Boekenplank:
Kies

Boeken van Dennis Danvers

Meer over Dennis Danvers

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1947

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Dennis Danvers


Overzicht

Dochter van de maan
Haar hele leven lang al draagt Alice White een afschuwelijk geheim met zich mee dat ze angstvallig voor de buitenwereld verborgen probeert te houden. Daarom houdt ze andere mensen altijd op een afstand. Overdag werkt ze op een reisbureau en 's avonds volgt ze af en toe een cursus. Ze heeft geen echte vrienden en met mannen heeft ze alleen zo nu en dan een kortstondig avontuurtje. De enige die ze in vertrouwen durft te nemen is haar psychiater, maar hij vindt het moeilijk te geloven wat Alice hem vertelt.

Dan ontmoet Alice haar nieuwe buurman, Erik Summers, een bioloog en docent aan de universiteit, die dieren in het wild bestudeert. En voor het eerst in haar leven wordt Alice wanhopig verliefd. Na 32 jaar eenzaamheid hunkert ze nu naar liefde en geborgenheid. En eindelijk is ze bereid het risico te nemen haar geliefde de vreselijke waarheid te vertellen.

Maar is Erik sterk genoeg om de grootste test der liefde - totale eerlijkheid - te doorstaan? Of zal hij uiteindelijk terugkeren in de armen van zijn ex-vrouw, die hem terug wil? Want het geheim van Alice is een ongebruikelijk geheim. Zo eigenaardig dat zelfs een bioloog moeilijk kan begrijpen wat er bij volle maan gebeurt met Alice, als ze zich alleen opsluit in een donkere kelder...
Schrijver: Dennis Danvers
Oorspronkelijke titel: Wilderness
Eerste uitgave: 1991
ISBN/EAN: 9789026972249
Uitgever: Van Holkema & Warendorf

Gerelateerde schrijvers