Boekenplank:
Kies

Boeken van S.R. Grey

Meer over S.R. Grey

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: S.R. Grey


Boys of Winter

  1. IJskoud verlangen - Destiny on ice
  2. IJskoud verzet - Resistance on ice
  3. IJskoude verwarring - Complications on ice

E-books

  • Hoe ik voor je sta - I stand before you

gedetailleerd overzicht

Boys of WinterIJskoud verlangen

IJshopckeyster Brent Oliver dacht alles te hebben, tot hij Aubrey ontmoette...

Na een avond flink uit de band springen, wordt Aubrey wakker in een vreemd bed, naast een onbekende, maar daardoor niet minder aantrekkelijke man. Hij blijkt haar nieuwe cliënt te zijn; ijshockeylegende Brent Oliver. Als 'lifestylecoach van de sterren' heeft Aubrey vaker te maken gehad met lastige beroemdheden, maar ze is nog nooit gestuit op zo'n extreem exemplaar als Brent Oliver. Hij maakt haar knettergek. Van verlangen. Maar dat gaat ze dus mooi niet toegeven!

Sexy hockysuperster Brent Oliver heeft het allemaal. Hij is knap, charmant en heeft het talent en de ervaring om de beste speler op het ijs te zijn. Maar dat is hij niet (meer). Hij komt niet goed in zijn spel en kan niet verklaren wat er mis is. Als zijn teamleiding besluit dat hij aan de slag moet met een lifestylecoach, had hij niet gerekend op Aubrey. De vrouw die hij na een feestje in zijn bed vond en hij sindsdien niet meer uit zijn hoofd krijgt. Met Aubrey wil Brent meer. Maar dat gaat hij haar zeker niet vertellen!

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: Destiny on ice
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492507099
Ebook: 9781386410836
Uitgever: Tinteling Romance
IJskoud verzet

Nolan Solvenson denkt in Lainey Shelburne de liefde van zijn leven te hebben gevonden. Als zij hem nog een tweede kans wil geven, tenminste...

IJshockeysuperster Nolan Solvenson is de man, zowel op het ijs als eraf. Althans, dat denkt iedereen. Hoewel zijn teamgenoten nog altijd bij ‘Yoda Solvenson’ aankloppen voor advies is, lukt het hem tegenwoordig maar niet om zijn eigen leven op de rails te krijgen. En dat is allemaal de schuld van Lainey Shelburne. Hoewel hij maar niet kan stoppen met denken aan haar, is hij vastbesloten om haar op afstand te houden. Zeker na de paar opwindende ontmoetingen die ze inmiddels met elkaar hebben gehad. Nolan wil Lainey. In zijn bed. En uit zijn hoofd. En daar zet hij alles voor op het spel.

Lainey Shelburne is helemaal klaar met Nolan Solvenson. Hij heeft haar genadeloos gedumpt. In plaats van de trap in z’n ballen die ze hem eigenlijk wil geven, schopt ze de topsporter regelrecht de friend zone in. En daar kan hij voorlopig blijven, want haar hart nog eens aan hem geven, dat kan hij vergeten. Toch?

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: Resistance on ice
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 1230003332849
Uitgever: Tinteling Romance
IJskoude verwarring

Las Vegas Wolves ijshockeyer Benny heeft de jacht geopend op de dochter van de coach. Maar of zij zich laat vangen...

IJshockeyspeler Benjamin ‘Benny’ Perry houdt van plezier maken. Zowel op het ijs, als er vanaf. Met zijn knappe verschijning en relaxte persoonlijkheid trekt hij vrouwen aan als bijen op honing afkomen. En dat is geweldig. Het houdt de zaken precies zoals de forward van de Las Vegas Wolves graag wil. Duidelijk en zonder complicaties.

Dat alles verandert als Benny besluit zijn coach een hak te zetten door achter diens dochter Eliza aan te gaan. Eliza, die net onder mysterieuze omstandigheden is teruggekeerd naar Las Vegas. Wat begint als een simpele verovering, wordt nogal verwarrend als Benny echt voor Eliza begint te vallen. Maar er is nog iets vreemds gaande... Want hoewel Eliza hem net zo leuk lijkt te vinden als hij haar, heeft Benny het idee dat ze iets voor hem achterhoudt. Iets, of iemand.

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: Complications on ice
Eerste uitgave: 2017
Ebook: 1230004316343
Uitgever: Tinteling Romance

E-booksHoe ik voor je sta

Hoe kan je vooruit gaan als je vast zit in het verleden?

Chase Gartner is een echte bad boy, compleet met tattoos en een strafblad. Hij heeft het gezicht van een engel maar het hart van de duivel. Eén roekeloze beslissing zorgde ervoor dat hij in de gevangenis belandde. Nu, vier jaar later, keert hij terug naar Harmony Creek om zijn leven weer op te pakken.

Kay Stanton draagt een geheim met zich mee. Een verleden dat haar tot op de dag van vandaag blijft achtervolgen. Als ze Chase ontmoet, is de aantrekkingskracht tussen hen overweldigend. Hoe Kay er ook tegen vechten en hun relatie puur vriendschappelijk probeert te houden, tegen ware liefde is niets bestand.

Althans, zo zou het moeten zijn...

Het wilde verleden van Chase achtervolgt en verleidt hem nog steeds. Toch is het uiteindelijk het geheim van Kay dat hen uit elkaar dreigt te drijven.

Schrijver: S.R. Grey
Oorspronkelijke titel: I stand before you
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 1230005228119
Uitgever: Tinteling Romance

Gerelateerde schrijvers