Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan van Eyck

Meer over Susan van Eyck

Genre: Roman

Website: Susan van Eyck


Emma

  1. Mijn beeld van jou
  2. Stuk van jou

gedetailleerd overzicht

EmmaMijn beeld van jou
Wat zou jij opgeven voor de liefde van je leven?

Emma is begin dertig en lijkt alles voor elkaar te hebben - al jaren dezelfde vriend, haar carrière uitgestippeld - tot ze Boris tegen het lijf loopt. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt.

Maar net als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen. Waarom wil Boris niet dat Emma voor hem kiest? En kan Emma nog terug naar haar veilige leventje, of gaat ze op zoek naar antwoorden?
Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026143786
Ebook: 9789026143793
Uitgever: De Fontein
Stuk van jou

Iedereen zegt altijd dat je dingen los moet laten, maar hoe dan...

Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was.

Maar tussen Emma en Wout groeit al snel meer dan alleen vriendschap, en daar heeft Emma het enorm moeilijk mee - het voelt alsof ze Boris verraadt. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026147845
Ebook: 9789026147852
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers