Boekenplank:
Kies

Boeken van Rebecca Yarros

Rebecca Yarros is een hopeloze romanticus en groot liefhebber van chocolade en koffie. Ze studeerde Europese geschiedenis en Engels aan Troy University. Ze is getrouwd met een Apache-piloot en samen hebben ze zes kinderen.

Meer over Rebecca Yarros

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Rebecca Yarros


Overzicht

 • De kleur van Colorado - Great and precious things
 • De laatste brief - The last letter
 • Gegronde redenen / Reason to believe - Reason to believe
 • Nu ik je zie / In the likely event - In the likely event
 • Wat we achterlaten - The things we leave unfinished

Flight & Glory

 1. Onverminderd - Full measures
 2. Onbereikbaar - Eyes turned skyward
 3. Onverwacht - Beyond what is given
 4. Onweerstaanbaar - Hallowed ground
 5. Onverschrokken - The reality of everything

Fourth Wing / Empyrean

 1. In steen gebrand - Fourth wing
 2. Een ijzeren vlam - Iron flame

Renegades

 1. Wilder - Wilder
 2. Nova - Nova
 3. Rebel - Rebel

Dubbel uitgegeven titels

 • The things we leave unfinished - zie Wat we achterlaten
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtDe kleur van Colorado

Camden Daniels zou zijn verleden het liefst achter zich laten. Zes jaar geleden keerde hij terug van het slagveld zonder zijn jongere broer. Niemand in zijn thuisstad Alba in de Amerikaanse staat Colorado kon hem dat vergeven, vooral zijn vader niet. Dus vertrok Camden - voorgoed.

Of dat dacht hij tenminste. Want als zijn vader begint te dementeren, heeft hij geen keus. Hij gaat terug naar huis. Terug naar het verraad, terug naar de pijn én terug naar Willow, de vrouw die hij nooit heeft kunnen vergeten.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Great and precious things
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020537963
Ebook: 9789020537970
Uitgever: Z&K
De laatste brief

Ella werd op haar negentiende moeder van een tweeling en runt nu, vijf jaar later, een bed & breakfast. Ze heeft per brief contact met Beckett, die met haar overleden broer in het leger zat.

Dan komt Beckett zonder dat ze het weet terug van uitzending en gaat hij in haar B&B logeren om haar te helpen. Zij moet daar niets van hebben, ze kan het toch wel alleen? Maar haar kinderen zijn gek op hem...

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: The last letter
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401916059
Ebook: 9789401916066
Uitgever: Z&K
Gegronde redenen / Reason to believe

Als kleuterjuf Harper aanbiedt om tijdelijk pleegouder te zijn voor een jongen uit haar klas en zijn broertje, staat haar leven op z’n kop. Het wordt nog erger als haar appartement overstroomt en ze snel een andere woning moet vinden.

Gelukkig helpt brandweerman Knox - de beste vriend van Harpers broer en haar jarenlange crush - haar uit de brand. Ze kan tijdelijk met de jongens in zijn huis wonen terwijl hij op missie is. Maar dan komt hij plotseling eerder terug...

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Reason to believe
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789020553123
Ebook: 9789020553147
Uitgever: Z&K
Nu ik je zie / In the likely event

Negentig seconden na het opstijgen stort het vliegtuig waar Nate en Izzy in zitten neer. Izzy had al een bijzondere klik met Nate, die ze net heeft ontmoet in het vliegtuig, maar deze gebeurtenis schept een onmiskenbare band. Maar hun leven verandert, zij veranderen.

Nate gaat voor een militaire carrière, Izzy vindt haar weg in de politiek. In de jaren die volgen ontmoeten ze elkaar toevallig een paar keer, maar het lijkt nooit het juiste moment. Totdat ze elkaar weer zien in Afghanistan. Nate zal alles doen om Izzy te beschermen... en om haar hart te winnen.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: In the likely event
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789020555776
Uitgever: Z&K
Wat we achterlaten

Hoeveel risico's durf je te nemen voor de liefde?

Georgia Stanton moet helemaal opnieuw beginnen na haar scheiding: ze is haar huis in New York, haar vrienden en haar trots kwijt. Terug in Colorado ontmoet ze de arrogante bestsellerauteur Noah Harrison, die is gevraagd om de onvoltooide roman van haar overgrootmoeder Scarlett Stanton - een literair icoon - af te ronden. Met tegenzin gaat Georgia met hem aan het werk.

Als Noah en Georgia een doos met brieven vinden, begrijpen ze waarom Scarlett het boek nooit heeft afgerond...

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: The things we leave unfinished
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020544800
Ebook: 9789020544817
Uitgever: Z&K

Flight & GloryOnverminderd

Ember krijgt in korte tijd twee dramatische gebeurtenissen te verwerken: haar vader, een militair arts, is gesneuveld in Afghanistan en kort daarna, als ze al zo kwetsbaar is, treft ze haar vriendje Riley in bed aan met haar huisgenoot.

Ze vindt steun bij Josh, de hockeycoach van haar broertje. Ember kijkt wel uit om zich meteen in een nieuwe relatie te storten... Maar wat is erger: de onzekerheid van een leven mét Josh of een leven zonder hem?

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Full measures
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401905039
Uitgever: Omniboek
Onbereikbaar

#22: Alle verantwoordelijkheden overboord gooien en naar het strand gaan

Als Paisley had geweten welke gevolgen het tweeëntwintigste punt op haar bucketlijst zou hebben, zou ze het dan hebben gedaan? Op het strand gaat er namelijk iets heel erg mis.

Daardoor ontmoet ze Jagger, en dat is dan weer heel erg niet mis. Behalve dat Paisley al een vriend heeft. En een hartaandoening. Daar kan ze geen extra hartkloppingen meer bij gebruiken, maar die geeft Jagger haar wel degelijk.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Eyes turned skyward
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401907767
Uitgever: Z&K
Onverwacht

Grayson heeft het verleden naar de achtergrond gedwongen en heeft nog maar één doel: Apachepiloot worden. Ook zijn mooie nieuwe huisgenote Samantha wil niets liever dan een nieuwe start maken. De aantrekkingskracht tussen hen is niet te negeren en langzaam ontstaat er een hechte band.

Maar dan ontdekt Samantha iets wat ze eigenlijk helemaal niet wilde weten: een andere vrouw heeft jaren geleden beslag gelegd op Graysons hart. Is er nog wel ruimte voor haar?

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Beyond what is given
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401909037
Uitgever: Z&K
Onweerstaanbaar

Het verhaal van Josh en Ember gaat verder. Veel verder dan Ember ooit heeft gewild...

Josh en Ember hebben alles doorstaan: verdriet, afstand, het zware militaire leven. Dat laatste heeft zij trouwens nooit echt gewild, want nadat haar vader is omgekomen in Afghanistan wordt ze geregeld bevangen door angst om ook Josh te verliezen. Het laatste wat ze wil is hem naar Afghanistan zien vertrekken. Dat is echter precies wat er gebeurt.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Hallowed ground
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401909204
Uitgever: Z&K
Onverschrokken

Ze zou nooit meer voor een militair vallen, dacht ze...

Twee jaar nadat de man van wie ze hield is gedood in Afghanistan, probeert Morgan haar leven weer bij elkaar te rapen. Haar strandhuis in de Outer Banks is toe aan renovatie en dat project is de perfecte afleiding. Maar ook haar nieuwe knappe buurman eist haar aandacht op...

Als alleenstaande vader en reddingspiloot Jackson zijn buurvrouw Morgan ontmoet, is er meteen een klik, maar Morgan heeft een hoge muur om zich heen gebouwd. Kan Jackson daar doorheen breken?

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: The reality of everything
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020542370
Ebook: 9789020542387
Uitgever: Z&K

Fourth Wing / EmpyreanIn steen gebrand

Vlieg... of sterf.

Violets droom om scribent te worden aan het befaamde Basgiath Oorlogscollege valt in duigen wanneer de generaal - oftewel haar moeder - haar opdraagt deel te nemen aan het selectieproces van de Drakenrijders.

De helft van de cadetten zal het eerste jaar niet overleven en de meesten willen Violet vanwege haar afkomst uit de weg ruimen - vooral Xaden, de meedogenloze (en aantrekkelijke) leider van het squadron. Violet moet alles op alles zetten om te overleven, want op Basgiath zijn er maar twee opties: afstuderen of sterven.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Fourth wing
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789020554045
Uitgever: Z&K
Een ijzeren vlam

Laat het branden...

Niemand had verwacht dat Violet haar eerste jaar aan het Basgiath Oorlogscollege zou overleven, ook zijzelf niet. Maar nu komt pas de echte proef. Er is een nieuwe vicecommandant, die vastbesloten lijkt om Violet het leven zuur te maken, tenzij ze de man van wie ze houdt verraadt.

Ze staat voor de ultieme loyaliteitstest: ze zal óf zichzelf moeten verloochenen óf het eeuwenoude geheim van het college moeten ontrafelen. Zal Violet hier levend uitkomen?

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Iron flame
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789020554083
Ebook: 9789020554106
Uitgever: Z&K

RenegadesWilder

Leah krijgt de kans om een jaar lang te studeren aan boord van een cruiseschip dat de hele wereld over vaart. De enige voorwaarde? Een medestudent bijles geven en zorgen dat hij ook slaagt. Dat dit makkelijker is gezegd dan gedaan, blijkt al snel als ze haar leerling ontmoet.

Paxton Wilder is ongelofelijk aantrekkelijk, en ongelofelijk niet bezig met studeren. Wilder maakt deel uit van een stuntteam, de Renegades, en dat is voor hem het enige wat telt. Ervoor zorgen dat hij zijn studie serieus gaat nemen zal haar dus behoorlijk wat moeite kosten. Maar misschien heeft hij haar ook wel wat te leren.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Wilder
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401910835
Ebook: 9789401910842
Uitgever: Z&K
Nova

Als lid van het Renegades stuntteam heeft Landon Rhodes de bijnaam Nova. Hij is woest aantrekkelijk, getatoeëerd, professioneel snowboarder en... professioneel hartenbreker. Ooit brak hij ook Rachels hart.

Als zij aan boord stapt van het cruiseschip, duurt het niet lang voor ze erachter komt dat hij daar ook is. Hoewel ze het liefst meteen overboord springt, besluit ze hem vanaf dat moment volledig te ontlopen. Geen haar op haar hoofd die voor de tweede keer als een blok voor hem wil vallen. Jammer genoeg blijkt Nova daar al gauw heel andere ideeën over te hebben.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Nova
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401911986
Ebook: 9789401911993
Uitgever: Z&K
Rebel

Rebel gaat over een vrouwelijk lid van het stuntteam, namelijk Penna Carstairs, oftewel Rebel. En Rebel is behoorlijk badass. Ze is 'sexiest female athlete of the year' en in de wereld van extreme sports is er niemand die haar gek maakt.

Maar in een bar in Las Vegas ontmoet ze Cruz, en die dringt wel door haar barrière heen. Ze brengen een geweldige nacht met elkaar door. Daarna wil ze niets meer van hem weten. Zo makkelijk komt ze echter niet van hem af, want ineens blijkt hij haar docent te zijn.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: Rebel
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401914253
Ebook: 9789401914260
Uitgever: Z&K

Dubbel uitgegeven titelsThe things we leave unfinished

Zie voor de beschrijving van dit boek: Wat we achterlaten.

Schrijver: Rebecca Yarros
Oorspronkelijke titel: zie Wat we achterlaten
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020553505
Ebook: 9789020553895
Uitgever: Z&K

Gerelateerde schrijvers