Boekenplank:
Kies

Boeken van Emma Anna

Meer over Emma Anna

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Juliëtte Heugen, J.M. Anna

Geboorteland: Nederland


Overzicht

  • Sprakeloos verliefd
  • Tot onze wegen scheiden

Hannah en Luc

  1. Kom naar huis
  2. Blijf bij mij

Lynn en Stephan

  1. Mijn hele leven lang
  2. Wintertranen

gedetailleerd overzicht

OverzichtSprakeloos verliefd

Over een zoektocht naar liefde zonder angst...

Skylar is gebroken, dakloos en kwaad wanneer ze bij haar moeder aanklopt, die sinds een tijdje een nieuwe vriend heeft. Maar vooral heel erg kwaad. Zonder dat ze het wil, wordt ze opgenomen in haar moeders nieuwe, roerige gezin. Het is maar tijdelijk, houdt ze zich voor, tot ze iets voor zichzelf heeft gevonden.

Maar naarmate de dagen verstrijken, begint ze steeds meer te beseffen hoe eenzaam ze is geweest. Vooral wanneer ze Jesse beter leert kennen, de intrigerende en op het eerste gezicht vreemde zoon van haar moeders vriend. Met wie ze de zolder moet delen. En een badkamer. En bij wie ze zich werkelijk geen seconde normaal kan gedragen.

Liefde toelaten is niet makkelijk als je doodsbang bent om iemand kwijt te raken, maar als ze weer gelukkig wil worden, zal Skylar toch echt haar angsten moeten overwinnen.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789403600659
Ebook: 1230003935897
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Tot onze wegen scheiden

Wat als je gevangen zit in je eigen leven?

Ada woont al haar hele leven in het strenggelovige dorpje Breesden. Wanneer ze een paar weken voor haar huwelijk in Roosendaal moet zijn, ontmoet ze daar de jongere Belen. Ze krijgt een baantje als serveerster aangeboden en hoewel ze weet dat haar ouders het nooit zouden goedkeuren, zegt ze ja.

Ada probeert krampachtig haar twee verschillende levens gescheiden te houden tot de grote dag. Vanaf dan zal ze de rol van plichtsgetrouwe echtgenote moeten spelen. Maar naarmate die dag dichterbij komt, trekt ze meer en meer naar Belen toe.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492585578
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Hannah en LucKom naar huis

Verliefd worden is niet moeilijk, maar vechten voor die liefde wel...

Wanneer Hannah Mackenzie een baan krijgt bij de uitgeverij waar ze altijd al wilde werken, gaat er een wereld voor haar open. Na een gewelddadige relatie is haar zelfvertrouwen ver te zoeken, maar wanneer ze haar baas Luc beter leert kennen, komt daar verandering in.

Luc Wennam heeft het allemaal: twee fantastisch lopende bedrijven, genoeg geld om nooit meer te hoeven werken, en een bloedmooie verloofde. Wanneer hij echter bedrogen wordt, realiseert hij zich dat hij niet terug wil naar het leven waarin hij ooit zo succesvol was. Maar vechten voor de liefde is niet makkelijk als de vrouw van wie je houdt voor haar leven verminkt is en je verleden nog een troef achter de hand heeft.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492585400
Ebook: 9781393407607
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Blijf bij mij

Hoewel Hannah’s hart is gebroken door de allesbeslissende onthulling die Luc heeft gedaan, heeft ze haar leven toch weer weten op te pakken. De afgelopen maanden is haar leven drastisch veranderd. Ze heeft een nieuwe baan, nieuwe vrienden en probeert haar verleden een plekje te geven. Maar wanneer ze uiteindelijk toch wordt geconfronteerd met Luc, blijkt ze meer naar een leven met hem te verlangen dan ze zichzelf heeft geprobeerd wijs te maken.

Luc is getrouwd en staat op het punt vader te worden, maar niets gaat zoals hij zou willen. Zijn relatie, zijn gezondheid en zijn gemoedstoestand laten hem in de steek, wat uiteindelijk maar één oorzaak heeft: een leven zonder Hannah, de vrouw die hem alles zou kunnen bieden wat hij nodig heeft. Maar is dat andersom ook zo?

Wat is er voor nodig om toch samen gelukkig te worden? En kunnen Luc en Hannah wel daadwerkelijk gelukkig zijn wanneer buitenstaanders er alles aan doen om dat tegen te houden?

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492585479
Ebook: 9781393814962
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Lynn en StephanMijn hele leven lang

Mijn leraar. Mijn vaders beste vriend. De liefde van mijn leven.

'Verliefd worden op een vriend. Dat komt wel vaker voor. Maar wat als die vriend ook de beste vriend is van je vader? Wat als die vriend toevallig je leraar is? En wat als hij achttien jaar ouder is, maar er is niemand anders met wie het zo goed klikt? Dat overkwam mij dus. Nu, bijna vier jaar later, blik ik terug op die vurige, intense en meest liefdevolle relatie. Na het nieuws dat ik van mijn moeder heb ontvangen, realiseer ik me dat ik misschien toch nog niet over hem heen ben...'

De negentienjarige Lynn is smoorverliefd op de vriend van haar vader, met wie ze een bijzondere band heeft. Tijdens een gezamenlijke vakantie in Ierland blijkt zij niet de enige te zijn die met haar gevoelens in de knoop zit.

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789463673730
Ebook: 9789463673754
Uitgever: MijnBestseller
Wintertranen

'Het leven dat ik voor me zag toen ik met Stephan trouwde, was niet zoals ik had gehoopt. Ik wist dat het huwelijk geen rozengeur en maneschijn zou zijn. Maar dat ik me zo verloren en alleen zou voelen, wanhopig, immens verdrietig, dat had ik me nooit kunnen voorstellen.'

Dit bonusvervolg op Mijn hele leven lang speelt zich een jaar na de epiloog af. Een winters verhaal over twee alledaagse, maar bijzondere mensen, die te kampen hebben met problemen zoals we ze allemaal kennen. Kunnen ze zich over elkaars tekortkomingen heenzetten, en zullen ze elkaar en hun liefde voor elkaar weer terugvinden?

Schrijver: Emma Anna
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789402185799
Uitgever: Brave New Books

Gerelateerde schrijvers