Boekenplank:
Kies

Boeken van Jose Vriens

Jose Vriens begon in 2000 met schrijven. Tussen 2001 en 2007 zijn er kinderboeken, romans en non-fictieboeken verschenen bij onder andere uitgeverij Gopher en de door haarzelf opgerichte uitgeverij Boekenbent. Voor Boekenbent was ze werkzaam als uitgever en redacteur. Vanaf 2009 verschijnen met enige regelmaat familie- en liefdesromans van haar hand. Daarnaast is ze werkzaam als freelancecorrector voor verschillende uitgevers.

Noot BBS: pagina onder bewerking.

Meer over Jose Vriens

Genres: Roman, Streekroman

Geboren: 1963

Geboorteland: Nederland

Website: Jose Vriens


Overzicht

  • Alles is te koop
  • Bestemming bereikt

Krista & Noud

  1. Verbroken vertrouwen
  2. Genoeg!

gedetailleerd overzicht

OverzichtAlles is te koop

Kathleen is gelukkig met man Jelle en hun zoontje Harm, totdat blijkt dat ze fors rood staat en steeds haar kredietlimiet overschrijdt. Jelle noemt haar koopverslaafd, zij vindt dat wel erg overdreven. Ze hebben het toch goed met elkaar? Die schulden lossen ze samen heus wel op.

Maar zo makkelijk gaat dat niet en als Jelle besluit dat hij van haar wil scheiden, stort Kathleens wereld in. Noodgedwongen trekt ze met haar zoontje bij haar ouders in om haar leven weer op de rit te krijgen. Die schuld moet en zal afgelost. Het liefst zo snel mogelijk!

Schrijver: Jose Vriens
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789020520026
Ebook: 9789020519983
Uitgever: Westfriesland
Bestemming bereikt

Tijdens haar zomervakantie ontmoet de zeventienjarige Danella de liefde van haar leven, maar deze vakantieliefde vertrekt vrijwel direct met de noorderzon. Thuisgekomen komt ze erachter dat ze zwanger is.

Vijf jaar later ontmoet Danella Ruben. Hij heeft vreselijke littekens in zijn gezicht als gevolg van een motorongeluk. Toch herkent ze hem: dit is de vader van haar kind! Hij herkent haar ook.

De twee verzwijgen dat ze elkaar kennen, elk om een heel andere reden. Ruben denkt dat Danella inmiddels getrouwd is met een andere man en met hem een kind heeft. Als ze hem vertelt dat dit niet het geval is, wil hij ineens geen contact meer met haar.

Schrijver: Jose Vriens
Eerste uitgave: 2010
ISBN/EAN: 9789059775343
Ebook: 9789020532180
Uitgever: Z&K

Krista & NoudVerbroken vertrouwen

Noud en Krista lijken een goede relatie te hebben en hebben zelfs al plannen om te gaan trouwen als ze beiden klaar zijn met hun studie. Maar dan krijgt Dora, Nouds moeder, een verontrustend bericht van de hogeschool waaraan haar zoon studeert. Hij verwaarloost zijn studie en zijn stage en is niet langer welkom op het hbo.

Krista ontdekt de vreselijke waarheid: Noud is verslaafd aan drugs en dat beïnvloedt zijn denken en doen. Krista wil hem niet verliezen, maar Noud kan de verleiding niet weerstaan, hoe vaak hij ook belooft ervan af te blijven. Als hij dan ook nog eens verdacht wordt van inbraak, geeft dat hun leven een complete andere wending. Hoe ga je om met leugens en bedrog? En: Wanneer is het genoeg?

Schrijver: Jose Vriens
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789059776340
Ebook: 9789059778139
Uitgever: Z&K
Genoeg!

Als Krista haar oude liefde Noud weer tegenkomt, kan ze niet ontkennen dat ze nog altijd gevoelens voor hem heeft. Maar Noud heeft een verleden met drugsgebruik en criminaliteit. Niet bepaald een type waarmee je nog lang en gelukkig zult leven.

Maar Noud zegt dat hij zijn leven heeft gebeterd. Hij is haar nooit vergeten en belooft dat alles anders zal worden als ze het met hem aandurft. Krista gaat ervoor en het lijkt goed te gaan, totdat ze hem er opnieuw op betrapt iets te hebben gebruikt.

Schrijver: Jose Vriens
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789059778740
Ebook: 9789059778757
Uitgever: Z&K