Boekenplank:
Kies

Boeken van Katherine Stone

Meer over Katherine Stone

Genre: Roman

Geboren: 1949

Geboorteland: Verenigde Staten


Overzicht

Paleis van jade
Maylene Kwan is een betoverende mengeling van Oost en West, evenals het gebouw dat zij heeft ontworpen: het Jade Palace; het mooiste hotel van Hongkong. Dat vindt althans Sam Coulter, de aannemer van het Jade Palace. In zijn armen maakt Maylene kennis met ongeremde hartstocht.

Maar een schokkend geheim staat tussen Maylene en de ware liefde. Angstig wacht zij op de dag dat ze oog in oog komt te staan met haar Amerikaanse halfzus - die niet eens van Maylene's bestaan af weet.

Allison Whitaker is fotografe en de geliefde dochter van een machtige familie uit Texas. Zij komt voor haar beroep naar Hongkong en is niet opgewassen tegen de charmes van projectontwikkelaar James Drake. Wanneer Allison ontdekt dat James carrière wordt bedreigd, besluit zij hem te helpen maar beseft niet dat ook haar eigen leven gevaar loopt. Want in de schaduw loert een krankzinnige die het Jade Palace wil vernietigen en zich voorbereidt op een dodelijke krachtmeting...

In het woelige en exotische Hongkong, dat zich voorbereidt op de overname door China, botsen de levens van twee jonge, getalenteerde vrouwen op een onverwachte manier - op zo'n manier dat ook de mannen die zij liefhebben voor altijd zullen veranderen. Het is een tijd van ongeëvenaard verlangen en verborgen kwaad; van roekeloze passie en vernieuwde hoop - zo vurig en onvoorspelbaar als Hongkong zelf.
Schrijver: Katherine Stone
Oorspronkelijke titel: Pearl moon
Eerste uitgave: 1995
ISBN/EAN: 9789024527410
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers