Boekenplank:
Kies

Over mij

Enkele jaren geleden las ik een boek van Dennis Lehane. Dat boek beviel me goed, dus ik kocht er nog een aantal van deze schrijver. Pas toen ik aan het tweede boek begon merkte ik dat ik een voorafgaand boek aan het eerder door mij gelezen boek aan het lezen was. Toen ik ging zoeken op internet of er nog meer van zijn boeken bij elkaar hoorden, bleek het om een serie te gaan en had ik deel 3 als eerste gelezen. Ik ben enkele uren bezig geweest om uit te zoeken hoeveel boeken, welke boeken en in welke volgorde ze gelezen dienden te worden.

Om die reden ben ik Boekbeschrijvingen.nl begonnen. Om te voorkomen dat iedereen telkens opnieuw het wiel uit moest vinden. Let wel, dit is al heel wat jaren geleden en sindsdien zijn er aardig wat boekensites bijgekomen.

Mijn streven is altijd geweest om zo duidelijk mogelijk informatie op een zo eenvoudig mogelijke manier te geven. Men moet echter met de tijd meegaan, en op technisch gebied liep ik nogal achter. Vandaar dat de website recent een grote vernieuwing heeft ondergaan. Ik heb geprobeerd de overzichtelijkheid van de informatie zo goed mogelijk intact te laten en hoop dat dit goed is gelukt.