Boekenplank:
Kies

Boeken van Maxine Paetro

Maxine Paetro is voornamelijk bekend om de boeken die ze schreef in samenwerking met James Patterson, maar ze heeft ook een aantal boeken onder eigen naam gepubliceerd.

Meer over Maxine Paetro

Genre: Roman

Geboren: 1946

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Als een vrouw moet kiezen...
De knappe Stevie Weinberger is op haar negenendertigste een succesvolle televisiepersoonlijkheid. Ze heeft bijna alles wat een vrouw zich kan wensen: geld, roem, vrienden, een schitterend huis en een fantastische minnaar, Philip.

Maar plotseling wordt haar tot in de perfectie geregelde leventje danig verstoord als de onstuimige, spontane Lisa op haar kantoor komt werken. Lisa, die haar eigen dochter had kunnen zijn, als niet...

Stevie doet zichzelf geweld aan om het verleden te laten voor wat het is, maar haar emoties zijn zo sterk, dat ze zich ten slotte gewonnen moet geven. Ondanks haar heerlijke vrije leven en alle bevredigingen die ze in haar werk vindt, heeft ze één groot, alles overheersend verlangen, waarvan ze ontdekt dat ze het al die tijd heeft onderdrukt: het intense verlangen naar een kind.

Stevie beseft dat ze, als ze echt een kind wil, haar verhouding met Philip op het spel zet. Maar de tijd staat niet stil...
Schrijver: Maxine Paetro
Oorspronkelijke titel: Babydreams
Eerste uitgave: 1989
ISBN/EAN: 9789022978511
Uitgever: Bruna

Gerelateerde schrijvers