Boekenplank:
Kies

Boeken van Laura McHugh

Meer over Laura McHugh

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1974

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Laura McHugh


Overzicht

  • Het gewicht van bloed - The weight of blood
  • Onvindbaar - Arrowood

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet gewicht van bloed
De zeventienjarige Lucy Dane rouwt om de brute dood van haar vriendin Cheri. Het lichaam van het meisje is een jaar na haar vermissing gevonden in een holle dode boom. Als Lucy in een verlaten caravan op het land van haar oom een kettinkje van Cheri ontdekt, is ze vastbesloten uit te zoeken wat er is gebeurd.

In het afgelegen stadje Henbane blijven geheimen niet lang verborgen en Lucy’s zoektocht legt onverwacht ook haar eigen verleden bloot. Haar moeder is kort na haar geboorte spoorloos verdwenen, en dit blijkt onlosmakelijk verbonden met het lot van Cheri. Terwijl Lucy worstelt met angstige vermoedens over de schaduwkant van Henbane probeert ze de duistere geheimen van haar familie te ontrafelen.

Schrijver: Laura McHugh
Oorspronkelijke titel: The weight of blood
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023487340
Ebook: 9789023487647
Uitgever: Cargo
Onvindbaar
Wanneer de tienjarige Arden op haar jonge tweelingzusjes past, ontsnappen ze even aan haar aandacht. Vervolgens ziet ze de meisjes in een glimp in een onbekende auto voorbijsnellen. Sindsdien is de tweeling spoorloos verdwenen.

Twintig jaar later heeft Arden haar leven nog maar nauwelijks op de rails, haar studie lijkt te mislukken en de vraag of haar zusjes nog leven houdt haar nog altijd bezig. Als haar vader overlijdt, erft ze het familiehuis dat sinds het drama leegstaat, en besluit ze terug te keren naar haar geboortedorp.

Daar blijkt al snel dat haar herinneringen aan die verschrikkelijke middag niet kunnen kloppen, en ze gaat op zoek naar de man die korte tijd verdacht werd van de verdwijning. Arden is vastberaden om de waarheid te achterhalen, maar het stadje en het familiehuis geven hun geheimen niet zomaar prijs.

Schrijver: Laura McHugh
Oorspronkelijke titel: Arrowood
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789023466086
Ebook: 9789023467670
Uitgever: Cargo

Gerelateerde schrijvers