Boekenplank:
Kies

Boeken van Katharine McGee

Katharine McGee studeerde Engels en Franse literatuur. Eerder werkte ze als redacteur mee aan series als Pretty Little Liars en De 100. Ze begon met het schrijven van korte verhalen en poëzie, maar stapte al snel over naar fictie.

Meer over Katharine McGee

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboren: 1988

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Katharine McGee


American Royals

 1. American royals - American royals
 2. Majesteit - Majesty

Duizend Hoog / The Thousandth Floor

 1. Duizend hoog - The thousandth floor
 2. Duizelingwekkende hoogte - The dazzling heights
 3. Torenhoog - The towering sky
Duizend Hoog / The Thousandth Floor

gedetailleerd overzicht

American RoyalsAmerican royals

Welkom bij het Amerikaanse koningshuis, waar intriges en verboden liefde de kroon dreigen te ondermijnen:

 • Kroonprinses Beatrice: weet dat alles moet wijken voor de kroon. Nu ze op zoek moet naar een huwelijkskandidaat, slaat de twijfel toe.
 • Eerste reserve prinses Samantha: houdt wel van een feestje.
 • Intrigant Daphne: doet alles om prins Jefferson terug te winnen.
 • Burgermeisje Nina: steelt ongewild de show als ze voor de prins valt.

Wint liefde het van plicht en traditie?

Schrijver: Katharine McGee
Oorspronkelijke titel: American royals
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789026152788
Ebook: 9789026152795
Uitgever: De Fontein
Majesteit

Macht, intriges en geheime liefde: welkom in het Amerikaanse koningshuis!

 • Kroonprinses Beatrice is plots Koningin. Kan ze nu haar bruiloft nog afblazen en kiezen voor haar grote liefde?
 • Prinses Samantha is heimelijk verliefd op de verloofde van haar zus. Wat moet ze doen? Doorfeesten?
 • Nina probeert tegen elke prijs het paleis - en prins Jefferson - te vermijden, maar de koninklijke familie laat haar niet gaan.
 • Daphne wil maar één ding: macht. Nu ze Nina buitenspel heeft gezet, moet ze alleen nog prins Jefferson terugwinnen.

Schrijver: Katharine McGee
Oorspronkelijke titel: Majesty
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789026156120
Ebook: 9789026156137
Uitgever: De Fontein

Duizend Hoog / The Thousandth FloorDuizend hoog

Een duizend-verdiepingen-tellende toren die zich uitstrekt tot ver boven de wolken. Een schitterende blik op de toekomst waarin alles mogelijk is.

Welkom in Manhattan, New York, 2118.

Het smetteloze uiterlijk van Leda Cole verbergt een geheime verslaving aan drugs die ze nooit had moeten proberen en aan een jongen die ze nooit had mogen aanraken.
Eris Dodd-Radsons heerlijke, zorgeloze leventje stort in wanneer ze geconfronteerd wordt met een vreselijk verraad.
Door haar baantje op een van de hoogste verdiepingen raakt Rylin Myers verzeild in een wereld – en een liefde – die ze zich nooit had kunnen voorstellen... maar kan ze haar oude leven nog wel trouw blijven?
Watt Bakradi is een techgenie met een groot geheim: hij weet alles van iedereen. Maar wanneer hij wordt ingehuurd om iemand te bespioneren voor een meisje van boven in de Toren, raakt hij verstrikt in een web van leugens.
En boven iedereen op de duizendste verdieping woont Avery Fuller, het meisje dat genetisch perfect ontworpen is. Ze lijkt alles te hebben, maar wordt gekweld door het enige dat ze nooit zal kunnen bezitten.

Temidden van adembenemende innovatie en high tech luxe, proberen vijf tieners hun plek te veroveren op de top van de wereld. Maar wanneer je zo hoog bent, kan je heel diep vallen...

Schrijver: Katharine McGee
Oorspronkelijke titel: The thousandth floor
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789048827589
Uitgever: Moon
Duizelingwekkende hoogte

In Manhattan staat een duizend-verdiepingen-tellende supertoren, een adembenemend wonder dat tot de hemel reikt. Maar te midden van de hightech luxe en de futuristische glamour, zijn er vijf tieners met duistere en gevaarlijke plannen...

Leda wordt achtervolgd door herinneringen aan de gebeurtenissen op de meest afschuwelijke nacht uit haar leven. Ze zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat de waarheid verborgen blijft; zelfs als dat betekent dat ze haar vijand in vertrouwen moet nemen.
Watt wil het liefst alles achter zich laten... tot Leda hem dwingt weer te beginnen met hacken. Zal hij alles doen wat Leda wil, als dat betekent dat hij daarna voor altijd van haar verlost is?
Als Rylin een beurs krijgt aangeboden van een school op een van de bovenste verdiepingen, verandert haar leven in één klap. Maar het betekent wel dat ze weer dicht bij de jongen is wiens hart ze heeft gebroken, en die daarna ook haar hart brak.
Avery wordt gekweld door haar liefde voor de enige persoon ter wereld die ze nooit zal kunnen krijgen. Ze wil wanhopig graag bij hem zijn, ongeacht de consequenties.
En dan arriveert Calliope in New York, een mysterieuze, exotische schoonheid, die maar al te graag wat commotie wil veroorzaken. En ze weet al precies waar ze gaat beginnen.

Maar wat niemand van hen weet, is dat er iemand is die hen dag en nacht in de gaten houdt. Iemand die uit is op wraak. En in een wereld met zulke duizelingwekkende hoogtes, kan één verkeerde stap een desastreuze val betekenen...

Schrijver: Katharine McGee
Oorspronkelijke titel: The dazzling heights
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789048828043
Uitgever: Moon
Torenhoog

Welkom terug in New York, 2119. Een stad vol wolkenkrabbers die worden bewoond door mensen met onmogelijke dromen.

Leda wil verder met haar leven na wat er in Dubai is gebeurd. Maar wanneer er een onderzoek wordt gestart, ziet ze zich gedwongen hulp te vragen een degene die ze een jaar lang heeft geprobeerd te vergeten.

Rylin heeft haar oude leventje weer opgepakt en is weer samen met Hiral. Maar wanneer ze Cord weer ziet, voelt ze zich verscheurd tussen twee werelden en twee heel verschillende jongens.

Calliope voelt zich gevangen in het bedrog dat haar al meer heeft gekost dan ze ooit had verwacht. Maar wat zal er gebeuren als al haar leugens haar inhalen?

Watt is nog steeds hopeloos verliefd op Leda. Hij heeft er alles voor over om haar weer voor zich te winnen - zelfs als hij daar geheimen voor moet opgraven die beter verborgen kunnen blijven.

En nu Avery is teruggekeerd uit Engeland - met haar nieuwe vriendje Max - lijkt haar leventje een nog perfecter plaatje dan het altijd al is geweest. Maar waarom voelt ze zich dan alles behalve perfect?

Schrijver: Katharine McGee
Oorspronkelijke titel: The towering sky
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789048828067
Uitgever: Moon

Gerelateerde schrijvers