Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Jan-Philipp Sendker

Boeken van Jan-Philipp Sendker

Meer over Jan-Philipp Sendker

Genre: Roman

Geboren: 1960

Website: http://www.janphilippsendker.de

Julia Win
  1. Wat het hart kan horen - Das Herzenhören
  2. De stem van het hart - Herzenstimmen
Dubbel uitgegeven titels
  • Het theehuis van Kalaw - zie Wat het hart kan horen
Dubbel uitgegeven titels

Gedetaileerd overzicht

Julia Win

Wat het hart kan horen
De jonge New Yorkse advocate Julia Win voelt zich helemaal niet op haar plek in Kalaw, een schilderachtig dorp in de bergen van Birma. Ze probeert daar meer te weten te komen over haar vader Tin Win, die vier jaar eerder plotseling is verdwenen. Een veertig jaar oude liefdesbrief van hem aan een onbekende vrouw heeft Julia op dit spoor gezet.

In een theehuis wordt Julia aangesproken door een man die precies schijnt te weten wie zij is en die begint te vertellen... En naarmate zijn verhaal zich ontvouwt, voelt Julia zich steeds vertrouwder in deze vreemde, bijna magische omgeving.

Schrijver: Jan-Philipp Sendker
Oorspronkelijke titel: Das Herzenhören
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789022577660
Ebook: 9789402301472
Uitgever: Boekerij
De stem van het hart
Er is bijna tien jaar verstreken sinds Julia Win als een ander mens terugkeerde uit Birma, het geboorteland van haar vader. Ze vond er een broer en raakte bezield door een prachtig liefdesverhaal. Maar het gewone New Yorkse leven is doorgegaan en ondanks haar succesvolle carrière als advocaat in Manhattan, is Julia niet gelukkig. Haar vriend heeft haar onlangs verlaten en haar riante salaris kan niet goedmaken dat ze geen voldoening uit haar werk haalt. Julia voelt zich verloren en uitgeput.

Dan ontvangt ze een raadselachtige brief van haar broer U Ba. Kort daarna begint een innerlijke stem tot haar te spreken, wat haar zeer in verwarring brengt. Door deze gebeurtenissen besluit ze terug te keren naar Birma; niet alleen om haar broer bij te staan, maar vooral ook om de onrust in haar hoofd te sussen. In Birma ontmoet ze een moeder wier leven een dramatische wending kreeg door de onafhankelijkheidsoorlog, waarin ze een onmogelijke keuze moest maken. De ontmoeting tussen Julia en de Birmese vrouw is voor beiden het begin van een reis vol zelfontplooiing, liefde en vergeving.

Schrijver: Jan-Philipp Sendker
Oorspronkelijke titel: Herzenstimmen
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022580868
Ebook: 9789402309133
Uitgever: Boekerij

Dubbel uitgegeven titels

Het theehuis van Kalaw

Zie voor de beschrijving van dit boek: Wat het hart kan horen.

Schrijver: Jan-Philipp Sendker
Oorspronkelijke titel: zie Wat het hart kan horen
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 9789049950958
Uitgever: Mistral
Gerelateerde schrijvers