Boekenplank:
Kies
  • Home
  • M
  • Richard Montanari

Boeken van Richard Montanari

Meer over Richard Montanari

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1952

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Richard Montanari


Kevin Byrne en Jessica Balzano

  1. Passiespel - The rosary girls
  2. Moordscène - The skin gods
Kevin Byrne en Jessica Balzano

gedetailleerd overzicht

Kevin Byrne en Jessica BalzanoPassiespel
Philadelphia wordt opgeschrikt door de brute moord op een scholiere. Het meisje dat naar een katholieke school ging, wordt gevonden met in haar handen een rozenkans waarvan een deel van de kralen mist. Haar handen zijn aan elkaar vastgeklonken met een stalen bout.

Als korte tijd later weer een katholiek meisje wordt gevonden met een rozenkrans waar een nog groter aantal kralen aan ontbreekt, weten rechercheur Kevin Byrne en zijn nieuwe partner Jessica Balzano dat ze voor een helse taak staan. Steeds dieper moet het duo doordringen in de geest van een zieke moordenaar waarbij hun eigen geloof op de proef wordt gesteld.

Over enkele dagen is het Pasen, de dag van de wederopstanding. Terwijl het aantal kralen aan de rozenkransen afneemt, neemt het aantal slachtoffers toe.
Schrijver: Richard Montanari
Oorspronkelijke titel: The rosary girls
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022992302
Uitgever: Bruna
Moordscène
Een nietsvermoedende klant van een videotheek in Philadelphia doet een afschuwelijke ontdekking op de videoband van Psycho die hij heeft gehuurd. De beroemde moordscène in de douche is vervangen door een nieuwe opname, die van de echte moord op een jonge vrouw.

Wanneer er nog meer videobanden met moorden erop opduiken, openen de rechercheurs Kevin Byrne en Jessica Balzano de jacht op een seriemoordenaar die zijn inspiratie haalt uit Hollywoodfilms. De weinige aanwijzingen die er zijn, blijken in verband te staan met het duistere verleden van Kevin Byrne zelf.
Schrijver: Richard Montanari
Oorspronkelijke titel: The skin gods
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789022992319
Uitgever: Bruna

Gerelateerde schrijvers