< Sil Maier >>>Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Onrust

N.v.t.

2003

90-6112-242-2

Karakter

Een internationaal opererende criminele organisatie wordt keer op keer bezocht door een uiterst gewelddadige overvaller. Het is een eenling, niemand kent zijn gezicht en niemand weet wie hij is, maar zijn werkwijze is koel, berekenend en uiterst professioneel. En terwijl de klok doortikt, dunt de organisatie steeds verder uit. Alles wordt op alles gezet om de identiteit van de vernietigende indringer te achterhalen.

Natuurfotografe Susan Staal heeft haar eigen problemen. Ze heeft al een tijdlang een intense, maar platonische relatie met Sil Maier, die haar gevoelens weliswaar deelt, maar toch zijn vrouw Alice niet in de steek wil laten.

Alice is op haar beurt bezeten door de ambitie presentatrice te worden bij het succesvolle televisieproductiebedrijf Programs4You, waarvoor ze bereid is zeer ver - misschien wel té ver - te gaan.Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Onder druk

N.v.t.

2004

90-6112-033-0

Karakter

Net als Sil Maier heeft besloten zijn oude leven de rug toe te keren, wordt het kind van zijn vriend Sven Nielsen ontvoerd. Er zijn aanwijzingen die naar Frankrijk leiden. Samen met de nerveuze dierenarts gaat hij naar Parijs, vastbesloten de ontvoerders het mes op de keel te zetten.

Maar hoe verder Maier doordringt in het criminele netwerk, hoe sterker zijn gevoel wordt dat er meer aan de hand is. Wordt het kind inderdaad gebruikt als pressiemiddel door een internationale drugsbende, of speelt er meer? En is de dierenarts wel het slachtoffer dat hij lijkt te zijn? En wat is de connectie met de Colombiaanse ex-commando die ineens opduikt bij Susan Staal, Maiers vriendin?

In een adembenemende race tegen de klok wordt duidelijk dat elke speler zijn eigen verborgen agenda heeft, en niets is zoals het lijkt.


<<< Diversen >>>Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


De lunchroom van de weduwen

N.v.t.

2008

978-90-414-1320-8

Anthos

De lunchroom van de weduwen is een uitgave in het kader van de Maand van het Spannende Boek juni 2008 en bevat korte verhalen van René Appel, Lieneke Dijkzeul, Escober, Nicci French, Camilla Läckberg, Denise Mina, Marion Pauw en Esther Verhoef (Onvoltooid verleden).Titel

Oorspronkelijke titel

Eerste uitgave

ISBN

Uitgever


Is uw man al af?

N.v.t.

2010

978-90-414-1683-4

Anthos

'Ik wil het deze keer eens met u hebben over 'de ideale man'. Hiermee doel ik met name op het type dat onze eierstokken beroert: mannelijk, zelfstandig, zelfverzekerd, een tikje mysterieus, ongrijpbaar en tóch met het hart op de juiste plek - misschien rijdt hij motor of gaat hij graag kajakken in Noorwegen. In elk geval drinkt hij zijn koffie zwart, heeft hij twee rechterhanden en zit hij gezond en vooral lekker in zijn vel. Heeft u een beeld?

Zulke mannen zijn schaars, inderdaad. En ik weet waarom. Het is onze eigen schuld! Want wat doen we als zo'n smakelijk mannetjesdier bij ons intrekt - of wij bij hem? Juist. We slaan meteen aan het sleutelen. We willen hem temmen, verbeteren. Het wordt een Project.'
Home | Schrijvers V | Verhoef Esther