Boekenplank:
Kies

Boeken van Marique Maas

Meer over Marique Maas

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Esther Verhoef

Geboren: 1968

Geboorteland: Nederland

Website: Marique Maas


Muren van glas

  1. De ontmoeting
  2. Harde grenzen
  3. De bestemming

gedetailleerd overzicht

Muren van glasDe ontmoeting

Nadine de Jong runt samen met vrienden een goedlopend cateringbedrijf in Brabant. Daniel Holland is een jonge succesvolle ondernemer en beroemd ontwerper. Als zij elkaar bij toeval ontmoeten, springt de vonk over.

De dominante Daniel sleept Nadine mee in zijn wereld van glitter, glamour en zinderende erotische fantasieën. Ze volgt hem naar luxehotels en sterrenrestaurants en vergezelt hem op de rode loper. Overweldigd door Daniels charme en extravagante levensstijl verliest Nadine geleidelijk de grip op haar leven.

Daniel zegt dat hij om haar geeft, maar blijft moeilijk te doorgronden en geeft bovendien weinig prijs van zijn verleden. Gaandeweg begint bij de hopeloos verliefde Nadine de vraag te rijzen: is dit liefde, of alleen maar lust?

Schrijver: Marique Maas
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789041424198
Ebook: 9789041424310
Uitgever: Ambo | Anthos
Harde grenzen

Nadine de Jong heeft gebroken met Daniel Holland. Hij is echter niet van plan om haar op te geven en neemt haar mee naar een exclusief hotel in een prachtig skigebied In het sprookjesachtige sneeuwlandschap komen de twee dichter tot elkaar. Maar Nadine blijft twijfelen: wat is precies Daniels verhouding met Noa, zijn bloedmooie assistente? En waarom is Michael erop gebrand om Nadine uit Daniels leven te weren?

Tijdens een broeierig verblijf in het zuiden van Spanje wordt Nadine geconfronteerd met de waarheid over haar verslavende minnaar - en met een andere, duistere kant van zichzelf. Ze moet nu definitief een keus maken. Kan ze Daniel en zijn erotische verlangens aan? Zal ze haar grenzen verleggen?

Schrijver: Marique Maas
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789041426536
Ebook: 9789041424587
Uitgever: Ambo | Anthos
De bestemming

In De ontmoeting leerde Nadine de succesvolle, dominante Daniel kennen, en verloor ze langzaamaan de grip op haar leven. In Harde grenzen ontdekte ze vervolgens de waarheid over haar verslavende minnaar en stond ze voor een moeilijke keuze.

In De bestemming bereiken de passie en erotiek een waanzinnig hoogtepunt. De nog altijd even aantrekkelijke als sensuele Daniel neemt Nadine mee in een wereld die ze tot dan toe niet voor mogelijk had gehouden. Nadine ontdekt dat er geen grenzen aan genot zijn, maar zal ook uit moeten vinden of er grenzen aan haar relatie met Daniel zitten...

Schrijver: Marique Maas
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789026330322
Ebook: 9789026330339
Uitgever: Ambo | Anthos

Gerelateerde schrijvers