Boekenplank:
Kies
  • Home
  • S
  • Alexander Söderberg

Boeken van Alexander Söderberg

Alexander Söderberg schreef meerdere films en series en bewerkte boeken van Camilla Läckberg voor televisie.

Meer over Alexander Söderberg

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1970

Geboorteland: Zweden


Sophie Brinkmann

  1. De vuurdoop - Den andalusiske vännen
  2. De opvolger - Den andre sonen

gedetailleerd overzicht

Sophie BrinkmannDe vuurdoop

Als op de luchthaven van Stockholm een drugssmokkelaar wordt opgepakt, geeft deze onder dwang de naam van zijn opdrachtgever: Hector Guzman. Eindelijk is er een aanleiding één van de grote drugsbazen in Zweden op te pakken. Maar in de jacht op verder bewijsmateriaal tegen hem belandt Guzman in het ziekenhuis, waar hij bevriend raakt met Sophie Brinkmann.

Zich onbewust van Guzmans achtergrond wordt Sophie een pion in zijn maffiose wereld. Het politieteam probeert haar ondertussen informatie over haar criminele partner te ontfutselen. Sophie leert dat ze alleen nog op zichzelf kan vertrouwen en dat ze haar eigen keuzes moet maken in de zoektocht naar gerechtigheid.

Schrijver: Alexander Söderberg
Oorspronkelijke titel: Den andalusiske vännen
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789023473336
Uitgever: Cargo
De opvolger

Terwijl haar geliefde Hector Guzman in coma ligt en zijn drugsimperium uiteen dreigt te vallen, moet Sophie Brinkmann proberen hun zakenpartners te vriend te houden. Langzaam beseft ze dat ze nu de kans heeft om uit het criminele milieu te stappen. Maar haar goede bedoelingen hebben kwalijke gevolgen.

Sophie wordt een pion in een duister spel waarvan ze de regels niet kent. Om ervoor te zorgen dat ze niet alles verliest, zal ze een onmogelijke keuze moeten maken. Ondertussen zit de politie van Stockholm Sophie op de hielen en lijkt het net rondom haar dubbelleven zich langzaam te sluiten.

Schrijver: Alexander Söderberg
Oorspronkelijke titel: Den andre sonen
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789023490081
Uitgever: Cargo

Gerelateerde schrijvers