Boekenplank:
Kies

Boeken van S.R. Grey

Meer over S.R. Grey

Genre: Roman (New Adult)

Verenigde Staten

Website: https://www.srgrey.com/


Boys of Winter

  1. IJskoud verlangen - Destiny on ice
  2. IJskoud verzet - Resistance on ice

gedetailleerd overzicht

Boys of WinterIJskoud verlangen

IJshopckeyster Brent Oliver dacht alles te hebben, tot hij Aubrey ontmoette...

Na een avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aantrekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; ijshockeylegende Brent Oliver. Als 'lifestylecoach van de sterren' heeft Aubrey vaker te maken gehad met lastige beroemdheden, maar ze is nog nooit gestuit op zo'n extreem exemplaar als Brent Oliver. Hij maakt haar knettergek. Van verlangen. Maar dat gaat ze dus mooi niet toegeven!

Sexy hockysuperster Brent Oliver heeft het allemaal. Hij is knap, charmant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet (meer). Hij komt niet goed in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Als zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een lifestylecoach, had hij niet gerekend op Aubrey. De vrouw die hij na een feestje in zijn bed vond en hij sindsdien niet meer uit zijn hoofd krijgt. Met Aubrey wil Brent meer. Maar dat gaat hij haar zeker niet vertellen!

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: Destiny on ice
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507099
Ebook: 9781386410836
Uitgever: Tinteling Romance
IJskoud verzet

Nolan Solvenson denkt in Lainey Shelburne de liefde van zijn leven te hebben gevonden. Als zij hem nog een tweede kans wil geven, tenminste...

IJshockeysuperster Nolan Solvenson is de man, zowel op het ijs als eraf. Althans, dat denkt iedereen. Hoewel zijn teamgenoten nog altijd bij ‘Yoda Solvenson’ aankloppen voor advies is, lukt het hem tegenwoordig maar niet om zijn eigen leven op de rails te krijgen. En dat is allemaal de schuld van Lainey Shelburne. Hoewel hij maar niet kan stoppen met denken aan haar, is hij vastbesloten om haar op afstand te houden. Zeker na de paar opwindende ontmoetingen die ze inmiddels met elkaar hebben gehad. Nolan wil Lainey. In zijn bed. En uit zijn hoofd. En daar zet hij alles voor op het spel.

Lainey Shelburne is helemaal klaar met Nolan Solvenson. Hij heeft haar genadeloos gedumpt. In plaats van de trap in z’n ballen die ze hem eigenlijk wil geven, schopt ze de topsporter regelrecht de friend zone in. En daar kan hij voorlopig blijven, want haar hart nog eens aan hem geven, dat kan hij vergeten. Toch?

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: Resistance on ice
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 1230003332849
Uitgever: Tinteling Romance

Gerelateerde schrijvers