Boekenplank:
Kies

Boeken van H.D. Carlton

Meer over H.D. Carlton

Genres: Fantasy / SF, Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: H.D. Carlton


Kat en Muis / Cat and Mouse Duet

  1. Ik heb je gevonden, Adeline! - Haunting Adeline
  2. Ik zal je opnieuw vinden, Adeline! - Hunting Adeline

gedetailleerd overzicht

Kat en Muis / Cat and Mouse DuetIk heb je gevonden, Adeline!

De Manipulator - Als je me toelaat, manipuleer ik je. Ik speel met je gevoelens. Ik kan je pijn doen, ik kan je aan het huilen maken, aan het lachen, aan het zuchten van genot. Maar mijn woorden hebben geen enkel effect op hem. En al helemaal niet als ik degene ben die hem smeekt. Die hem vraagt weg te gaan. Hij is er altijd. Kijkt. Wacht. En ik kan maar niet wegkijken. Het enige wat ik wil, is dat hij dichterbij komt. Dichter bij mij.

De Schaduw - Het was niet mijn bedoeling om verliefd te worden. Maar dat is toch gebeurt en nu kan ik maar niet wegblijven. Ik ben betoverd door haar glimlach, haar ogen, de manier waarop ze beweegt. De manier waarop ze zich uitkleedt... Ik blijf maar kijken. Ik blijf maar wachten. Net zolang tot het moment komt waarop ik haar de mijne kan maken. En als dat eenmaal is gelukt, laat ik haar nooit meer gaan. Zelfs niet als ze me smeekt om haar vrij te laten.

Schrijver: H.D. Carlton
Oorspronkelijke titel: Haunting Adeline
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464403602
Ebook: 9789464403596
Uitgever: SVM Publishing
Ik zal je opnieuw vinden, Adeline!

De Diamant - De dood is mijn metgezel. Toch vrees ik Magere Hein niet. Ik zit gevangen in een wereld vol monsters die zich voordoen als mens, maar die liegen over wat ze zijn. Deze mannen zullen me niet voor eeuwig kunnen vasthouden. Ik ben veranderd. De persoon die ik ben geworden, is een vreemde voor me. Ik vecht me een weg terug naar het monster dat me ’s nachts opjaagt. Ze noemen me ‘De Diamant’. Wat ze niet weten is dat ik ben uitgegroeid tot de Engel des Doods.

De Jager - Ik ben een geboren roofdier. Wreed. Zonder genade. Zeker als je iets van me wegneemt. Zeker als je iets steelt dat schittert als een diamant in de nacht. Ik kan het beest in me niet langer temmen. Ik verscheur alles wat me in de weg staat, tot de straten roodgekleurd zijn met bloed. Ze zal weer thuiskomen. Waar ze hoort. En niemand zal ontkomen aan mijn wraak. Zeker niet zij die me hebben verraden.

Schrijver: H.D. Carlton
Oorspronkelijke titel: Hunting Adeline
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464404043
Ebook: 9789464403985
Uitgever: SVM Publishing