Boekenplank:
Kies
  • Home
  • L
  • Elizabeth Lowell

Boeken van Elizabeth Lowell

Meer over Elizabeth Lowell

Genre: Roman

Website: Elizabeth Lowell


Maxwell Serie

  1. Vurige onschuld - Autumn lover
  2. De flonkering van de liefde - Winter fire

Medieval Serie

  1. De ongetemde bruid - Untamed
  2. Als een ontwakend vuur - Forbidden
  3. In wilde verrukking - Enchanted

gedetailleerd overzicht

Maxwell SerieVurige onschuld
Nevada, 1868. Als de uitzonderlijk mooie Elyssa Sutton na de burgeroorlog terugkeert naar haar ranch in Nevada, blijkt alles te zijn leeggeroofd. Om zichzelf en haar ranch te beschermen tegen de wrede misdadigers, neemt ze de afstandelijke, maar zeer aantrekkelijke oorlogsveteraan Hunter Maxwell in dienst.
Elyssa weet niet dat Maxwell zijn eigen redenen heeft om voor haar te willen werken - hij heeft nog een oude rekening te vereffenen met de moordzuchtige bendeleden die nu Elyssa's ranch bedreigen.
De zwijgzame, onverstoorbare Hunter maakt de jonge vrouw duidelijk dat hij zich weliswaar tot haar aangetrokken voelt, maar verder niet in haar geïnteresseerd is. Toch wordt Elyssa verliefd op deze raadselachtige man. Ze heeft er alles voor over om hem voor zich te winnen.
Schrijver: Elizabeth Lowell
Oorspronkelijke titel: Autumn lover
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 90-443-0148-9
Uitgever: The House of Books
De flonkering van de liefde
Ze is pas dertien als ze wees wordt. Op veertienjarige leeftijd trouwt ze met een veel oudere, wrede man. En op haar zestiende rouwt ze niet om zijn dood. De mooie Sarah Kennedy is nu twintig jaar oud en heeft geen illusies meer over mannen of hartstocht. Al haar liefde gaat naar haar jongere broertje Conner en naar de gewonde haviken die ze geneest en weer vrijlaat.
Wanneer ze maar kan, zoekt Sarah naar een legendarische Spaanse schat die ergens is verstopt in de uitgestrekte wildernis waar ze woont. Maar sinds de Culpepper-bende daar ook in de buurt rondzwerft, is dat onmogelijk geworden. Sarah en Conner alleen kunnen niets uitrichten tegen deze woeste mannen.
Case Maxwell heeft tijdens de Burgeroorlog drie dingen geleerd: hoe een geduldige, levengevaarlijke vechter te worden; niets lief te hebben dat kan sterven; en dat er geen gerechtigheid bestaat. Hij heeft wraak gezworen aan de Culpepper-clan, die alles en iedereen waar hij van hield heeft vernietigd. Na een gevecht met hen waarbij hij voor dood achterblijft, wordt Case gevonden door Sarah Kennedy. Hoewel Sarah bang is voor mannen, verpleegt ze hem zoals ze dat altijd met gewonde wilde schepsels doet.
Het lot heeft hen samengebracht: de eenzame, jonge vrouw en de verbitterde revolverheld. Samen zullen zij de gevaren van het heden en de duistere geesten van het verleden overwinnen, een vurige passie ontdekken - en leren weer lief te hebben.
Schrijver: Elizabeth Lowell
Oorspronkelijke titel: Winter fire
Eerste uitgave: 1996
ISBN/EAN: 90-410-0869-1
Uitgever: Van Reemst

Medieval SerieDe ongetemde bruid
De trotse Lady Margaret van Blackthorne heeft gezworen nooit te zullen buigen voor haar toekomstige echtgenoot. Nimmer zal zij toestaan dat de Normandische edelman, die haar zo bruut is opgedrongen door de Engelse koning Hendrik de Eerste, haar bruidsbed deelt.
Wanneer Dominic le Sabre in de Schotse Hooglanden arriveert om zijn prachtige Saksische bruid op te eisen, is hij nauwelijks opgewassen tegen haar furieuze woede. Lady Margaret blijkt een bijzonder koppige jonkvrouwe, die fel beweert geen enkele prijs te stellen op de bescherming van een vreemde, arrogante ridder.
Maar Dominic weet dat binnen de dikke kasteelmuren van Blackthorne verraad en geweld binnenkort hun verschrikkelijke tol zullen opeisen. En het smeulende vuur dat uit Margarets ogen straalt bij hun eerste omhelzing, geeft de vastberaden Dominic des te meer reden zijn krachten met haar te meten.
Hoewel Lady Margaret tot haar buitengewone verrassing moet erkennen dat de Normandische ridder toch niet zo'n woesteling blijkt als zij gevreesd had, kan en mag zij Dominic niet in haar hart sluiten. Hun verbintenis dreigt een oude Keltische vloek opnieuw tot leven te wekken in Margarets geliefde, door oorlog verscheurde land.
Schrijver: Elizabeth Lowell
Oorspronkelijke titel: Untamed
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-5112-522-4
Uitgever: Zuid-Hollandsche U.M.
Als een ontwakend vuur
In de schaduw van de duisternis zal een man zonder naam tot je komen en hij zal je opeisen. Als je hem aanraakt zul je leven of dood vinden. Raak daarom niemand aan! Verboden!
De voorspelling van de wijze vrouwe Cassandra klinkt na in het hoofd van de mooie zienster Amber. Sinds haar geboorte is ze onaangeraakt, elk lichamelijk contact veroorzaakt ondraagelijke pijn. Tot de machtige Schotse leenman Sir Erik een vreemde, bewusteloze ridder voor haar voeten neergooit. Erik denkt dat dit zijn doodsvijand Duncan van Maxwell, "de Schotse Hamer", is.
Alleen Amber met al haar kunde en wijsheid kan zijn vermoeden bevestigen. haar prachtige ogen glijden over het gespierde lichaam van de vreemdeling. De enige aanwijzing van tederheid die deze zwartharige krijger uitstraalt zijn de vochtige, licht krullende wimpers en de fraai gebogen lijn van zijn lippen. Ondanks Cassandra's verbod kan Amber de behoefte deze man aan te raken niet weerstaan. Aarzelend strekt ze haar hand uit in de verwachting intense pijn te voelen.
De ridder hoort een zachte stem, zoet als een zomerbries, die hem langzaam uit het duister van zijn diepe slaap haalt. Kent hij deze prachtige vrouw, wiens streling zachter is dan fluweel? Wanhopig probeert hij zijn geheugen terug te krijgen, maar het enige wat hij vindt is uiterste verwarring.
Amber weet al sinds de eerste aanraking dat haar moedige ridder vijand en zielsverwant in één is. Niemand, ook hijzelf niet, mag ooit te weten komen wie hij werkelijk is. Anders zal haar verboden liefde dood en vernieling brengen over haar land en iedereen van wie ze houdt.
Schrijver: Elizabeth Lowell
Oorspronkelijke titel: Forbidden
Eerste uitgave: 1993
ISBN/EAN: 90-410-0455-6
Uitgever: Areopagus
In wilde verrukking
De jonge Ariane Deguerre staat op het punt te trouwen met de Engelse ridder Simon. Hun huwelijk moet een einde maken aan de felle strijd tussen haar vader en Simons broer; de machtige Lord de Sabre. Maar de vurige Ariane is tegen haar zin aan Simon beloofd en ze is beslist niet van plan zomaar in een onderdanige echtgenote te veranderen.
De trotse Simon heeft gezworen nooit zijn hart door een vrouw op hol te laten brengen. Wanneer hij de betoverend mooie Ariane ontmoet, is hij echter meteen reddeloos verloren. Simon is ervan overtuigd dat er achter de ijzige houding van zijn mysterieuze bruid een tedere, maar ook hartstochtelijke vrouw schuilgaat. En hij is vastbesloten haar voor zich te winnen.
Maar de plannen van baron Deguerre dreigen het prille geluk van zijn dochter voorgoed te verstoren. Lord de Sabre's domein zal door oorlog worden verwoest en de trouwe Simon zal zijn broer nooit in de steek laten. Ariane moet nu kiezen: keert ze terug naar haar vader of blijft ze bij Simon, die haar heeft laten zien dat liefde wel degelijk bestaat?
Schrijver: Elizabeth Lowell
Oorspronkelijke titel: Enchanted
Eerste uitgave: 1994
ISBN/EAN: 90-410-0555-2
Uitgever: Areopagus

Gerelateerde schrijvers