Boekenplank:
Kies
 • Home
 • H
 • Fiona Hood-Stewart

Boeken van Fiona Hood-Stewart

Meer over Fiona Hood-Stewart

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

 • Als in een droom (Glitter & glamour) - Hollywood life or a royal wife
 • De gestolen jaren - The stolen years
 • Franse verlokkingen - At the French baron's bidding
 • Smeulend liefdesvuur - The Brazilian tycoon's mistress
 • Verboden strelingen (Zomerliefdes Spanje) - At the Spanish duke's command
 • Vurige overgave - The society bride
 • Weg van de prins - The royal marriage

gedetailleerd overzicht

OverzichtAls in een droom (Glitter & glamour)

Glitter & glamour bevat de volgende boeken:

 1. Als in een film - Jackie Braun
 2. Als in een droom - Fiona Hood-Stewart

Als in een droom

Wanneer de aankomende filmster Victoria Woodward betrokken raakt bij een schandaal, wordt ze onder de hoede genomen door een echte prins. Op zijn mediterrane eiland blijkt het heel gemakkelijk om in sprookjes te geloven. Maar ooit zal ze terug moeten naar het echte leven...

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: Hollywood life or a royal wife
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789036033251
Uitgever: Harlequin
De gestolen jaren
De drie generaties omspannende saga van de Schotse MacLeods begint in de loopgraven van de Eerste Wereldoorlog, waar de tweelingbroers Gavin en Angus in de stinkende modder voor het vaderland vechten.

Een granaatinslag, een kort en gruwelijk moment dat de rest van hun leven zal bepalen, maakt daar abrupt een einde aan. In de veronderstelling dat Gavin dood is, keert de volkomen ontredderde Angus terug naar huis om zijn broers plaats in te nemen - als erfgenaam van het familielandgoed Strathaird en als echtgenoot van diens verloofde Flora.

Maar Gavin leeft nog. Overtuigd dat hij is verraden en bedrogen, koestert hij de honger naar wraak die in hem groeit.

Pas wanneer de wereld voor de tweede keer in vlammen dreigt op te gaan, komen de levensdraden van de broers weer samen. Maar alles wat de band tussen hen ooit zo hecht maakte, drijft hen nu uiteen.
Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: The stolen years
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789085500056
Ebook: 9789402755657
Uitgever: Mira Books
Franse verlokkingen

Als donderslag bij heldere hemel komt voor Natasha de Saugure het bericht dat ze van haar grootmoeder het imposante kasteel in Frankrijk heeft geërfd. Opeens moet ze zich begeven in de wereld van oud geld, waar de hogere klasse nog steeds de dienst uitmaakt.

Een wereld waarin de knappe, arrogante baron Raoul d'Argentan zich prima thuis voelt, maar waarin hij háár duidelijk niet wenst, aangezien tussen hun beider families al eeuwenlang een vete bestaat. Hij wil haar best in zijn slaapkamer, maar zijn hart houdt hij voor haar afgesloten...

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: At the French baron's bidding
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789036034081
Uitgever: Harlequin
Smeulend liefdesvuur

Hij moet en zal die afstandelijkheid doorbreken...

De Braziliaanse tycoon Victor Santander briest van woede als hij een deuk in zijn glanzende nieuwe fourwheeldrive ontdekt. Het onder de ruitenwisser geschoven briefje wekt echter zijn nieuwsgierigheid. En wanneer hij kennismaakt met de koele, blonde schoonheid die het achterliet, verandert zijn irritatie op slag in iets heel anders: vurige begeerte!

Niet opletten bij parkeren kan je duur komen te staan, ontdekt Araminta geschokt. Het scheelde maar weinig, of ze had zich laten verleiden door een arrogante Braziliaan! Die ook nog haar buurman blijkt te zijn. Doen of er niets gebeurd is, heeft geen zin. Maar hoe moet ze zich dán verzetten tegen zijn smeulende aantrekkingskracht?

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: The Brazilian tycoon's mistress
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789036044042
Ebook: 9789402541939
Uitgever: Harlequin
Verboden strelingen (Zomerliefdes Spanje)

Zomerliefdes Spanje bevat de volgende boeken:

 1. Verboden strelingen - Fiona Hood-Stewart
 2. Onder de Spaanse zon - Helen Brooks
 3. De Spaanse voogd - Diana Hamilton

Verboden strelingen

Georgiana gaat Spaans studeren in Madrid, waar ze zal logeren bij een kennis van haar moeder, Juan Monsanto. Tot haar vreugde is hij geen saaie oude man, maar een adembenemende jonge god! De aantrekkingskracht is geheel wederzijds, en tijdens een uitstapje naar zijn finca in Andalusië verliest ze haar hart aan hem. Maar zal het zijne haar ooit toebehoren?

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: At the Spanish duke's command
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789034739650
Ebook: 9789402540826
Uitgever: Harlequin


Vurige overgave

Trouwen met een man die ze nauwelijks kent, is wel het laatste wat Nena Carvajal wil. Maar bij de belangrijkste stap van haar leven speelt wat zij wil geen rol; haar grootvader verlangt dat ze trouwt met de man die hij heeft uitgezocht om haar tegen gelukzoekers te beschermen. Op het moment dat ze toestemt, ontbrandt in haar hart een diepe haat voor Ramon Villalba, de miljardair die om haar hand heeft gevraagd.

Ook Ramon voelt eerst weinig voor het huwelijk - tot hij Nena ontmoet. Dan ziet hij uit naar het moment waarop hij de mooie erfgename kan doen ontdooien...

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: The society bride
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789036036160
Ebook: 9789461705198
Uitgever: Harlequin
Weg van de prins

Dit verstandshuwelijk breekt haar hart...

Trouwen voor geld, kan het erger? Voor Gabriella zit er echter niets anders op. Als ze niet met prins Ricardo trouwt, zal ze berooid achterblijven. Maar ze zal zich zeker niet door de prins laten regeren - en al helemaal niet in de slaapkamer! Tenminste, dat is het plan. Ondanks haar koppige voornemen wordt ze echter hopeloos verliefd op haar knappe echtgenoot. Dan gebeurt er iets waardoor ze beseft dat ze niet bij hem kan blijven. Vertwijfeld ontvlucht ze Ricardo's sprookjesachtige kasteel...

Ricardo begrijpt niets van Gabriella's gedrag. Ze hebben een verstandshuwelijk gesloten, en zij heeft zich aan de afspraken te houden. Geen vrouw laat hem in de steek! Al moet hij hemel en aarde bewegen, ze zal terugkeren in zijn kasteel... en in zijn bed!

Schrijver: Fiona Hood-Stewart
Oorspronkelijke titel: The royal marriage
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789036040068
Ebook: 9789402501469
Uitgever: Harlequin

Gerelateerde schrijvers