Boekenplank:
Kies

Boeken van Sarah Penner

Sarah Penner werkte in de financiële sector, maar is door het succes van haar boeken fulltimeschrijfster geworden.

Meer over Sarah Penner

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sarah Penner


Overzicht

  • De verborgen apotheek - The lost apothecary
  • Het geheime genootschap - The London Seance Society

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe verborgen apotheek

Een vergeten geschiedenis. Een geheim netwerk van vrouwen. Een erfenis van vergif en wraak...

Londen, 1791. Nella wacht in haar verborgen apotheek op een nieuwe klant. Hoewel ze een gewaardeerd apotheker is, gebruikt ze haar kennis het liefst voor andere doeleinden: ze maakt vergif voor vrouwen die aan een man willen ontsnappen. Als haar nieuwe klant de pas twaalfjarige Eliza Fanning blijkt te zijn, ontvouwt er zich een onverwachte vriendschap.

Londen, heden. Historicus Caroline Parcewell viert haar trouwdag alleen, treurend om haar overspelige man. Als ze een oud apothekersflesje in de Theems vindt, wordt haar nieuwsgierigheid gewekt. Ze vermoedt dat het flesje een link heeft met de onopgeloste apothekersmoorden die tweehonderd jaar geleden plaatsvonden. Maar als Caroline op onderzoek uitgaat, heeft dat gevolgen voor het heden en het verleden...

Schrijver: Sarah Penner
Oorspronkelijke titel: The lost apothecary
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789402707137
Ebook: 9789402761320
Uitgever: HarperCollins
Het geheime genootschap

Parijs, 1873. In een verlaten kasteel aan de rand van de Franse hoofdstad vindt een seance plaats, geleid door de veelgeprezen Vaudeline D’Allaire. Ze staat wereldwijd bekend om haar talent geesten van moordslachto!ers op te roepen en zo de identiteit van de daders vast te stellen.

Om antwoorden te vinden op vragen rondom de dood van haar zus, besluit Lenna Wickes het onbekende te omarmen en Vaudeline in te schakelen. Als Vaudeline naar Engeland wordt gehaald om een nieuwe en spraakmakende moord op te lossen, reist Lenna mee als haar assistent.

Bij het ontrafelen van het moordmysterie werken de twee vrouwen samen met de machtige mannen van een geheim genootschap. Maar hoe verder ze komen in hun onderzoek, hoe meer ze er zelf in verstrikt lijken te raken...

Schrijver: Sarah Penner
Oorspronkelijke titel: The London Seance Society
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789402711974
Ebook: 9789402767971
Uitgever: HarperCollins

Gerelateerde schrijvers