Boekenplank:
Kies
  • Home
  • L
  • Josie Lloyd & Emlyn Rees

Boeken van Josie Lloyd & Emlyn Rees

Josie Lloyd & Emlyn Rees zijn een echtpaar. Ze hebben zowel samen als apart veel succes met hun boeken.

Meer over Josie Lloyd & Emlyn Rees

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk


Overzicht

  • Familiezaken - We are family
  • Liefde op het tweede gezicht - The three day rule
  • Liefdeslevens - Love lives
  • Oude liefde roest niet - The boy next door

Jack & Amy

  1. Heb mij lief - Come together
  2. Blijf bij mij - Come again
  3. Heb je mij nog lief? - The seven year itch

gedetailleerd overzicht

OverzichtFamiliezaken
In augustus 1953 wordt het stadje Barton overspoeld door een reusachtige onstuitbare vloedgolf. Rachel Vale, een onconventionele zestienjarige, verdwijnt in de nacht. Haar oudere broer Bill die een handgemeen heeft gehad met Rachels minnaar, gaat haar razend en tierend achterna. Het water blijft stijgen en dreigt hun ouderlijk huis te vernietigen. Daar zit hun verlamde moeder alleen thuis.

Vijftig jaar later. Die ene nacht heeft tragische gevolgen en Bill en Rachel hebben elkaar nooit meer gesproken. Maar de hardnekkigheid van Bills woede en Rachels wanhopige behoefte aan verzoening hebben onontkoombare invloed op de gezinnen die zij stichten.
Een ontmoeting tussen hun wederzijdse kinderen kan haast niet uitblijven en zo raken heden en verleden en toekomst op verrassende wijze met elkaar vervlochten.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: We are family
Eerste uitgave: 2004
ISBN/EAN: 9789063052409
Ebook: 9789021429953
Uitgever: Volt
Liefde op het tweede gezicht
Geen telefoon. Geen elektriciteit. Voor de deur een enorme berg sneeuw. Ingesneeuwd zitten met je familie: niet prettig. En dat tijdens kerst!

De familie Thorne komt met kerst altijd bij elkaar in een huis op een van de idyllische eilandjes bij Cornwell. Die feestdagen komen ze altijd door met een hoop gedoe en gekibbel, en dat is dit jaar niet anders. Bovendien zijn er de nodige liefdesintriges om het allemaal nog ingewikkelder te maken.

Maar dan barst de ergste sneeuwstorm los die Engeland in tweehonderdvijftig jaar heeft meegemaakt. De temperatuur daalt, de wind jaagt om het huis, en er valt sneeuw. Heel veel sneeuw.

In dit afgelegen oord doet de mobiele telefoon het sowieso al niet, dus de Thornes kunnen niets anders doen dan wachten tot het gaat dooien.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: The three day rule
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 9789041340085
Ebook: 9789021429984
Uitgever: Volt
Liefdeslevens
'Lost Soul's Point' is de toeristische naam voor het hoogste punt van de woeste, door weer en wind geteisterde kliffen in het kustplaatsje Shoresby. In 1871, nadat zijn dochter hier zelfmoord heeft gepleegd, sluit Alexander Walpole zich op in het Appleforth House en steekt het in brand. Precies op deze plek raken de angsten en verwachtingen van vier heel verschillende mensen met elkaar vervlochten.

Ned is de architect die Appleforth House steen voor steen restaureert, maar tegelijkertijd geen idee heeft hoe hij zijn eigen gebroken hart moet repareren.

Ellen is een filmmaker die een documentaire over andermans lijden aan het draaien is, maar zich gedwongen ziet haar eigen geluk tegen het licht te houden.

Jimmy leert omgaan met een onbeantwoorde liefde en de herinnering aan zijn beste vriend.

En de zeventienjarige, onverbeterlijk romantische Verity ten slotte, wordt voor het eerst van haar leven smoorverliefd...
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: Love lives
Eerste uitgave: 2003
ISBN/EAN: 9789041340047
Ebook: 9789021430010
Uitgever: Volt
Oude liefde roest niet
De jaren zeventig in het slaperige stadje Rushton. Mickey Malone en Fred Roper wonen naast elkaar en delen alles samen, van de eerste sigaret tot de eerste zoen. Ze weten zeker dat er nooit iets tussen hen zal komen. Het loopt anders. Ze verliezen elkaar uit het oog.

Vijftien jaar later lopen Mickey en Fred elkaar in Londen opeens tegen het lijf. Mickey is inmiddels een chaotische maar liefdevolle alleenstaande moeder met een klein bloemenzaakje. Fred is bezig het huwelijk met zijn vriendin, een wereldvrouw, te organiseren.

Terwijl ze hun oude vriendschap nieuw leven inblazen weet Mickey niet of ze in Fred meer kan zien dan dat vertrouwde vriendje van vroeger. En Fred begint zich af te vragen of hij eigenlijk wel zo gelukkig is, en of het waar is dat je eerste liefde nooit over gaat.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: The boy next door
Eerste uitgave: 2001
ISBN/EAN: 9789041340030
Ebook: 9789021430027
Uitgever: Volt

Jack & AmyHeb mij lief
Dit boy-meets-girl-verhaal gaat over Jack en Amy. Jack, 27, vindt het heerlijk om vrijgezel te zijn. Amy, 25, is single en wanhopig. Ze is al in geen eeuwen een leuke man tegengekomen.

Dan, op een feestje in hartje Londen, lopen Jack en Amy elkaar tegen het lijf. Hun cynische harten vullen zich met hoop. Het onvermijdelijke aantrekken en afstoten begint.

In Heb mij lief, geschreven vanuit wisselend perspectief, zien we hoe Jack en Amy ieder op hun eigen wijze reageren op steeds dezelfde gebeurtenissen. Het is een sexy en vrolijke liefdesgeschiedenis die gruwelijk herkenbaar is.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: Come together
Eerste uitgave: 1999
ISBN/EAN: 9789029579339
Ebook: 9789021429922
Uitgever: Volt
Blijf bij mij
Jack en Amy hebben besloten te gaan trouwen. Maar trouwen doe je niet zomaar, daar gaan de nodige voorbereidingen aan vooraf. Dat is het punt waarop de vrienden het overnemen: Matt, H., Stringer en Susie. Als beste vrienden van het stel zijn zij belast met de organisatie van het huwelijk.

Op zich lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar als deze vier mensen, ieder met hun eigen achtergrond, levensstijl en verwachtingen, ineens gedwongen worden samen te werken, blijken de gevolgen desastreus te zijn...

Van de wildste dromen tot de meest ijzingwekkende nachtmerries, van one night stands tot huwelijksbeloften, Matt, H., Stringer en Susie vertellen ieder op hun eigen unieke manier wat er allemaal op hun pad komt op weg naar de grote dag van Jack en Amy.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: Come again
Eerste uitgave: 2000
ISBN/EAN: 9789063050207
Ebook: 9789021429939
Uitgever: Volt
Heb je mij nog lief?
Jack en Amy zijn inmiddels ruim zeven jaar getrouwd en wonen in Londen met hun zoon. Eigenlijk is alles perfect: ze houden nog steeds veel van elkaar... Toch? Nou ja, als we eerlijk zijn is de romantiek wat verwaterd en lijkt het gras elders toch een stuk groener...

Nu hij halverwege de dertig is, heeft Jack z'n draai nog steeds niet gevonden in zijn werk. Hij en Amy slagen er maar niet in de touwtjes aan elkaar te knopen, en Jack blijft hopen op de gouden kans die hem rijk gaat maken.

Hun salaris gaat nu vrijwel op aan de hypotheek van hun benauwde flatje. Hoewel Amy regelmatig lonkt naar de villa's in de nabijgelegen chique buitenwijk, staat ze meer dan Jack met beide benen op de grond.
Schrijver: Josie Lloyd & Emlyn Rees
Oorspronkelijke titel: The seven year itch
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789063052614
Ebook: 9789021430034
Uitgever: Volt

Gerelateerde schrijvers