Boekenplank:
Kies

Boeken van Cate Conte

Meer over Cate Conte

Genre: Thriller / Spanning / Mysterie

Verenigde Staten

Pseudoniem (van): Liz Mugavero

Website: https://cateconte.com/


Kattencafé / Cat Cafe Mysteries

  1. Moord in het kattencafé - Cat about town
  2. Negen levens in het kattencafé - Purrder she wrote

gedetailleerd overzicht

Kattencafé / Cat Cafe MysteriesMoord in het kattencafé

Maddie James is klaar om te settelen op het pittoreske Daybreak Island. Maar daar spelen zaken die het daglicht niet kunnen verdragen...

Maddie James is klaar om te settelen in haar geboorteplaats: Daybreak Island, een pittoresk eilandje voor de kust van Massachusetts. Haar grootste droom is om haar eigen bedrijf te beginnen en als de rode kater JJ haar leven binnen komt trippelen, raakt ze geïnspireerd. Er zijn zo veel katten op het eiland die een thuis nodig hebben: waarom begint ze geen kattencafé?

Dan slaat het noodlot toe. Maddies opa, de voormalige politiechef van het eiland, wordt sinds het overlijden van zijn vrouw steeds vergeetachtiger. En nu is de invloedrijke zakenman en lokale bullebak Frank O’Malley op zijn huis uit. Maddie is vastbesloten O’Malley op andere gedachten te brengen, maar voor ze de kans krijgt wordt hij dood aangetroffen.

Alle ogen zijn op Maddie gericht. Is het niet héél toevallig dat uitgerekend de kat van deze nieuwkomer het lijk heeft gevonden? Maar Maddie is niet voor niets de kleindochter van een politiechef. Samen met haar viervoeter gaat ze op onderzoek uit. Wat voor zaken spelen er op Daybreak Island die het daglicht niet kunnen verdragen?

Schrijver: Cate Conte
Oorspronkelijke titel: Cat about town
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789022596241
Ebook: 9789402318975
Uitgever: Boekerij
Negen levens in het kattencafé

Op het knusse Daybreak Island komt alles op zijn pootjes terecht. Tot nu...

Eindelijk is het zover: de grote opening van het kattencafé op Daybreak Island, waar klanten gezellig kunnen kletsen onder het genot van een kopje koffie of thee, in gezelschap van een heel assortiment vriendelijke katten. Mede-eigenaar Maddie James kan haar geluk niet op, tot ze verstrikt raakt in een drama tussen een van haar vrijwilligers, een fervente dierenrechtenactiviste, en een rijke vrouw die erop staat een lapjeskat te adopteren - en wel nu meteen!

De ruzie zelf is al slecht genoeg voor de zaken, maar als de diep beledigde dame dood wordt aangetroffen met een kattenspeeltje naast zich, is het personeel van het kattencafé hoofdverdachte nummer 1. Met haar reputatie en carrière op het spel (om nog maar te zwijgen van haar ontluikende romance met een knappe dierentrimmer) moet Maddie alles doen om de misdaad op te lossen - voordat haar negen levens op zijn.

Schrijver: Cate Conte
Oorspronkelijke titel: Purrder she wrote
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 9789402318982
Uitgever: Boekerij