Boekenplank:
Kies
 • Home
 • M
 • Stefanie van Mol

Boeken van Stefanie van Mol

Stefanie van Mol werkt in het dagelijks leven bij het familiebedrijf van haar ouders. Ze maakte haar debuut in 2014 met Vurig verlangen die ze volledig zelf heeft uitgegeven via Brave New Books, een self-publishingplatform. Stefanie schrijft voornamelijk erotische romans, zo zei ze dat ze 'probeert te schrijven wat ze op de Belgische en Nederlandse markt mist'. Ze zit ’s avonds vele uren achter de computer om haar fantasie tot leven te wekken.

Meer over Stefanie van Mol

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: België

Website: Stefanie van Mol


Overzicht

 • Het ging viraal

F1 Romance

 1. Alles of niets
 2. Erop of eronder

FC Livius

 1. Verleid me
 2. Verover me
 3. Vergeef me

Full Moon

 1. Kies voor mij
 2. Kies voor ons
 3. Kies voor haar
 4. Kies voor hem
 5. Kies voor elkaar
 6. Kies voor altijd

Geef me

 1. Geef me een kans
 2. Geef me een reden

Verlangen

 1. Vurig verlangen
 2. Verborgen verlangen
 3. Verboden verlangen

gedetailleerd overzicht

OverzichtHet ging viraal

Ze staat op het punt om samen te werken met de man die haar schooljaren ruïneerde...

Eventmanager Isla James haar wangen branden nog steeds van schaamte als ze terugdenkt aan het incident op de universiteit. Naakt uit het raam klimmen, en vervolgens gefilmd worden door een paar studenten was op zijn zachtst gezegd gênant. Het feit dat de video viraal ging maakte het nog veel erger. Ze verhuisde naar een andere stad en keek nooit meer achterom.

Op professioneel vlak ging het haar voor de wind, en ze maakte een succes van haar bedrijf. Terugkeren naar haar roots staat dus niet hoog op haar bucketlist. Als haar beste vriendin haar vraagt om het liefdadigheidsbal van haar familie te organiseren geeft ze toe, ook al vreest ze dat ze dan zal moeten samenwerken met de man die ze nooit meer wil zien.

Maar hij is vastbesloten haar van gedachten te doen veranderen...

Bryan Hunters grootste fout was Isla te laten gaan, die noodlottige dag. Toen was hij een domme student, nu is hij een veranderd man. Hij zal alles doen wat nodig is om haar terug te winnen. Nu moet hij Isla alleen nog overtuigen dat ze hem kan vertrouwen, en misschien zelfs van hem kan houden.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464400878
Ebook: 9789464400489
Uitgever: SVM Publishing

F1 RomanceAlles of niets

Laura de Vries: Ik heb geld nodig. En geen klein beetje ook. Maar dan krijg ik een job aangeboden: ik kan aan de slag als persverantwoordelijke voor topsporter Noah Winters. Er is een bonus aan verbonden die al mijn problemen zou oplossen. Het enige wat ik niet mag doen, is verliefd worden. Hoe moeilijk kan dat zijn? Tot ik Noah Winters ontmoet. Hij is niet alleen een succesvolle Formule 1-piloot, maar ook een wildebras met een reputatie als vrouwenversierder, een arrogante klootzak, en ontzettend sexy. En alsof één knappe eigenwijze man met een te groot ego niet voldoende was, heeft hij ook nog een tweelingbroer.

Noah Winters: Ik wil me focussen op het Formule 1-seizoen, en heb geen zin in die pr-onzin die daarbij komt kijken. Ik heb al helemaal geen oppas nodig in de vorm van een jongedame die carrière wil maken op mijn naam. Maar niets had me kunnen voorbereiden op die pittige, bijdehante brunette die mijn wereld op zijn kop zet. Zodra mijn tweelingbroer Finn haar in de gaten krijgt, ziet hij zijn kans schoon om een jarenlange vete tussen ons uit te vechten. Wie van ons twee dit kampioenschap wint, krijgt alles: de eer, de glorie... en Laura.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021426372
Uitgever: Volt
Erop of eronder

Iris: Mezelf dapperder voordoen dan ik ben is wat ik altijd al heb gedaan. Ik had alleen niet verwacht dat hij me zou doorzien. Vanaf de eerste seconde beheerst hij mijn lichaam en ziel. Iets wat ik nooit laat gebeuren. Als hij zijn pijlen serieus op mij richt, heb ik geen andere keuze dan hem te proberen ontvluchten. Maar hoe kan dat als hij alles in het werk zet om me voor zich te winnen?

Finn: Als regerend F1-wereldkampioen hoor ik me te focussen op het seizoen. Je bent pas een echte winnaar als je het jaar nadien ook de titel kunt verzilveren. Daarom was ik van plan om na een los avontuurtje mijn playboybestaan vaarwel te zeggen. Of, dat wás het plan... tot ik die roodharige dame niet meer uit mijn hoofd kreeg. Het enige wat ik nu moet doen is haar hart veroveren. Het is erop of eronder.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021426396
Uitgever: Volt

FC LiviusVerleid me

Amélie Jonker is aan het werk in het ziekenhuis als ze wordt opgeroepen op de Spoedeisende Hulp voor een topsporter met een flinke blessure. Oliver Prins, aanvoerder en topvoetballer bij voetbalclub FC Livius ’85, raakte geblesseerd tijdens een voetbalwedstrijd. Als Amélie hem komt onderzoeken is hij onder invloed van een zware verdoving en doet hij haar een oneerbaar voorstel.

Ondanks dat nogal gênante voorval is Oliver wel gecharmeerd van de knappe, blonde dokter. Dus als hij terug op controle moet, is hij vastbesloten om haar mee uit te vragen op een date. Als ze weigert, weet hij wat hem te wachten staat. Hij zal alles uit de kast moeten trekken om Amélie te verleiden.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021419077
Uitgever: Volt
Verover me

Mauro van Veen is tweede spits bij FC Livius ‘85. Als Oliver, zijn beste vriend en teamgenoot, geblesseerd raakt en als een blok valt voor de arts die hem behandelt, vindt Mauro dat eerst geen goed idee. Tot hij de vriendin van die arts ontmoet. De knappe brunette is alles wat hij zoekt in een vrouw, maar zij probeert hem op afstand te houden, ondanks de aantrekkingskracht die er tussen hen beiden is.

Zita Smet doet niet aan relaties. En na de pijnlijke ervaring met haar laatste scharrel zit ze eigenlijk überhaupt even niet op een date te wachten. Laat staan met zo’n player als Mauro, hoe aantrekkelijk hij ook is. Maar ze komt er al snel achter dat Mauro niet zomaar opgeeft en dat hij er alles aan zal doen om haar hart te veroveren...

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021419725
Uitgever: Volt
Vergeef me

Louis de Jong is de keeper van FC Livius ’85. Als zijn teamgenoot en goede vriend Mauro zijn afspraak op een lokale school niet kan nakomen door een noodgeval, vraagt hij of Louis in zijn plaats wil gaan om te spreken over hoe het is om voetballer te zijn. Louis helpt hem graag uit de nood, maar als hij het klaslokaal binnenstapt staat hij ineens oog in oog met Yara, de vrouw die zijn hart brak toen ze hem zonder enige uitleg dumpte.

Yara Smet houdt van haar baan als docent. Maar als op carrièredag de deur van het klaslokaal opengaat en niet Mauro maar Louis haar klas binnenstapt, voelt het alsof de vloer onder haar voeten verdwijnt. Louis was de liefde van haar leven, tot ze de waarheid over hem ontdekte en niet anders kon dan hun relatie beëindigen.

Nu ze gedwongen worden om samen te werken laait de passie al snel weer op. Kunnen ze hun obstakels overwinnen, of is de kloof tussen hen te groot?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021419749
Uitgever: Volt

Full MoonKies voor mij

Jonathan werd gedwongen harde keuzes te maken. Muziek of zijn familie. Tot op de dag van vandaag heeft hij nog steeds geen spijt van zijn keuze voor muziek. Hij had gezworen om zich nooit meer emotioneel te binden aan anderen. Maar wanneer een knappe, zwartharige dame in zijn armen valt, is hij op slag verloren. Hij wil haar en doet alles wat in zijn macht ligt om haar voor zich te winnen.

Camille kwam hier naartoe met een missie. Camille verloor enkele jaren geleden haar moeder aan kanker. Net voor ze aan haar studie gaat beginnen, gaat ze met haar beste vriendin Karen op vakantie. Daar gaan ze naar een rockconcert van Full Moon. Wie had ooit gedacht dat haar leven zo zou veranderen?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585066
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Kies voor ons

Jonathan is Camille nooit vergeten. Ook al ging er een hele tijd voorbij, hij denkt nog elke dag aan haar. Als hij met de band Full Moon terugkeert naar België gaat hij op zoek naar haar. Hij wil antwoorden. Maar is hij klaar voor de waarheid?

Camille had nooit verwacht Jonathan terug te zien. Maar zodra hij terug in beeld is, verandert haar leven van het ene moment op het andere. De wonden uit het verleden zijn diep. Kunnen ze elkaar terugvinden? Of heelt tijd dan toch niet alle wonden?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585080
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Kies voor haar

Het enige wat zij wil, is opnieuw vrij zijn. Jolien De Graeves leven verandert van de ene op de andere dag. Door de dood van haar ouders wordt ze gedwongen om bij haar broer te wonen. Haar broer is met zijn band op tournee, en er is geen andere mogelijkheid dan mee te gaan.

Hij breekt alle regels om bij haar te zijn. Als gitarist van de succesvolle band Full Moon heeft John alles voor elkaar. Maar wanneer het kleine zusje van zanger Max bij de band verblijft, zet die kleine, vurige dame zijn hele leven op zijn kop.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585073
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Kies voor hem

Er is maar één misstap waar hij spijt van heeft. Als zanger van de populaire rockband Full Moon heeft Max zijn droom waargemaakt. Iedereen denkt dat hij al zijn zaakjes voor elkaar heeft, maar niets is minder waar. Zijn keuze voor Full Moon kostte hem de liefde van zijn leven. Als die bewuste dame weer in zijn leven verschijnt, is hij meer dan ooit vastbesloten om haar opnieuw voor zich te winnen.

Haar leven is één grote puinhoop. Net wanneer ze dacht dat het niet erger kon, komt Max terug in haar leven. Hij heeft blijkbaar zijn zinnen weer op haar gezet, maar zij is nog niet vergeten hoe dat de vorige keer eindigde.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585158
Ebook: 9781386858874
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Kies voor elkaar

Tim heeft relaties afgezworen. Na het hele drama met Vanessa weet hij wel beter. Het laatste wat hij nodig heeft is een vrouw die gered moet worden. Maar als Lize in zijn leven verschijnt, is de aantrekkingskracht zo groot dat hij niet anders kan dan voor haar vechten.

Lizes leven is een hel. Ze heeft de zorg van haar moeder op zich genomen. Tussen twee banen door probeert Lize zo goed mogelijk voor haar te zorgen, maar haar stiefvader maakt dat bijna onmogelijk. Lize heeft gezworen nooit meer te vertrouwen op een man, maar als ze in de armen van rockheld Tim valt, heeft ze het moeilijk om zich aan haar eigen regels te houden.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789492585240
Ebook: 9781386379386
Uitgever: Dutch Venture Publishing


Kies voor altijd

Iedereen van wie Mike houdt, gaat dood. Mike verloor zijn broer en zijn geliefde in een vreselijk auto-ongeluk. Het was zo verschrikkelijk moeilijk om door te gaan met zijn leven, dat hij gezworen had om nooit meer verliefd te worden. Want mensen van wie hij houdt? Die gaan dood. Door hem. Maar toen kwam zij in beeld en zijn hele leven veranderde.

Karen wil meer. Karen had een zware dag achter de rug toen ze na een wilde nacht bij Mike in bed belandde. Het was de bedoeling dat het eenmalig zou zijn, maar de aantrekkingskracht tussen hen was zo groot dat ze niet anders kon dan op Mike verliefd worden. Maar hij blijft haar op afstand houden, zonder dat ze weet waarom. Is hun liefde groot genoeg om alle obstakels te overwinnen?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789492585332
Ebook: 9781386762102
Uitgever: Dutch Venture Publishing

Geef meGeef me een kans

Niets verwoest een afspraak tussen beste vrienden sneller dan verliefdheid...

Maxim: Hoe moeilijk kan het zijn om mijn handen van mijn beste vriendin af te houden? Behoorlijk f*cking moeilijk. Het zou gemakkelijk geweest zijn als haar verloofde haar niet in de steek gelaten had - en ik niet al jaren heimelijk verliefd op haar was. Maar dan valt ze in mijn armen en stelt ze voor dat we friends with benefits worden. Mijn arme hart heeft geen schijn van kans. Gelukkig ben ik de enige die in deze situatie gekwetst kan worden... toch?

Emma: 'Ik wil niet met je trouwen.' Die woorden deden mijn wereld uiteenspatten. Ik dacht dat ik er nooit meer bovenop zou komen. Toen veranderde één nacht met Maxim alles. Hij liet me dingen voelen die ik nog nooit gevoeld had. Ik wil meer... en ik ben doodsbang. Want hij was nooit gewoon een vriend. Hij is mijn hele leven. Maar we hebben een grens overschreden. En er is geen weg meer terug. Het enige wat ik nu kan doen is hopen dat ik het niet verpest en de enige persoon verlies die ik ooit echt nodig had in deze wereld...

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464401530
Ebook: 9789464401172
Uitgever: SVM Publishing
Geef me een reden

Het nerdy meisje krijgt nooit een happily ever after met de sexy bad boy... Toch?

Vincent: Misschien heb ik teveel genoten van mijn rockster levensstijl. Door mijn baan bij Full Moon ben ik omringd door alle ondeugden die een man zich kan voorstellen - en ik heb mezelf in alle opzichten erin uitgeleefd. Maar nu word ik geconfronteerd met de gevolgen van mijn daden. Big time. Niet alleen word ik gestalkt door iemand die gevaarlijk kan zijn, ik heb ook een fulltime lijfwacht toegewezen gekregen. Ze is mijn tegenpool - serieus, gedisciplineerd, gedreven. Ik haat alles aan haar. Of dat dacht ik toch...

Olivia: Werken voor mijn vaders beveiligingsbedrijf is een droom die werkelijkheid wordt. Vincent overal volgen is dat niet. Maar mijn taak is hem te beschermen - tegen bedreigingen van buitenaf en tegen zichzelf. Falen is geen optie. Ik zal dus mijn beste beentje moeten voorzetten. Het feit dat hij de lekkerste eikel is die ik ooit gezien heb, doet niet ter zake. Ik zal mijn hart niet verliezen aan deze man. Jammer dat ik niet zo voorzichtig was met mijn maagdelijkheid...

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464402322
Ebook: 9789464401851
Uitgever: SVM Publishing

VerlangenVurig verlangen

Roxanne heeft een moeilijke periode achter de rug. Wanneer ze Jonas op een avond ontmoet in haar stamcafé blijkt ze hem overal tegen te komen. Kan hij Roxanne helpen bij het missende puzzelstukje in haar leven?

Jonas wist bij de eerste aanblik dat Roxanne van hem zou zijn. Slaagt Jonas erin het ijslaagje op haar ziel te ontdooien? Of gooit Roxannes ex-vriend roet in het eten?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402121575
Ebook: 9789402143737
Uitgever: Brave New Books
Verborgen verlangen

Fleur De Rover draagt al jaren de stempel van het brave dochtertje dat voor haar vader werkt. Ze is nu vastbesloten om dit imago kwijt te raken. Na een dronken avontuur zorgt Thomas ervoor dat ze thuis geraakt, als ze de ochtend daarna naakt wakker wordt in haar bed vreest ze het ergste. Wanneer ze hem terug tegenkomt spatten de vonken eraf. Zou hij haar kunnen helpen dit brave imago kwijt te raken?

Thomas is een levensgenieter. Hij zit dus niet te wachten op een braaf papa kindje dat zijn leven overhoop gooit. Fleur is de meest irritante vrouw die hij ooit is tegengekomen, en toch voelt hij zich tot haar aangetrokken. Kan hij haar uit haar schulp lokken? Of liggen hun werelden te ver uit elkaar?

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402123043
Ebook: 9789402123616
Uitgever: Brave New Books
Verboden verlangen

Lucas heeft zich nooit echt gebonden aan een vrouw. Hij had nooit eerder de behoefte gehad om zich te binden. Wanneer zijn twee beste vrienden de ware liefde gevonden hebben blijft hij alleen achter. Meer en meer begint hij zich te ergeren aan zijn eenzame leefstijl. Tot hij op het huwelijksfeest van zijn vriend Jonas een meisje ontmoet die zijn hart veroverd bij de eerste blik. Helaas is ze twaalf jaar jonger dan hem, en het jongere zusje van zijn beste vriend.

Melanie Soetens heeft net haar studie in het buitenland beëindigd als ze naar België afreist om voor haar vaders bedrijf te werken. Wanneer ze Lucas ontmoet op het huwelijksfeest van haar broer wil ze niks liever dan zich in zijn armen storten. Ook al is ze zeker dat Lucas dezelfde gevoelens voor haar heeft, toch probeert hij haar op een afstand te houden.

Schrijver: Stefanie van Mol
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402134506
Ebook: 9789402136050
Uitgever: Brave New Books

Gerelateerde schrijvers