Boekenplank:
Kies

Boeken van Ann Napolitano

Meer over Ann Napolitano

Genre: Roman

Geboren: 1971

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ann Napolitano


Overzicht

  • Je bent prachtig - Hello beautiful
  • Lieve Edward - Dear Edward

gedetailleerd overzicht

OverzichtJe bent prachtig

Vier zussen. Een onmogelijke liefde. Een hartverscheurende familiegeschiedenis...

Wanneer de introverte William Waters trouwt met de bruisende Julia Padovano, wordt hij als vanzelf opgenomen in haar chaotische, liefdevolle familie. Het is alsof de wereld om hem heen ineens verlicht wordt. Julia en haar drie zussen zijn onafscheidelijk: Sylvie, de dromer van de familie, is het gelukkigst met haar neus in een boek; Cecelia is een vrijgevochten kunstenaar; en Emeline zorgt geduldig voor hen allemaal.

Maar dan komt de duisternis uit Williams verleden naar boven, die niet alleen Julia's zorgvuldig uitgedachte plannen voor hun toekomst in gevaar brengt, maar ook de onwrikbare toewijding van de zussen aan elkaar. Het resultaat is een catastrofale familiebreuk die hun leven voor generaties verandert.

Schrijver: Ann Napolitano
Oorspronkelijke titel: Hello beautiful
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021044415
Ebook: 9789021044422
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Lieve Edward

Een vliegtuig stort neer. Alle passagiers overlijden behalve één, een twaalfjarige jongen genaamd Edward. Edward wordt opgevangen door zijn oom en tante, en probeert zijn nieuwe leven te begrijpen. Hij is een beroemdheid: als hij naar school gaat, staan mensen langs de kant en maken ze foto’s. Hij is het wonderkind dat overleefde.

De enige aan wie Edward echt steun heeft is zijn buurmeisje Shay, de beste vriendin die je je maar kunt wensen. Samen doen zij een onverwachte ontdekking die hen naar antwoorden op de diepste vraag leidt: wie ben je als je alles kwijt bent geraakt?

Schrijver: Ann Napolitano
Oorspronkelijke titel: Dear Edward
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789024583706
Ebook: 9789024583713
Uitgever: Luitingh-Sijthoff