Boekenplank:
Kies

Boeken van Miranda Hillers

Miranda Hillers schrijft New Adult romans, of zoals ze zelf schrijft, Romances with a twist. Hillers is werkzaam in de modebranche en woont met haar gezin in Lienden.

Meer over Miranda Hillers

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1971

Geboorteland: Nederland

Website: Miranda Hillers


Blingg

 1. Het geeft niet
 2. Breek mijn hart niet
 3. Vergis je niet
 4. Niets is wat het lijkt
 5. Kijk niet achterom

Friends4life

 1. Emotionele eigenzinnigheid
 2. Enerverende escalatie
 3. Ergernissen eindigen
 4. Energieke extase
 5. Eindeloos effect

Under(the)cover

 1. Levi

WWW

 1. Dex
 2. Kai
 3. Liam
 4. Collin
Under(the)cover

gedetailleerd overzicht

BlinggHet geeft niet

Sophie heeft samen met haar zus Gwen een goedlopende kledingzaak: Blingg en geniet van het leven. Ze is nooit echt verliefd op de mannen waarmee ze korte avontuurtjes beleeft. Totdat ze de knappe, blonde Frederick ontmoet. Is hij de ware voor haar? En kan Frederick omgaan met het feit dat de jonge aantrekkelijke Rens haar beste vriend is? Ze heeft immers een hechte band met hem. Tijdens een gezamenlijke vakantie lopen de spanningen hoog op.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789491884382
Ebook: 9789082580679
Uitgever: Scelta
Breek mijn hart niet

De relatie van Sophie en Frederick krijgt het zwaar te verduren. Fredericks broer Eduard kan niet uit haar buurt blijven, wat de nodige spanningen oplevert. Maar is Frederick wel de liefde van haar leven? Of is Sophie daar nog niet klaar voor en brengt Matthijs haar hoofd op hol? Daarnaast denkt Sophie veel terug aan de tijd die ze samen met haar beste vriend Rens doorbracht. De gevoelens voor hem had ze lange tijd diep weggestopt. En het grote geheim tussen hen? Zal Sophie dat eindelijk aan Frederick gaan onthullen?

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789491884399
Ebook: 9789492792006
Uitgever: Scelta
Vergis je niet

Sophie is gelukkig met haar grote liefde Frederick nu ze haar geheim aan hem heeft verteld. Hij vraagt haar wederom ten huwelijk waar ze overtuigend ja op antwoord. Het jaloerse en bezitterige gedrag van Frederick is een stuk milder geworden, maar wordt zwaar op de proef gesteld door de intimidaties van zijn bazin. Zodra haar beste vriend Rens naast haar komt te wonen en zijn ware gevoelens voor Sophie niet langer kan onderdrukken, worden kleine irritaties een tikkende tijdbom. Tijdens de trouwceremonie verstoord Eduard hun geluk en ook Rens gooit alles in de strijd om Sophie voor zich te winnen.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789491884405
Ebook: 9789492792013
Uitgever: Scelta
Niets is wat het lijkt

De drieëntwintigjarige Zoë heeft een jarenlange relatie met Brian, maar ze leven langs elkaar heen. Wanneer hij vaker bij vrienden verblijft dan thuis is dat het begin van het einde. Toch houdt ze van Brian, ondanks het feit dat zijn passie voor haar is verdwenen.

Het weinige zelfvertrouwen van Zoë komt voort uit haar jeugd en nog altijd kleineert haar vader haar. Ook is ze onzeker over haar uiterlijk. Vroeger werd ze gepest om haar rode haar, maar wat de een lelijk vindt is voor een ander een ontzettende mooie verschijning.

Dean rijdt Zoë bijna aan doordat haar vlammende rode haren al zijn aandacht trekken. Na een eetdate en een sportief uitje groeit de aantrekkingskracht tussen hen. Zoë vindt hem leuk. Leuker dan leuk, en ze krijgt gevoelens voor Dean. De angst om gekwetst te worden, zeker na de intense breuk met Brian, houdt Zoë tegen om zich letterlijk bloot te geven aan Dean.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789082580624
Ebook: 9789082580631
Uitgever: MH Books
Kijk niet achterom

Al jaren worstelde ik met mijn gevoelens voor mijn beste vriendin, en ondertussen vermaakte ik me prima met andere vrouwen. Eentje beviel me zo goed dat we elkaar geregeld zagen, enkel en alleen om mijn en haar behoeften te bevredigen. Niets meer en niets minder. Maar wie of wat bepaalt met wie je uiteindelijk gelukkig wordt? Is er iemand of iets die dat aanstuurt, je een zetje in de juiste richting geeft? Ik kwam er pas achter toen voor mij definitief de deur was dichtgegooid en dat ging niet zonder slag of stoot. Ik heb mensen gekwetst, diep beledigd. Het zijn twee vrouwen die heel veel voor mij betekenen en ik ben bang dat ik ze voor altijd ben verloren.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492792044
Ebook: 9789492792051
Uitgever: MH Books

Friends4lifeEmotionele eigenzinnigheid

Cleo: Ik verheugde me op het nieuwe schooljaar. Met mijn vriendin Zelda zou ik een geweldige tijd tegemoet gaan. Haar twin, mijn broer en hun twee vrienden waren ook op het Alexander Lyceum toegelaten. Dat was geen probleem, met z’n zessen vormden we al een hechte groep. Die gedachte voldeed echter niet aan mijn verwachting. Sterker nog: het was het begin van alle ellende. Maar ik was niet begonnen. Ik was nooit begonnen. Het begon allemaal door hem. Door Lennox Sanders.

Lennox: Ik wil haar zachte huid aanraken. Ik wil haar horen lachen. Ik wil haar tranen wegnemen. Ik wil haar vasthouden. Zij geeft me rust. Door haar word ik kalm. Bij haar verdwijnen al mijn ergernissen. Zij brengt de stilte in mijn hoofd. Het enige wat ik wil is zij. Maar Cleo is het zusje van mijn beste vriend. En Kian beschermt haar voor jongens zoals ik.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492792099
Ebook: 9789492792105
Uitgever: MH Books
Enerverende escalatie

Cleo: De jongen waar ik om gaf, deed er alles aan om mij een onaangenaam gevoel te geven. Lennox haalde het bloed onder mijn nagels vandaan. Ik kon er niet meer tegen en uiteindelijk ging ik compleet uit mijn dak door zijn narigheid. Sindsdien is er van wat er tussen ons was, niets meer over. Ik haat hem, maar op de een of andere manier gaat mijn hart alleen voor hem sneller slaan.

Lennox: Verliefd worden op het zusje van mijn beste vriend is het beste, maar ook het slechtste wat me ooit is overkomen. Het zou verstandiger zijn geweest om toe te geven dat ik meer voor Cleo voelde dan dat ik liet merken. Want na vele confrontaties, woordenwisselingen en ruzies, was het onvermijdelijk dat ik haar diep zou kwetsen. En toch is zij het enige meisje dat ertoe doet.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492792136
Ebook: 9789492792129
Uitgever: MH Books
Ergernissen eindigen

Cleo: Wanneer Lennox naar me keek, veranderde mijn hartslag in een galop die niet meer kon ophouden met sneller gaan. Wel in een dravende, nooit in een rustige slag. Die sterke connectie tussen ons bleef, we konden gewoon niet zonder elkaar. Ik was zo opgelucht toen Lennox zijn gevoelens naar me uitte. Ik kon het alleen maar beamen; het was wederzijds. Toch liep ons samenzijn niet helemaal zoals het hoorde, zijn gemoedstoestand werkte ook niet echt mee. Ik zou willen dat het anders was gelopen, maar aan alle goede dingen komt een eind. Zo ook aan de beste tijd van mijn leven.

Lennox: Ondanks dat we elkaar diep hadden gekwetst, bleef Cleo me aantrekken. Ze betekende zoveel voor mij dat het leek alsof ik een goede plek had gevonden. Een gelukkige plek, waar ik alles en iedereen kon vergeten. Behalve haar. Ik had Cleo nodig; ze kon mijn ergerlijke ellende doen vergeten. Maar er kwam opnieuw een kink in de kabel en ik moest alle zeilen bijzetten om Cleo te overtuigen dat ik van haar hield. Deze keer liet ik haar niet meer gaan.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789492792204
Ebook: 9789492792150
Uitgever: MH Books
Energieke extase

Montana: Kians aanwezigheid gaf me altijd al kriebels. Of die positief of negatief waren, dat laat ik in het midden. Mijn gevoel voor hem gaat namelijk alle kanten op. Hij was de jongen die me vroeger plaagde, maar tijden veranderen. Kian overrompelde mijn eenzame gedachten toen ik het moeilijk had. Ik had hem hard nodig. Die aantrekkelijke, zelfverzekerde jongen gaf me zoveel dat ik er bang van werd. Hoe cru is het om hem weer tegen te komen op Sportacus; de gerenommeerde opleiding voor topsporters. Er is een campus waar ik het liefst de hele dag in mijn kamer wil blijven of op de atletiekbaan. Puur om Kian te ontlopen. Want vanaf de allereerste dag moet ik met hem samenwerken. Het verleden komt weer boven en verweeft zich met het heden. Kian heeft me nooit vergeven waarom ik plotseling uit zijn leven was verdwenen, maar wil hij de reden wel weten?

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789492792211
Ebook: 9789492792228
Uitgever: MH Books
Eindeloos effect

Kian: Hoe haalde ze het in haar hoofd om zo vroeg in de ochtend te verdwijnen? Ik kon mijn ogen niet geloven toen ze wegreed, een stofwolk achter zich latend. En mij ook. Montana. Het meisje dat ik uit een situatie heb gered en niet een keer. Meerdere malen heb ik haar een dienst bewezen en wat doet zij? Ze keerde me letterlijk de rug toe. Maar nu we dezelfde opleiding volgen en we beiden op de campus wonen, zien we elkaar dagelijks. Sterker nog, mijn kamer ligt tegenover die van haar. We hebben genoeg te bespreken, maar dat gaat niet zonder slag of stoot. Competitief als we zijn strijden we niet met elkaar, maar tegen elkaar.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789492792198
Ebook: 1230005646821
Uitgever: MH Books

Under(the)coverLevi

Er zijn veel woorden die met de letter L beginnen. Ik kan er zo een paar opnoemen, een aantal springen er voor mij duidelijk uit. Lust is in korte tijd veranderd naar Liefde, helaas was dat voor korte duur. Door het Lef te hebben om me ongemerkt Leugens te vertellen, veranderde mijn gevoel voor hem in Laf en Laag.

‘Vertrouw me als je me niet gelooft.’ Dat is wat hij tegen me zei.

Vanaf het moment dat ik hem zag, wist ik dat er iets tussen ons ging gebeuren. De aantrekkingskracht was niet te vermijden. Het overkwam mij. Hij overkwam mij. Niet wetende dat hij letterlijk de adem van iemand kon benemen. De man die mijn hart zo vaak heeft laten overslaan. De man die mij verliefd op hem liet worden.

Ik heb het over Levi. Zelfs zijn naam begint met die letter. Levi Lopez.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492792112
Ebook: 9789492792143
Uitgever: MH Books

WWWDex

Dex gaat wonen bij zijn beste vriend Kai waar feestjes, meiden, drank en veel lol wekelijkse kost is. Wanneer hij Mila ontmoet is hij gelijk weg van haar. Lange blonde haren, blauwe ogen en een goddelijk lichaam. Na onverwachtse ontmoetingen leren ze elkaar steeds beter kennen, maar één ding blijft voor beiden een grote rol in hun leven spelen. Het is iets dat Dex haar nooit zou kunnen geven.

Het zou zo eenvoudig moeten zijn. Wij zouden eenvoudig samen moeten zijn. Ik wist dat Mila nooit de mijne zou worden. Ik ben niet goed genoeg voor haar. Wij zijn het tegenovergestelde van elkaar. Maar ik hou van haar en ondanks alle omstandigheden zal ik dat altijd blijven doen. Ik hou van Mila, mijn Blue Eyes.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789082580600
Ebook: 9789082580617
Uitgever: MH Books
Kai

Kai: We lagen samen in de box. We speelden samen in de zandbak. We liepen hand in hand naar school. We ervaarden de eerste kus met elkaar. We deden het voor de eerste keer met elkaar. Nu haat ze mij.

Stella: Je kent het vast wel. Iemand die veel voor je betekent. Een belangrijk persoon van wie je weet dat die ook om jou geeft en die je nooit meer kwijt wilt. Maar opeens daalt dat gevoel door allerlei redenen in rap tempo naar beneden. Boeien, zou je denken. De oplossing is toch makkelijk? Je besteedt er gewoon geen aandacht aan. Maar in mijn geval is het niet zo simpel om hem te vermijden. Hij is namelijk mijn buurjongen.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789082580648
Ebook: 9789082580655
Uitgever: MH Books
Liam

Liam: Ken je dat? Op een onverwacht moment, op een plek waar honderden, zelfs duizenden mensen rondlopen, spreek je vluchtig iemand. In die enkele minuten gebeurt er niets speciaals, maar toch blijft die persoon in je hoofd dwalen. Helaas kun je er niet veel mee, eigenlijk niets. Je weet geen naam, laat staan een nummer. Hoe groot is de kans om haar weer te ontmoeten? Hoe kom ik überhaupt ooit te weten wie ze is? Wat bezielde me om haar niet achterna te gaan? Wat nog belangrijker is: waarom moet mij dit overkomen? Zo bijzonder was ze niet. Zo bijzonder dat ik aan haar blijf denken. Hoe bijzonder zou het zijn als we elkaar ooit treffen?

Charlize: Is het onontkoombaar dat er op deze aardbol iemand rondloopt die mijn ware liefde is? Ik kan me dat nauwelijks voorstellen. Ik dacht dat ik hem had gevonden, maar het was hem niet. Verre van dat. Het gezegde 'na regen komt zonneschijn' wil ik eerst zien, dan pas geloven.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492792020
Ebook: 9789492792037
Uitgever: MH Books
Collin

Collin: Voetbal is een spel en mijn leven is daar grotendeels op gebaseerd. Je wint, je verliest of je speelt gelijk. En met Megan voel ik me onoverwinnelijk, want het gevoel van houden van is me niet eerder overkomen. Zij is mijn ultieme trofee. Competitie is goed, het houdt je scherp om je doel te bereiken. Tot de top van je kunnen, altijd een stapje beter dan de rest, een nummertweepositie is not done. Maar wat als ik moet gaan strijden tegen een machtige Rus of mijn bloedeigen broer? Wil en kan ik zover gaan om hen te overtreffen ten koste van alles? Het antwoord daarop is ja, totdat er onverwachts iets gebeurt wat alles kapotmaakt waarvoor je zo hard hebt gestreden.

Megan: Collin was mijn medicijn, hij maakte mij weer beter. Hij leerde me om niet op te geven, maar om door te zetten, ook al lukte dat niet in één keer. Met die instelling wil ik hem ervan overtuigen dat hij de liefde van mijn leven is en hoop ik dat hij me kan vergeven. Ik brak Collins hart door zijn grootste nachtmerrie te laten uitkomen en dat is het stomste wat ik ooit heb gedaan.

Schrijver: Miranda Hillers
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492792082
Ebook: 9789492792075
Uitgever: MH Books