Boekenplank:
Kies

Boeken van Isabel Wolff

Meer over Isabel Wolff

Genre: Roman

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Isabel Wolff


Overzicht

  • De speurtocht van Tiffany Trott - The trials of Tiffany Trott
  • Op het tweede gezicht - The very picture of you
  • Villa Vintage - A vintage affair

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe speurtocht van Tiffany Trott
'Tiffany, jij bent een absolute ramp met mannen.'

Na vele hints en opmerkingen van haar moeder en vriendinnen is Tiffany Trott het zat. Ze besluit op jacht te gaan naar Mr. Right - of desnoods Mr. Allright, altijd nog beter dan de Mr. Catastrofes die haar recente verleden bevolkten.

Zo begint Tiffany´s memorabele reis door de Love Jungle, slechts gewapend met een grenzeloos gevoel voor humor, een goed hart en een onuitputtelijke voorraad optimisme.

Van ongekende saaie diners à deux tot singles-avonden, van datingbureaus tot contactadvertenties en Club Med, niets is Tiffany te veel in de jacht op de adonis van haar dromen.

Maar terwijl ze haar verbazingwekkende gebrek aan een partner te lijf gaat, ziet Tiffany haar vriendinnen worstelen met hun eigen leven. Ze vraagt zich af of huwelijk en moederschap echt wel zo hemels zijn...
Schrijver: Isabel Wolff
Oorspronkelijke titel: The trials of Tiffany Trott
Eerste uitgave: 1998
ISBN/EAN: 9789024536498
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Op het tweede gezicht

Ella is portretschilder en haar carrière begint eindelijk van de grond te komen nu er mensen zijn die speciaal naar haar werk vragen. Ze heeft een mooi huis en een goede band met haar moeder en zusje, ook al weigert haar moeder te vertellen waarom hun vader hen heeft verlaten en ook al heeft aar zusje een slechte smaak in mannen. Ella's wereld ziet er zonnig uit, en als ze soms voelt dat het leven nóg beter zou zijn met iemand om het te delen, dan gaat dat gevoel altijd voorbij.

Haar zusje Chloë , die een tijd lang helemaal kapot was van een mislukte relatie, is eindelijk weer de vrolijke meid die ze ooit was nu ze is verloofd met de knappe Nate. Als Chloë Ella vraagt om Nate te schilderen kan ze niet weigeren, ook al kan ze hem niet uitstaan.

Maar de uren die ze in de studio zitten brengen nieuwe feiten aan het licht, en Nate blijkt op het tweede gezicht niet zo onbetrouwbaar als hij leek. En dat brengt Ella in een lastig parket...

Schrijver: Isabel Wolff
Oorspronkelijke titel: The very picture of you
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789032512965
Uitgever: De Kern
Villa Vintage
Phoebe heeft er altijd van gedroomd om haar eigen winkel met vintage kleding te hebben. Ze zag het al helemaal voor zich, topjes van Vivienne Westwood tussen satijnen jurken en baljurken met lovertjes aan de muur.

Nu Villa Vintage eenmaal haar deuren heeft geopend, vindt Phoebe het altijd weer heerlijk als iemand valt voor een mooie jurk uit vervlogen tijden. Hoewel haar droom is uitgekomen, blijft het recente verlies van Emma, haar beste vriendin, Phoebes geluk overschaduwen.

Wanneer ze de kledingcollectie van Mrs. Therese Bell opkoopt, raakt ze in gesprek met deze oude Franse dame over een donkerblauwe kinderjas waarvan zij geen afscheid wil nemen. Als Phoebe het oorlogsverhaal achter de jas hoort, blijkt dat de tragiek achter Emma's dood lijkt op een ingrijpende gebeurtenis uit Mrs. Bells jeugd. Phoebe beseft dat ze haar verleden onder ogen zal moeten komen, en ze neemt Mrs. Bell in vertrouwen...

De vriendschap tussen twee vrouwen (de jonge Phoebe en de oude Therese Bell) die allebei vinden dat ze hun beste vriendin hebben verraden, vormt de rode draad door Villa Vintage.
Schrijver: Isabel Wolff
Oorspronkelijke titel: A vintage affair
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789032511715
Uitgever: De Kern

Gerelateerde schrijvers