Boekenplank:
Kies

Boeken van Scott Sigler

Meer over Scott Sigler

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1969

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Scott Sigler


Overzicht

  • Honger - Ancestor

Infectie

  1. Infectie - Infected
  2. Besmetting - Contagious
Overzicht

gedetailleerd overzicht

OverzichtHonger
Xenotransplantatie, het inbrengen van donororganen van dieren in mensen, is dé oplossing voor het wereldwijde orgaantekort, maar hoe voorkom je dat de organen worden afgestoten? Een groep wetenschappers zoekt naar de oplossing. De methode? Illegaal. Het resultaat? Een door de computer samengesteld wezen dat genetisch gezien de voorvader van alle zoogdieren zou moeten zijn. Er is alleen één probleem. De wezens blijken geen vriendelijke kuddedieren. Ze zijn groot. Gevaarlijk. Genadeloos. En ze hebben HONGER!
Schrijver: Scott Sigler
Oorspronkelijke titel: Ancestor
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 978-90-245-4775-3
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

InfectieInfectie
Hoe bevecht je de vijand als die binnen in je zit? Als hij je bloedbaan aftapt en je cellen ombouwt, je voedingsstoffen kaapt en je hersens overneemt, als hij je onderbewuste influistert dat je je beste vriend moet vermoorden... Een geheimzinnig virus verandert gewone mensen in paranoïde moordenaars die vreemden, familie en zelfs zichzelf de vreselijkste dingen aandoen. Perry Dawsey gaat de strijd met zijn eigen lichaam aan in de hoop het lot van de mensheid te keren.
Schrijver: Scott Sigler
Oorspronkelijke titel: Infected
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-245-2894-3
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Besmetting
Een mysterieus virus verandert gewone mensen in paranoïde moordenaars, in psychopaten, geleid door een angstaanjagend buitenaards plan. De mens overleeft, maar voor hoe lang nog? Steeds meer geïnfecteerden verzamelen zich in de strijd tegen de mensheid. Hun leider, onverwacht meedogenloos en creatief, is in staat het virus te laten muteren zodat het besmettelijk wordt. Wie had gedacht dat de ondergang van de gehele mensheid ingeleid zou kunnen worden door een klein meisje...
Schrijver: Scott Sigler
Oorspronkelijke titel: Contagious
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 978-90-245-3212-4
Uitgever: Luitingh-Sijthoff