Boekenplank:
Kies
  • Home
  • G
  • Céla van Gastel

Boeken van Céla van Gastel

Céla van Gastel is een schrijversduo bestaande uit de zussen Chantal en Priscilla van Gastel.

Meer over Céla van Gastel

Genre: Roman

Geboorteland: Nederland

Website: Céla van Gastel


Overzicht

  • Vaarwel Roscoe
  • Zonder jou

gedetailleerd overzicht

OverzichtVaarwel Roscoe

De wereld is in shock als superster Roscoe Mulder plotseling overlijdt. Maar zijn verhaal eindigt daar niet...

De hele wereld is in shock als multitalent Roscoe Mulder onverwachts overlijdt. Tegen wil en dank doorgebroken als superheld in een hitserie, zat Roscoe nog boordevol plannen en ideeën: schrijver wilde hij zijn, en fotograaf, en muzikant. Het verlies is groot, maar bij niemand komt de klap harder aan dan bij de twee belangrijkste mensen in het leven van Roscoe: zijn grote liefde Livia en zijn broer Rafael.

Terwijl er postzakken vol steunbetuigingen worden bezorgd en social media overstroomt met berichten en speculaties van vriend en vijand, proberen Rafael en Livia grip te krijgen op hun verdriet. Door hun herinneringen reconstrueren ze het leven van Roscoe, een hypergevoelige jongen die worstelde met een neiging om alle leed van de wereld op zijn schouders te torsen. Hij stond altijd klaar voor iedereen en gunde iedereen een tweede kans, van hun weggelopen vader tot de zwerver op de hoek van de straat, maar was er wel genoeg oog voor hem?

Schrijver: Céla van Gastel
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789022592618
Ebook: 9789402316339
Uitgever: Boekerij
Zonder jou

Mick weet dat hij speciaal is. En ooit zal iedereen dat weten. De hele straat, de hele school, het hele land. Ooit zal hij iets bijzonders doen en zal iedereen hem kennen en over hem praten...

Een overheersende moeder. Een huis met elf katten. Een piepklein zolderkamertje. Valerie is opgelucht als ze op jonge leeftijd aan haar benauwde jeugd weet te ontsnappen. Samen met haar grote liefde Oscar reist ze de wereld rond en hun liefde wordt bekroond met hun zoontje Mick.

Maar Mick is niet zoals andere kinderen. Al op jonge leeftijd vertoont hij bizar en gewetenloos gedrag dat steeds verder uit de hand loopt, zodanig dat Oscar er op een gegeven moment niet langer tegen kan. Hij stelt Valerie voor de keuze: hij of Mick. Maar een moeder kan haar kind toch niet de rug toekeren? Vastbesloten Mick een kans op een normale toekomst te geven, gaat Valerie op zoek naar antwoorden.

Maar ondertussen trekt Mick zijn eigen plan.

* Geschreven door Chantal en Priscilla van Gastel.

Schrijver: Céla van Gastel
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402700152
Ebook: 9789402751437
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers