Boekenplank:
Kies

Boeken van Hannah Hill

Meer over Hannah Hill

Genres: E-books only, Roman (New Adult)

Nederland

Verbonden met elkaar

  1. Jij
  2. Ik
  3. Wij
Verbonden met elkaar

gedetailleerd overzicht

Verbonden met elkaar

Jij

Er hing iets onheilspellend om hem heen. Hij stond voor me maar was tegelijkertijd onbereikbaar. Ik had mezelf nooit met iemand zo mysterieus en ongrijpbaar voorgesteld. Toch was een blik in zijn prachtige ogen genoeg om me tot in mijn kern te raken.

Slechts één aanraking bracht mijn lichaam tot leven en het geluid van zijn stem veroorzaakte een, voor mij onbekend, verlangen. Ik wist dat hij geen man was voor mij, maar onze paden bleven zich kruisen. Alsof het universum anders had besloten. Hoe meer ik mijn groeiende gevoelens voor hem probeerde te onderdrukken hoe sterker de aantrekkingskracht werd.

Het moment dat ik me eraan overgaf, was ik verloren. We vlogen snel en hoog. Te snel, te hoog. De val was onvermijdelijk en de schade onherstelbaar.

Schrijver: Hannah Hill
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789493030275
Uitgever: SVM Publishing
Ik

Net zo snel als hij in mijn leven was verschenen, was hij weer verdwenen. Zonder uitleg, zonder mededogen en zonder enige hoop op zijn terugkeer. Alsof alles wat we hadden nooit echt is geweest. De pijn was het enige wat het tegendeel bewees. Die alles verscheurende pijn liet me namelijk elk dag verder afglijden in de leegte die hij had achtergelaten.

De kans om voor hem te vechten, of hem op z'n minst nog een laatste keer terug te zien, greep ik dan ook met beide handen aan. Dat die kans werd aangereikt door de persoon die verantwoordelijk was voor mijn leed moest ik negeren. Ik zou alles doen om hem terug te krijgen, zelfs als ik daarvoor een deal moest sluiten met de duivel.

Schrijver: Hannah Hill
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789493030411
Uitgever: SVM Publishing
Wij

Het leek alsof we niet voor elkaar waren voorbestemd. Pijn, schuld en verdriet waren terugkerende thema’s in onze relatie geworden. Elke stap werd opgevolgd door drie stappen terug. De enige houvast die we hadden was onze liefde. Een liefde zo intens en diepgeworteld, dat opgeven ondenkbaar was.

Het was die vastberadenheid die ons uiteindelijk deed overwinnen. De toekomst waarvoor we zo hard vochten, lag eindelijk binnen handbereik. Dat onze grootste uitdaging nog moest komen, had ik niet zien aankomen.

Opnieuw bevond ik me in een situatie waarin ik moest vechten voor wat me lief was. Twijfelen deed ik niet. Ik had alleen niet voor mogelijk gehouden dat deze strijd me bijna alles zou kosten.

Schrijver: Hannah Hill
Eerste uitgave: 2020
Ebook: 9789493030510
Uitgever: SVM Publishing