Boekenplank:
Kies

Boeken van Emma Anna

Emma Anna publiceerde haar boeken onder diverse namen, maar vanaf 2023 brengt ze met haar eigen uitgeverij EmmaBooks alle boeken onder de naam Emma Anna uit, ook de boeken die eerder onder een andere naam zijn verschenen. De meeste boeken worden alleen als e-book uitgegeven, maar zijn allemaal als paperback te bestellen bij haar uitgeverij.

Meer over Emma Anna

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Juliëtte Heugen, J.M. Anna

Geboren: 1993

Geboorteland: Nederland

Website: Emma Anna


Overzicht

 • Een zee in Elysium
 • Omdat ik altijd al de jouwe was
 • Sprakeloos verliefd
 • Tot onze wegen scheiden
 • Wat als jij en ik
 • Wie zonder zonde is

Hannah en Luc

 1. Kom naar huis
 2. Blijf bij mij

Lynn en Stephan

 1. Mijn hele leven lang
 2. Wintertranen

E-books

 • Achter hoge bergen
 • Annemijn
 • De maagd van Augusta
 • Gewoon zoals we zijn
 • Ooit in september

Astoris

 1. De gifmengster
 2. Hart van het beest

Hartendief

 1. Hartendief
 2. Rovershart
 3. Hartsvlucht

Dubbel uitgegeven titels

 • Vecht voor jou - zie Kom naar huis
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen zee in Elysium

Een Romeins liefdesverhaal...

Junia, dochter van een rijke handelaar in een klein vissersstadje bij Rome, is nog maar vijf jaar oud als Gaius Julius Laevinus, een van haar vaders cliënten die hogerop probeert te komen binnen het Romeinse leger, haar een muntje en een warme glimlach schenkt. Wanneer op een nacht de villa van haar ouders wordt overvallen en ze gered wordt door Julius, verovert hij daarmee het hart van de jonge Junia. Dankzij zijn hechte band met haar vader blijft hij een rol spelen in haar onbezorgde jeugd.

Maar aan de vooravond van haar volwassenheid komt er een abrupt einde aan die onbezorgde jeugd. Julius erft haar vaders nalatenschap - inclusief de voogdij over Junia. Het lot is haar werkelijk niet goedgezind wanneer er onrust heerst in Jeruzalem, en Julius geacht wordt zijn aandeel te leveren als legionair. Wanneer hij een paar jaar later thuiskomt, is niets meer hetzelfde. Vooral zijn beschermelinge Junia niet.

De vrij-opgevoede maar naïeve Junia wordt zich er langzaam maar zeker bewust van dat de wereld waarin ze is geboren vooral een wereld is voor mannen. De kinderlijke liefde die ze vroeger voor Julius voelde, wordt op de proef gesteld als blijkt dat er niets kinderlijks meer aan is.

Een zee in Elysium speelt zich af in de tweede eeuw van onze jaartelling en volgt de strubbelingen, de liefde en de onmiskenbare maar verboden passie tussen twee mensen die enkel hun geluk proberen te vinden in het patriarchale Romeinse Keizerrijk.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789083306810
Ebook: 1230006543297
Uitgever: April Books
Omdat ik altijd al de jouwe was

Over een meisje en haar Robin Hood...

Marly heeft sinds kort een baantje in een bar dankzij haar vriend Kelvin. Het verdient goed: ze kan er haar huur en enigszins fatsoenlijk eten mee betalen. Maar natuurlijk vindt Kelvin dat daar wel iets tegenover mag staan. Tja, wat verwachtte ze anders van een man? Een paar dagen na een vervelende gebeurtenis besluit ze, met haar ziel onder de arm, naar een gynaecologenpraktijk te gaan. En alsof het allemaal nog niet erger kan, blijkt haar arts een man te zijn.

Na een bezoek aan zijn spreekuur blijft de jonge vrouw die Marly heet door Robins hoofd spoken. Per stom toeval komt hij haar tijdens zijn dagelijkse hardlooprondje in Central Park tegen. Hij weet zeker dat Marly zich door het leven heen worstelt en wil haar onder zijn hoede nemen. Zijn aanbod valt niet in goede aarde. Begrijpelijk, natuurlijk, maar er is een reden waarom hij extra met haar begaan is. Robin blijkt echter de enige van hen tweeën te zijn die van die reden op de hoogte is...

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789493297845
Uitgever: April Books
Sprakeloos verliefd

Over een zoektocht naar liefde zonder angst...

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden.

Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.

Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789403600659
Ebook: 1230003935897
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Tot onze wegen scheiden

Wat als je gevangen zit in je eigen leven?

Ada woont al haar hele leven in het strenggelovige dorpje Breesden. Wanneer ze een paar weken voor haar huwelijk in Roosendaal moet zijn, ontmoet ze daar de jongere Belen. Ze krijgt een baantje als serveerster aangeboden en hoewel ze weet dat haar ouders het nooit zouden goedkeuren, zegt ze ja.

Ada probeert krampachtig haar twee verschillende levens gescheiden te houden tot de grote dag. Vanaf dan zal ze de rol van plichtsgetrouwe echtgenote moeten spelen. Maar naarmate die dag dichterbij komt, trekt ze meer en meer naar Belen toe.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492585578
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Wat als jij en ik

Kan hun onvoorwaardelijke liefde alles overstijgen?

De 22-jarige Maeve is al haar hele leven dol op Marcus. Hij is tien jaar ouder dan zij en niet alleen een voorbeeldfiguur, maar ook een echte man. Maar na hun impulsieve misstap blijft ze met een gebroken hart achter als Marcus haar liefde niet beantwoordt.

Marcus heeft echter iets anders aan zijn hoofd. Hij kampt met een gebroken verleden en wil zich vooral losmaken en op de toekomst richten.

Samen met Maeve probeert hij de oorspronkelijke dynamiek terug te vinden, wat alleen kan slagen door hun diepste geheim te begraven. Maar het lot heeft andere plannen.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2024
ISBN/EAN: 9789464821109
Ebook: 9789464821123
Uitgever: April Books


Wie zonder zonde is

Een onconventionele liefde...

Een jonge vrouw die niet in sprookjes gelooft. Een pastoor die niet durft te geloven wat hij verkondigt. Een ontmoeting waardoor langzaam hun geloof in de liefde wordt hersteld.

De 22-jarige Anna houdt van de grenzen opzoeken, zeker ook in de mannen met wie ze omgaat. Dat staat haaks op haar thuissituatie bij haar zeer gelovige opa en oma, die haar hebben opgevoed. Elke zondag gaat ze mee naar de kerk. Voorheen vond ze dat saai, maar sinds de komst van de nieuwe pastoor Corneel weet de kerk haar interesse veel meer vast te houden.

Corneel is bijna dertig en al zijn hele leven celibatair. Als hij in contact komt met Anna, staat alles wat hij heeft opgebouwd op losse schroeven. Hij wil vasthouden aan wat hij zichzelf en de Kerk heeft beloofd, maar kan zich tegen zoveel aantrekkingskracht onmogelijk verzetten.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789464820409
Ebook: 9789464820416
Uitgever: April Books

Hannah en LucKom naar huis

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel...

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492585400
Ebook: 9781393407607
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Blijf bij mij

Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492585479
Ebook: 9781393814962
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Lynn en StephanMijn hele leven lang

Mijn leraar. Mijn vaders beste vriend. De liefde van mijn leven.

'Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt? Dat overkwam mij dus. Nu, bijna vier jaar later, blik ik terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie. Na het nieuws dat ik van mijn moeder heb ontvangen, realiseer ik me dat ik misschien toch nog niet over hem heen ben...'

De negentienjarige Lynn is smoorverliefd op de vriend van haar vader, met wie ze een bijzondere band heeft. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland blijkt zij niet de enige te zijn die met haar gevoelens in de knoop zit.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789463673730
Ebook: 9789463673754
Uitgever: MijnBestseller
Wintertranen

'Het leven dat ik voor me zag toen ik met Stephan trouwde, was niet zoals ik had gehoopt. Ik wist dat het huwelijk geen rozengeur en maneschijn zou zijn. Maar dat ik me zo verloren en alleen zou voelen, wanhopig, immens verdrietig, dat had ik me nooit kunnen voorstellen.'

Dit bonusvervolg op Mijn hele leven lang speelt zich een jaar na de epiloog af. Een winters verhaal over twee alledaagse, maar bijzondere mensen, die te kampen hebben met problemen zoals we ze allemaal kennen. Kunnen ze zich over elkaars tekortkomingen heenzetten, en zullen ze elkaar en hun liefde voor elkaar weer terugvinden?

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789402185799
Uitgever: Brave New Books

E-booksAchter hoge bergen

Beth is radeloos wanneer haar vriend Joseph overlijdt en ze daardoor in haar eentje zorg moet dragen voor hun zoontje Cody van vijf. Met een baan die niet genoeg oplevert om hen te onderhouden, conservatieve schoonouders die op Cody azen en een hoge huurschuld vraagt ze wanhopig Jeremy, de oudere broer van Joseph, om hulp.

Jeremy is de monsters uit zijn jeugd ontvlucht en woont nu in Mist Lake, Montana. Hij is tevreden met zijn leven; hij heeft voldoende te eten, een dak boven zijn hoofd en mag elke dag genieten van de prachtige omgeving waarin zijn cabin staat. Wanneer Beth hem vraagt om geld dat hij niet heeft, voelt hij zich gedwongen haar en Cody mee te nemen naar Montana. Maar lukt het hem dan nog wel zijn aandoening en andere demonen voor haar verborgen te houden?

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005714827
Uitgever: EmmaBooks
Annemijn

Voor jou doe ik alles...

'We zijn binnen een jaar getrouwd, omdat we gewoon niet zonder elkaar konden. Hij heeft een tracker op mijn telefoon gezet, zodat hij altijd weet of ik veilig ben. Hij schuift de sneeuw voor de voeten van mij en onze dochters weg, zodat we een zorgeloos leven kunnen leiden. Levi voert het hoogste woord, omdat ik nooit weet hoe. En soms weet ik niet of ik gek ben, of dat hij me tot op het bot manipuleert.'

Annemijn gaat over liefde en verraad, vechten voor je huwelijk of juist voor jezelf. En o ja, iets met een seks-bucketlist...

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005918553
Uitgever: EmmaBooks
De maagd van Augusta

Londen, negentiende eeuw. De achttienjarige Charlotte woont al zolang ze zich kan heugen in het bordeel van Madam Augusta, samen met een groep jonge vrouwen die als maagd worden verkocht aan hoge heren. Maar Charlotte, veel te lang en veel te gewoontjes, valt niet in de smaak, en het geduld van Madam Augusta begint langzaam op te raken.

Charlotte zelf kijkt er überhaupt niet naar uit om met een hoge heer te slapen, waarna ze een aantal jaar lang haar levensschuld zal moeten afbetalen door voor haar madam te blijven werken. Maar op een avond, wanneer het bordeel weer eens hoog bezoek krijgt, keert het tij.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005878086
Uitgever: EmmaBooks
Gewoon zoals we zijn

Door een zware infectie belandt de tweeëntwintigjarige Guus in het ziekenhuis. De infectie is zo ernstig dat zijn hand en een gedeelte van zijn onderarm geamputeerd moeten worden. Wanneer hij wakker wordt uit de zware operatie, komt hij tot de conclusie dat hij hallucineert. O nee, toch niet! Degene die hem verpleegt is niemand minder dan Emilio, de jongen op wie hij op de middelbare school jarenlang heimelijk verliefd was. Het kan gewoonweg niet erger...

Emilio is verbijsterd wanneer hij wordt ingedeeld om Guus Brandts Buys te verplegen. Guus was die ene jongen die tot het rijke, populaire groepje op school behoorde. De enige keer dat ze met elkaar hebben gepraat, was toen Guus zich in een benarde situatie bevond. Emilio twijfelt of hij hem niet beter kan overdragen, want hij merkt dat hij extra begaan is met deze patiënt. En dat wordt alleen maar erger wanneer hij een gesprek afluistert tussen Guus en zijn vriendinnen...

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 1230005551972
Uitgever: EmmaBooks
Ooit in september

Oliver gaat zijn eindstage als scriptschrijver lopen bij District 21, een populaire Nederlandse serie. Maar wat een afsluiting van zijn studie en een afleiding van het verdriet in zijn leven zou moeten zijn, wordt een wervelwind wanneer hij Lou Martens ontmoet, een van de hoofdrolspelers uit District 21. Vanaf dat moment wordt Oliver geteisterd door een razend hart en knikkende knieën, elke keer als hij alleen al dénkt aan de intrigerende en bloedmooie Lou.

Oliver heeft absoluut geen zin om de strijd met zichzelf opnieuw aan te gaan. Maar soms staan dingen in de sterren, en kun je niets anders doen dan jezelf overgeven aan wat het leven je schenkt.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 1230004481652
Uitgever: EmmaBooks

AstorisDe gifmengster

Anne moet trouwen met de kroonprins van Astoris, van wie gezegd wordt dat hij krankzinnig is...

Omdat Anne Dyewards vader een van de laatste erfgenamen van de verstoten koninklijke familie is, dwingt de huidige koning van Astoris Anne te trouwen met zijn zoon en kroonprins William, om verdeeldheid en burgeroorlogen in het land te stoppen. Na een rustig leven als dochter van een baron, komt Anne met haar familie aan het hof wonen.

De eigenaardige prins William lijkt alles te zijn wat ze veracht in een man, en op andere momenten kan hij haar doen geloven dat sprookjes misschien toch bestaan. De koning blijkt niet vies te zijn van veel te jonge vrouwen en Annes vader probeert zich met moeite staande te houden in de Kroonraad.

Om aan de intriges te ontsnappen stort Anne zich op de verworpen geneeskunde en gaat in de leer bij een alternatieve geneesheer. Ondertussen bouwt de spanning aan het hof zich op en probeert ze haar familie krampachtig bij elkaar te houden. Als het noodlot toeslaat, is het tijd om te vluchten.

* Dit boek werd eerder uitgebracht onder de naam Juliëtte Heugen.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2018
Ebook: 1230006656126
Uitgever: EmmaBooks
Hart van het beest

Een edelman dwingt zijn bastaarddochter de nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries...

Emily Byron staat op het punt haar leven echt te beginnen. Ze trouwt met haar jeugdliefde Malcolm en met hem staat haar een avontuurlijke tijd te wachten. Maar kiest hij ook voor haar als het erop aankomt?

In Astoris zijn de Gouden Decennia aangebroken. Onder het bewind van de koning heeft het land zich losgemaakt van de Oude Kerk en lijkt het na een periode van pokken en pest voorspoediger dan ooit te gaan. Maar niets is minder waar. Het koninklijke hof blijkt één grote slangenkuil en als Emily's vader, een vooraanstaand edelman in Avalon, haar meeneemt naar het hof, komt ze terecht in een wereld waar vrouwen het onderspit delven en loyaliteit een nietszeggend gegeven is.

Emily zelf blijkt een pion te zijn in een bizar machtsspel waarin ze gedwongen wordt de nacht door te brengen met de man uit haar nachtmerries. Kan Malcolm haar behoeden voor een leven achter de tralies, of laat ze haar hart vrij en doorziet ze de liefde?

* Dit boek werd eerder uitgebracht onder de naam Juliëtte Heugen.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 1230006672638
Uitgever: EmmaBooks

HartendiefHartendief

Op haar laatste stagedag in de apotheek komt de tweeëntwintigjarige Artemis oog in oog te staan met de mooiste man die ze ooit heeft gezien - serieus, de mooiste. Maar ook met een man die de hoofdrol in haar toekomstige nachtmerries zal gaan spelen.

Getraumatiseerd doet ze de deur achter zich dicht en besluit het hele voorval gewoon te vergeten. Amon, haar broer, is bezorgd en wil haar meenemen op de zomertournee van zijn band Two Dimensions.

Maar dan maakt ze kennis met de nieuwe bassist van de band. Een man met ogen die haar wel heel erg bekend voorkomen. Artemis' eentonige leven heeft niet alleen een flinke opdonder gekregen; het ziet er nu ook nog eens naar uit dat het drastisch zal veranderen.

Schrijver: Emma Anna
Ebook: 1230004897316
Uitgever: EmmaBooks
Rovershart

Artemis’ hart is niet alleen gestolen, maar nu ook gebroken. Haar vertrouwen in Jurre, maar vooral in zichzelf, is verdwenen. Alsof dat nog niet genoeg is, moet ze binnenkort ook weer gaan werken op de plek die ze zo vreest. Daisy, haar pleegmoeder, zorgt er niet bepaald voor dat Artemis’ sprookje ooit in de buurt van realiteit zal komen.

Jurre beseft dat hij (alweer) een van de grootste fouten in zijn leven heeft gemaakt doordat hij het meisje voor wie hij is gevallen heeft voorgelogen. Hij wil niets liever dan het uitpraten en haar terugwinnen. Maar is hun zomerfling het wel waard om voor te vechten?

Artemis worstelt met wat ze wil en wie ze wil zijn, en Jurre heeft te kampen met zijn ex, die hun dochter het liefst helemaal bij hem weg zou houden en daar zo haar redenen voor heeft...

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 1230005159659
Uitgever: EmmaBooks
Hartsvlucht

Vijf jaar later...

Een happily ever after krijg je nooit zomaar op een presenteerblaadje aangereikt. Daarvoor moet je soms bloed, zweet en tranen in je relatie stoppen. Na een jaar samen in een heel diep dal te hebben gezeten, realiseren Arti en Jurre zich dat maar al te goed.

Jurre probeert die periode achter zich te laten met een wel heel groots gebaar naar Artemis toe. Alles lijkt eindelijk weer de goede kant op te gaan. Maar wanneer onvoorziene omstandigheden zich voordoen, lijken de pas geheelde wonden nog niet bestand te zijn tegen elementen van buitenaf.

Amon komt tot een schokkende ontdekking, die hij voor Arti geheim probeert te houden. Zijn zusje verdient het om op dit moment op een roze wolk te zitten; ze mag niet opnieuw in de put belanden. Maar die ontdekking zet ook voor hem dingen in een ander daglicht.

Hartsvlucht is een hartverwarmend, onmisbaar deel dat aansluit op de vorige boeken uit de Hartendief-serie. Over familie, vriendschap en ijzersterke liefde. En soms betekent liefde dat je dingen moet loslaten...

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2021
Ebook: 1230005265671
Uitgever: EmmaBooks

Dubbel uitgegeven titels

Vecht voor jou

Zie voor de beschrijving van dit boek: Kom naar huis.

Schrijver: Emma Anna
Oorspronkelijke titel: zie Kom naar huis
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789463454834
Uitgever: Pumbo

Gerelateerde schrijvers