Boekenplank:
Kies

Boeken van Ashley Poston

Meer over Ashley Poston

Genres: Fantasy / SF, Young Adult

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Ashley Poston


Overzicht

  • De dood van romantiek - The dead romantics
  • Tussen de beesten en wilde rozen - Among the beasts and briars

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe dood van romantiek

Florence is een ghostwriter voor feelgoodromans, maar ze heeft een groot probleem: na een ellendige breuk gelooft ze niet meer in liefde. Romantiek is dood. Wanneer haar nieuwe redacteur Benji haar geen uitstel wil geven, bereidt Florence zich voor om haar carrière vaarwel te kussen.

Maar dan wordt ze geconfronteerd met een nog groter verlies: haar vader is overleden. Voor de deur van het uitvaartcentrum staat een geest Florence op te wachten. Niet haar vader, maar Benji! Romantiek is dood, maar dat is haar redacteur ook, en hij heeft nog wat losse eindjes die hij aan elkaar moet knopen...

Schrijver: Ashley Poston
Oorspronkelijke titel: The dead romantics
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789044368772
Ebook: 9789044368789
Uitgever: The House of Books
Tussen de beesten en wilde rozen

Cerys is veilig in het koninkrijk Aloriya. Er is geen ziekte of honger en er heerst al jaren vrede. Zo is het al sinds de eerste koning een deal maakte met de Vrouwe die het bos dat aan het koninkrijk grenst regeerde. Maar terwijl Aloriya opbloeide, werd het bos donker, vervloekt en verboden. Cerys weet dit maar al te goed: ze wist maar net te ontsnappen toen het bos haar vrienden en moeder vermoordde. Nu draagt Cerys een klein beetje van de vloek in haar bloed, een herinnering aan de dag dat ze alles verloor. Het grootste gevaar waar ze nu mee geconfronteerd wordt, als dochter van de tuinman, is de vervelende vos die haar maar niet met rust laat.

Als een nieuwe koningin wordt gekroond, dalen de dingen die lang verborgen lagen in het bos neer op het koninkrijk. Cerys wordt gedwongen te vluchten, met als enige metgezellen de kleine vos, een vreemde en krachtige beer en de magie in haar bloed. Het is aan haar om de legendarisch Vrouwe van het Woud te vinden en haar dorp te redden. Maar het bos is gevaarlijker dan ze ooit gedacht had en als de geheimen uit het verleden worden onthuld, is er alles voor nodig om te overleven.

Schrijver: Ashley Poston
Oorspronkelijke titel: Among the beasts and briars
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789000375271
Ebook: 9789000375288
Uitgever: Van Goor