Boekenplank:
Kies
  • Home
  • K
  • Rebecca F. Kuang

Boeken van Rebecca F. Kuang

Rebecca F. Kuang emigreerde op haar vierde met haar familie van China naar de Verenigde Staten. Ze studeerde geschiedenis aan Georgetown University, Chinese taal en cultuur aan het Magdalene College in Cambridge, modern Chinees aan Oxford University om vervolgens Oost Aziatische talen en literatuur te gaan studeren aan Yale.

Meer over Rebecca F. Kuang

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): R.F. Kuang

Geboren: 1996

Geboorteland: China

Website: Rebecca F. Kuang


Overzicht

Yellowface

Dit is een geweldig verhaal. Maar niet het hare om te vertellen... 

Auteurs June Hayward en Athena Liu debuteren in hetzelfde jaar. Maar terwijl Athena uitgroeit tot een literaire publiekslieveling, flopt de schrijfcarrière van June. Niemand wil nog verhalen lezen over gewone witte meisjes, denkt June.

Wanneer June getuige is van Athena's onverwachte dood, steelt ze impulsief Athena's net voltooide meesterwerk - een verhaal over het miskende Chinees Arbeiderskorps tijdens de Eerste Wereldoorlog. June publiceert het als haar eigen werk. Verdient dit stukje geschiedenis niet verteld te worden, ongeacht door wie?

Maar June kan niet ontsnappen aan Athena's schaduw en iemand dreigt haar te ontmaskeren. Hoe ver zal June gaan om haar gestolen succes te beschermen?

Schrijver: Rebecca F. Kuang
Oorspronkelijke titel: Yellowface
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789044367904
Ebook: 9789044367911
Uitgever: The House of Books