Boekenplank:
Kies

Boeken van Daniel Suarez

Meer over Daniel Suarez

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Pseudoniem (van): Leinad Zeraus

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Daniel Suarez


Daemon

  1. Daemon - Daemon
  2. Ctrl Alt Delete - Freedom TM

gedetailleerd overzicht

DaemonDaemon
Het begint allemaal als het overlijdensbericht van Matthew Sobol online verschijnt...

Sobol was een legendarische computerspelontwerper. Hij overleed vroegtijdig maar hij liet iets achter op internet dat online overlijdensberichten scande, iets wat een hele reeks programma's in werking stelde. Programma's die geld verplaatsen, die mensen rekruteren en vermoorden.

Peter Sebeck, rechercheur, wordt geconfronteerd met een moordenaar die al dood is. Hij komt in contact met een wereld waarin de dood het nieuws kan volgen, identiteiten kan stelen en snode plannen uit kan voeren zonder angst voor vergelding.

Sebeck moet een manier vinden om het web van Sobols programma's, zijn daemon, te stoppen, voordat het zijn uiteindelijke doel bereikt. En om dat te doen, moet hij eerst ontdekken wat dat doel is...
Schrijver: Daniel Suarez
Oorspronkelijke titel: Daemon
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789024530106
Ebook: 9789024531912
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Ctrl Alt Delete
De daemon heeft de wereld veroverd en is hard op weg de menselijke beschaving zoals wij die kennen te verwoesten. Voormalig rechercheur Pete Sebeck is de sterkste tegenkracht van de daemon en hij wordt de leider van de revolte. Lukt het Sebeck om de nietsontziende software vreedzaam ten gronde te richten?

Privélegers van grote wereldwijde concerns staan klaar om de daemon voor eens en altijd te vernietigen. De ondergang van de daemon is de enige hoop van de mensheid op bevrijding van de technische revolutie.
Schrijver: Daniel Suarez
Oorspronkelijke titel: Freedom TM
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789024530113
Ebook: 9789024531011
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

Gerelateerde schrijvers