Boekenplank:
Kies

Boeken van Susan van Eyck

Meer over Susan van Eyck

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland

Website: Susan van Eyck


De Wereld van Zoë

  1. Helemaal Zoë
  2. Een perfect moment
  3. Een perfecte bestemming
  4. Een perfect plan

Emma

  1. Mijn beeld van jou
  2. Stuk van jou

E-books

  • Weg van jou

gedetailleerd overzicht

De Wereld van Zoë



Helemaal Zoë

Helemaal Zoë bevat de boeken:

  1. Een perfect moment
  2. Een perfecte bestemming
  3. Een perfect plan

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789026170003
Ebook: 9789026170027
Uitgever: De Fontein
Een perfect moment

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Ze heeft een saaie kantoorbaan die de rekeningen nét niet dekt, deelt al sinds haar studie een huis met Robin (die inmiddels wél heel volwassen een eigen bedrijf heeft), en van haar droom om schrijver te worden komt ook een stuk minder terecht dan het plan was.

Maar als ze min of meer bij toeval in een schrijversworkshop terechtkomt, besluit ze nu eindelijk werk te maken van haar plannen. Dat de leraar de aantrekkelijke bestellerauteur Roland van Koppen is, helpt ook wel om haar aandacht vast te houden. Als Roland aanbiedt Zoë één op één te begeleiden, is Zoë dolgelukkig met die kans, maar gaan bij Robin alle alarmbellen af.

Zoë heeft het gevoel dat nu eindelijk het perfecte moment is aangebroken om haar droom te realiseren - maar tegen welke prijs?

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789026163326
Uitgever: De Fontein
Een perfecte bestemming

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Alles lijkt eindelijk van een leien dakje te gaan: haar relatie met Robin loopt prima, en ze is hard aan het werk aan haar boek. Maar met een fulltimebaan blijft er weinig tijd over voor het schrijven. Dus als ze de kans krijgt een paar weken een klein huisje op de hei te huren om aan haar boek te werken, raapt ze haar moed (en haar spaargeld) bij elkaar om erheen te gaan.

De eigenaar van het huisje, Thom, is zelf ook een schrijver, en hij maakt er geen geheim van dat hij interesse heeft in méér dan haar boek - maar als Robin onverwachts voor de deur staat, beseft Zoë dat haar vriendschap met Thom misschien niet zo onschuldig is als het leek.

Zoë dacht haar problemen achter zich te laten door naar een nieuwe plek te reizen - maar hoever je ook reist, je verleden reist met je mee...

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789026163340
Uitgever: De Fontein
Een perfect plan

Welkom in de niet-zo-perfecte wereld van Zoë. Ze lijkt eindelijk haar leven helemaal op orde te hebben: zij en Robin hebben hun relatie weer op de rit, en ze werken nu zelfs samen in zijn lunchroom. Wat Robin betreft is het nu volle kracht vooruit: hij heeft grootse plannen voor hun toekomst samen. Wat Zoë betreft wellicht iets té grootse plannen, maar hoe kan ze dat zeggen nu hij eindelijk zo gelukkig is?

Maar dan komt opeens een spook uit het verleden de boel weer overhoop gooien. Thom, de man die Zoë bijna haar relatie met Robin kostte, blijkt haar manuscript gestolen te hebben. Robin begrijpt niet waarom Zoë zich dat zo aantrekt - en bovendien, ze hebben nu toch een nieuwe droom? Waarom zou dat dan nog uitmaken?

Zoë staat voor een moeilijke keuze: haar droom loslaten en meegaan in Robins plan voor hun toekomst, of opnieuw alles op het spel zetten door haar eigen plan te trekken...

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789026163364
Uitgever: De Fontein

Emma



Mijn beeld van jou
Wat zou jij opgeven voor de liefde van je leven?

Emma is begin dertig en lijkt alles voor elkaar te hebben - al jaren dezelfde vriend, haar carrière uitgestippeld - tot ze Boris tegen het lijf loopt. Deze fotograaf zet haar veilige wereld op zijn kop als ze halsoverkop verliefd op hem wordt.

Maar net als er voorzichtig een vonk overgeslagen lijkt te zijn, bezweert hij haar dat hij het niet waard is om haar leven voor overhoop te gooien en is hij opeens verdwenen. Waarom wil Boris niet dat Emma voor hem kiest? En kan Emma nog terug naar haar veilige leventje, of gaat ze op zoek naar antwoorden?
Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789026143786
Ebook: 9789026143793
Uitgever: De Fontein
Stuk van jou

Iedereen zegt altijd dat je dingen los moet laten, maar hoe dan...

Emma is 33 en voelt dat haar leven stilstaat. Sinds het overlijden van haar grote liefde Boris, twee jaar eerder, merkt ze dat ze het verleden niet los kan laten. Gelukkig heeft ze steun van Alice, haar beste vriendin, en van Wout, die Boris’ beste vriend was.

Maar tussen Emma en Wout groeit al snel meer dan alleen vriendschap, en daar heeft Emma het enorm moeilijk mee - het voelt alsof ze Boris verraadt. Kan Emma leren loslaten en een nieuwe weg inslaan?

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026147845
Ebook: 9789026147852
Uitgever: De Fontein

E-books



Weg van jou

Leuke banen liggen niet voor het oprapen, dus als Reina de kans krijgt als assistente in een galerie te beginnen, grijpt ze die met beide handen aan. Het enige nadeel is dat dat precies de galerie is waar haar vriend, de kunstschilder Rémi, zijn eerste tentoonstelling mag inrichten. Rémi vindt het duidelijk niet leuk dat Reina zich op 'zijn' territorium begeeft. Voor een groots denkend kunstenaar kan hij soms behoorlijk kleingeestig zijn...

Ondertussen krijgt Reina een koude ontvangst van Thomas, degene die haar in moet werken. Waar ze dat nu weer aan verdiend heeft weet ze niet, en het kan haar ook eigenlijk weinig schelen. Het is immers maar tijdelijk, dat inwerken, en daarna heeft ze geen last meer van hem. Nou ja, behalve dan dat de galerie van zijn moeder is, en hij dus om de haverklap langskomt.

En alsof dat nog niet genoeg was, ontdekt Reina naarmate de zomer vordert dat die nieuwe baan nog maar het begin is van alle veranderingen die haar te wachten staan...

Schrijver: Susan van Eyck
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789026149825
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers