Boekenplank:
Kies

Boeken van Isabelle Broom

Meer over Isabelle Broom

Genre: Roman

Geboren: 1979

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Isabelle Broom


Overzicht

  • Een betoverende ontmoeting - The place we met
  • Een perfecte ontsnapping - The getaway

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen betoverende ontmoeting

Het leek de perfecte plek om de liefde te ontvluchten...

Om haar slechte break-up te verwerken, neemt Agatha voor een paar maanden een baan aan als reisleider aan het Comomeer in Italië. Ze heeft het superdruk - veel te druk voor de populaire Marco die haar steeds mee uitvraagt. Ze is trouwens ook helemaal niet op zoek naar liefde.

Lucy arriveert vlak voor de kerstdagen met haar nieuwe vriendje, het Comomeer is de meest romantische plek op aarde vindt ze - als hij zijn telefoon tenminste maar eens weg zou leggen...

Agatha en Lucy kennen elkaar nog niet, maar hebben veel gemeen. En terwijl het nieuwe jaar begint met vuurwerk, kunnen Agatha en Lucy niet vermoeden dat dit jaar alles anders zal lopen...

Schrijver: Isabelle Broom
Oorspronkelijke titel: The place we met
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789046830215
Uitgever: Oceaan
Een perfecte ontsnapping

Soms moet je eerst alles verliezen om ware liefde te vinden...

De meeste mensen gaan naar Kroatië voor kiezelstranden, zonneschijn en een kristelblauwe zee, maar Kate gaat erheen om te verdwijnen. Haar leven is op spectaculaire en publieke wijze uiteengevallen. Niemand op het eiland weet waarvan ze is gevlucht.

Maar dan ontmoet ze de mysterieuze Alex, een lokale klusjesman die op een boot woont. Alex is anders dan alle andere mannen die Kate kent en ze hebben meteen een bijzondere band. Alleen is Kate niet de enige met geheimen... Is hun liefde sterk genoeg?

Schrijver: Isabelle Broom
Oorspronkelijke titel: The getaway
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789046829660
Ebook: 9789046829677
Uitgever: Oceaan