Boekenplank:
Kies
  • Home
  • W
  • Amanda Kyle Williams

Boeken van Amanda Kyle Williams

Meer over Amanda Kyle Williams

Genre: Mysterie / Spanning / Thriller

Geboren: 1957 / Overleden: 2018

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Amanda Kyle Williams


Keye Street

  1. Een onverwacht genoegen - The stranger you seek
  2. De vreemde in ons midden - Stranger in the room

gedetailleerd overzicht

Keye StreetEen onverwacht genoegen
Een psychopathische seriemoordenaar zaait dood en verderf onder de bevolking van Atlanta. De lichamen van de slachtoffers vertonen naast messteken ook sporen van beten.

Als er bij de afdeling Moordzaken een brief van de mogelijke dader binnenkomt met de tekst 'Ben ik de vreemdeling die je zoekt?', schakelt rechercheur Rauser zijn goede vriendin Keye Street in. Keye heeft haar eigen detectivebureau, dat ze oprichtte nadat ze bij de FBI werd ontslagen vanwege haar drankprobleem.

Dan komt er een nieuwe brief van de dader met daarin een verwijzing naar de reden van Keyes ontslag bij de FBI. De moordenaar is angstvallig goed op de hoogte van haar privéleven...
Schrijver: Amanda Kyle Williams
Oorspronkelijke titel: The stranger you seek
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789026134166
Ebook: 9789026128929
Uitgever: De Fontein
De vreemde in ons midden

De dreiging komt steeds dichterbij...

Keye Street heeft haar eigen detectivebureau, dat ze oprichtte nadat ze bij de FBI werd ontslagen vanwege haar drankprobleem. Ze staat op het punt om een lang weekend weg te gaan met haar vriend Aaron die werkt voor de politie van Atlanta, maar zoals wel vaker gooit een moordzaak roet in het eten.

Aaron wordt bij een zaak geroepen waarbij een dertienjarige jongen gewurgd blijkt te zijn. Keye werkt ondertussen door aan haar eigen opdrachten.

Wanneer zij wordt geconfronteerd met een moordzaak die wel heel dicht bij huis komt, breekt de hel pas echt los. Er is een berekenende moordenaar aan het werk en Keye beseft dat hij steeds dichter in de buurt komt van de mensen waar zij het meest van houdt.

Schrijver: Amanda Kyle Williams
Oorspronkelijke titel: Stranger in the room
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789026195112
Ebook: 9789026134517
Uitgever: De Fontein

Gerelateerde schrijvers