Boekenplank:
Kies

Boeken van Kate Green

Meer over Kate Green

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1948

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

  • Duivelswerk - Shattered moon
  • Engel des doods - Night angel

Dubbel uitgegeven titels

  • Zwarte engel - zie Engel des doods
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDuivelswerk
Teressa Fortuna, helderziende. Zo staat het op het bord naast haar deur, en meer hoeven de inwoners van Venice niet van haar te weten. Ze heeft het verleden verwerkt en geniet nu van de kleine genoegens die ze zich weer kan veroorloven.

Maar als de radeloze ouders van een vermist meisje haar hulp inroepen, grijpt de wezenloze angst haar opnieuw bij de keel. Ze voorvoelt een afschuwelijk drama en weet met zekerheid dat ze erbuiten moet blijven. Toch laat ze zich door haar wanhopige cliënten tot andere gedachten brengen.
Schrijver: Kate Green
Oorspronkelijke titel: Shattered moon
Eerste uitgave: 1986
ISBN/EAN: 9789067901239
Uitgever: Kadmos
Engel des doods
Een mysterieus ongeval bij een solo-zeiltocht... Een lijk, dat nooit geborgen wordt... Een echtgenoot, die van moord beschuldigd wordt en een hartsvriendin die in vertrouwen wordt genomen door een man voor wie ze slechts minachting voelt...

Rond 1970, in de tijd van de Flower Power en de Vietnamoorlog, deelt een aantal jonge studenten een huis in Berkeley. Na een drietal sterfgevallen (een overdosis, zelfmoord?) valt de groep uiteen, hoewel er enkele blijvende relaties, vriendschappen en huwelijken uit voortkomen.

Vijftien jaar daarna verdwijnt één van de resterende groepsleden en juist als eindelijk haar lijk gevonden wordt, keert haar vriendin terug naar de plaats waar dit alles zich indertijd afspeelde.

Oude draden worden weer opgenomen, nieuwe banden aangeknoopt, de politie verdenkt hen beurtelings van moord en drugshandel, en dwars door alles heen spelen een miljoenenerfenis, de hekserij/voodoo van sommige der betrokkenen, en de FBI een rol.
Schrijver: Kate Green
Oorspronkelijke titel: Night angel
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789067902175
Uitgever: Kadmos

Dubbel uitgegeven titelsZwarte engel

Zie voor de beschrijving van dit boek: Engel des doods.

Schrijver: Kate Green
Oorspronkelijke titel: zie Engel des doods
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789044925890
Uitgever: Bruna

Gerelateerde schrijvers