Boekenplank:
Kies

Boeken van Julie Compton

Meer over Julie Compton

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Website: Julie Compton


Overzicht

  • Geheimen - Rescuing Olivia
  • Leugens - Tell no lies

gedetailleerd overzicht

OverzichtGeheimen
Olivia Mayfield is naar Florida verhuisd om zich te bevrijden van haar rijke, bemoeizuchtige vader en haar dominante ex-vriend. Ze wordt al snel verliefd op Anders Erickson, een biker en manusje-van-alles. Anders heeft meer in zijn mars dan hij doet voorkomen en de twee geliefden vormen een ideaal koppel.
Op een avond raken ze betrokken bij een motorongeluk. Anders zweert dat hij met opzet is aangereden en Olivias verwondingen zijn zo ernstig dat ze kunstmatig in coma moet worden gehouden.
Als haar ouders naar het ziekenhuis komen, verandert Anders leven in een nachtmerrie. Ze weigeren hem iets te vertellen en zonder zijn medeweten wordt Olivia verplaatst. Om zijn geliefde te vinden zal Anders vele geheimen uit haar verleden moeten ontrafelen.
Schrijver: Julie Compton
Oorspronkelijke titel: Rescuing Olivia
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 978-90-475-1314-8
Uitgever: Unieboek
Leugens
Jack Hilliard is een succesvolle 35-jarige advocaat met een schijnbaar perfecte carrière en echtgenote. Wanneer zijn baas onverwachts ontslag neemt, probeert Jack hem tegen het advies van zijn vrouw in op te volgen.
Als kort daarna een flirt met zijn collega en beste vriendin Jenny uit de hand dreigt te lopen, raakt Jack langzaam de controle over zijn ideale leventje kwijt. Jenny steunt zijn ambities koste wat kost...
Dan wordt Jenny beschuldigd van een afschuwelijke moord. Jack staat voor een dilemma: hij is de enige die haar onschuld kan bewijzen, maar zal daarmee gelijktijdig zijn carrière en zijn huwelijk vernietigen. Gedreven door ambitie en begeerte realiseert Jack te laat hoezeer hij zijn familie en zichzelf in gevaar heeft gebracht.
Schrijver: Julie Compton
Oorspronkelijke titel: Tell no lies
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-475-0599-0
Uitgever: Unieboek

Gerelateerde schrijvers