Boekenplank:
Kies

Boeken van Maya Banks

Maya Banks is een internationale bestsellerauteur van meer dan vijftig romantische, spannende historische en hedendaagse romans. Haar verhalen kenmerken zich door de slimme heldinnen en sexy verhaallijnen.

Meer over Maya Banks

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Sharon Long

Geboren: 1964

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Maya Banks


Overzicht

 • Wild verlangen - Highland ever after
 • Zomers vuur - The Anetakis Trilogy

Ademloos - Breathless

 1. Geheim verlangen - Rush
 2. Gevaarlijke liefde - Fever
 3. Vurige obsessie - Burn

Hartstocht - Enforcers

 1. Overmeesterd - Mastered
 2. Overvallen - Dominated
 3. Overwonnen - Kept

Overgave - Surrender

 1. Laat me nooit meer los - Letting go
 2. Ik geef me over - Giving in
 3. Voor altijd van jou - Taking it all

Pregnancy & Passion

 1. Zinderende passie - Enticed & Wanted
 2. Wilde begeerte - Undone & Tempted

Slow Burn

 1. Vurige adem - With every breath
 2. Tintelende aanraking - Just one touch

Verleiding - Sweet

 1. Zoete overgave - Sweet surrender
 2. Zoete verleiding - Sweet persuasion
 3. Zoete weelde - Sweet seduction
 4. Zoete verwachting - Sweet temptation
 5. Zoete bezitting - Sweet possesion
 6. Zoete verslaving - Sweet addiction

gedetailleerd overzicht

OverzichtWild verlangen

Om de macht in het oude Schotse rijk te handhaven, huwelijkt de koning de jonge vrouw Taliesan McHugh uit. Haar familie bezit een belangrijk fort, cruciaal in de strijd tegen de drie grootste clans. Taliesan heeft geen andere keuze dan de koning te gehoorzamen. Maar als ze de indrukwekkende krijger Brodie Armstrong tegen het lijf loopt, wordt ze langzamerhand minder zeker over het gearrangeerde huwelijk.

Brodie denkt er niet anders over. Hij legt de bevelen van de koning willens en wetens naast zich neer, om Taliesan van haar lot te kunnen bevrijden. Maar ook hij is gebonden aan de eeuwenoude familietradities... Terwijl er op de Highlands een machtsstrijd wordt uitgevochten, vecht Brodie voor zíjn doel, zijn familie en bovenal voor de vrouw die zijn hart heeft gestolen.

Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Highland ever after
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402731705
Uitgever: HarperCollins
Zomers vuur
Op een Grieks eiland is de verleiding nooit ver weg. De Griekse broers Anetakis weten daar alles van, totdat zíj een keer in de verleiding worden gebracht.

Chrysander is verbijsterd wanneer hij zijn ex-minnares - zwanger! - op tv ziet. Hij lokt haar mee, maar beseft zijn kapitale misrekening te laat. Een tomboy zet haar zinnen op de veel oudere Theron, die bijna gaat trouwen. En een affaire met grote gevolgen. Piers betwijfelt of het kind van zijn assistent van hem is, maar hij kan haar niet loslaten.

Drie broers - drie bloedmooie mannen - en het offer dat echte liefde vraagt.

The Anetakis Trilogy bestaat uit de boeken: The mistress, The bride en The affair.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: The Anetakis Trilogy
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789402710809
Uitgever: HarperCollins

Ademloos - BreathlessGeheim verlangen
Gabe, Jace en Ash - drie van de rijkste, machtigste mannen van het land. Ze zijn gewend alles te krijgen wat ze willen. Geld. Vrouwen. Alles.

Gabe Hamilton zou hiervoor branden in de hel, maar het kon hem niet schelen. Vanaf het moment dat Mia Crestwell de balzaal van het Bentley Hotel in liep, kon hij zijn blik niet van haar afhouden. Maar Mia was een verboden vrucht. Het kleine zusje van zijn beste vriend. Alleen was ze nu volwassen geworden, en dat was hem niet ontgaan. Hij had jaren geprobeerd om haar verleiding te weerstaan. Maar dat was nu afgelopen.

Als Gabe Mia zijn gevaarlijke, uitdagende wereld in trekt, beseft ze dat er veel is dat ze niet van hem weet. Hoe ver gaan zijn wensen? Hun relatie is intens en gepassioneerd, maar dan dreigt hun geheime affaire onthuld te worden, en blijken ze kwetsbaarder voor verraad dan ze ooit konden denken.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Rush
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022565773
Uitgever: Boekerij
Gevaarlijke liefde
Gabe, Jace en Ash - drie van de rijkste, machtigste mannen van het land. Ze zijn gewend alles te krijgen wat ze willen. Geld. Vrouwen. Alles.

Jace Crestwell, Ash McIntyre en Gabe Hamilton zijn al hun hele leven beste vrienden en al jaren succesvolle zakenpartners. Ze zijn machtig, rijk en onweerstaanbaar. En Jace en Ash delen alles - zelfs hun vrouwen.

Maar dan ontmoeten ze Bethany en Jace begint iets te voelen wat hij nog nooit heeft ondervonden: jaloezie, en een obsessie die zo krachtig is dat hij er geen controle over heeft. Jace is niet bereid om Bethany te delen. Met niemand. Hij is vastbesloten de enige man in haar leven te worden en dat brengt zijn levenslange vriendschap met Ash in gevaar.

Maar Bethany heeft haar eigen geheimen. En ze is niet bereid zich bloot te geven aan een man met de reputatie van Jace...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Fever
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022565766
Uitgever: Boekerij
Vurige obsessie
Gabe, Jace en Ash - drie van de rijkste, machtigste mannen van het land. Ze zijn gewend alles te krijgen wat ze willen. Geld. Vrouwen. Alles.

Als het om seks gaat, leeft Ash McIntyre altijd zijn wilde kant uit - hij is extreem en compromisloos. Hij eist controle. En hij geeft de voorkeur aan vrouwen die dat uit handen willen geven. Tot hij Josie ontmoet, de enige vrouw die immuun lijkt te zijn voor zijn charmes en zijn rijkdom.

Geïntrigeerd begint hij aan de jacht, vastbesloten om het niet op te geven, vastbesloten om haar niet te laten ontsnappen. Hij had nooit gedacht dat de enige vrouw die ooit nee tegen hem heeft gezegd, degene is die hij koste wat het kost wil hebben...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Burn
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022565780
Uitgever: Boekerij

Hartstocht - EnforcersOvermeesterd
Hij neemt wat hij wil, zonder wroeging of schuldgevoel. Ze stond daar in zijn club, als een schitterend, puur juweel. Onaangeroerd, onbezoedeld, nog onschuldig. Hij wenkte haar naar zijn privévertrekken, voelde haar spanning maar ook haar begeerte. Ze zou niet weggaan voordat hij haar bezat; ze zou zich aan hem onderwerpen.

Zij is er niet zeker van dat zij hem kan geven wat hij nodig heeft. Haar verstand zei haar weg te rennen, maar haar hart smeekte haar te blijven. Ze wist niet of ze zich ooit volledig kon onderwerpen, maar diep vanbinnen wist ze dat ze het wilde proberen. En ze wist dat als ze zich door deze man zou laten domineren, ze nooit meer terug zou kunnen...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Mastered
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022580837
Ebook: 9789402309485
Uitgever: Boekerij
Overvallen
In Drakes schimmige wereld grijpen zijn tegenstanders ieder teken van zwakte aan om hem op de knieën te dwingen. Daarom staat hij zichzelf nooit toe daadwerkelijk om iemand te geven; dat zou hem veel te kwetsbaar maken. Zijn keiharde houding hielp hem uit te groeien tot een machtig man. En toen ontmoette hij Evangeline. Maar om haar te beschermen moest hij haar wegsturen. Nu wil hij haar terug.

Evangeline heeft geen idee waarom Drake haar zo wreed uit zijn leven verbande. Ze weet alleen dat ze er nooit overheen zal komen. Ooit bevrijdde hij haar van al haar remmingen, nu is ze weer een gevangene van haar eigen pijn. Tot ze Drake weer tegenkomt en moet beslissen of ze hem weer kan vertrouwen - en zich weer kan onderwerpen aan zijn liefde...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Dominated
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022581339
Ebook: 9789402309454
Uitgever: Boekerij
Overwonnen
Hij kan zichzelf niet veranderen. Zijn jeugd heeft Silas tot de man gemaakt die hij nu is: gevaarlijk, wantrouwend en veeleisend. Hij woont in zelfverkozen eenzaamheid, ervan overtuigd dat geen enkele vrouw ooit zijn behoefte aan volledige controle zou accepteren - zowel in zaken als in de liefde. Totdat een jonge violiste op zijn pad komt.

Zij kan haar behoeftes niet veranderen. Hayley heeft moeite met de laatste wens van haar vader: de opleiding aan een prestigieuze muziekschool in New York. Zelfs met meerdere bijbaantjes valt het haar zwaar om rond te komen en woonruimte te vinden. Als ze Silas ontmoet, biedt hij haar aan om te helpen. Maar als Hayley elke wens en eis van hem met liefde en acceptatie inwilligt, weet Silas dat hij haar eigenlijk moet laten gaan. Maar dat is nu precies het enige wat Hayley hem weigert...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Kept
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022581346
Ebook: 9789402309461
Uitgever: Boekerij

Overgave - SurrenderLaat me nooit meer los
Josslyn kent de ware liefde en ze weet dat ze het niet nog eens zal vinden. Nu ze weduwe is zoekt ze het enige wat haar echtgenoot haar niet kon geven: dominantie. Ze komt terecht in een exclusieve club voor mensen die toegeven aan hun geheimste fantasieën. De laatste die ze daar verwacht tegen te komen is een man die in de zwaarste tijd van haar leven een bron van troost en heimelijk verlangen is geweest: de beste vriend van haar man.

Dash heeft jarenlang geworsteld met zijn verliefdheid op de vrouw van zijn beste vriend. Hij wachtte geduldig, bood haar troost en steun toen ze rouwde en hoopte in stilte dat hij haar ooit meer zou kunnen bieden. Als ze elkaar in de club tegenkomen, denkt Dash eerst dat Josslyn niet weet waar ze aan begint. Als eenmaal tot hem doordringt dat hun behoeften en verlangens perfect op elkaar aansluiten, wil hij nog maar één ding: de eerste en enige man zijn die op de juiste manier van haar houdt en aan wie ze zich volledig onderwerpt.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Letting go
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022574775
Ebook: 9789402305449
Uitgever: Boekerij
Ik geef me over
Kylie ziet hoe Jensen naar haar kijkt. De belofte in zijn ogen. Dat ruwe randje van dominantie. Maar dominantie beangstigt haar, meer dan wat dan ook. Zij en haar broer hebben ternauwernood een jeugd vol geweld en misbruik overleefd. Ze kan onmogelijk de controle loslaten en zich totaal overgeven aan een man. Vooral niet aan een man als Jensen.

Jensen ziet de schaduw in Kylies ogen. Hij weet dat hij heel voorzichtig moet zijn met haar als hij zijn kansen niet wil verspelen. Het enige wat hij wil is haar laten zien dat dominantie niet hetzelfde is als pijn. Dat emotionele overgave nog veel krachtiger is dan fysieke. Als ze zich volledig aan hem durft te geven, zal de pijnlijke leegte in haar hart op ongeëvenaarde wijze vervuld worden. Als ze maar durft...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Giving in
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022574782
Ebook: 9789402305746
Uitgever: Boekerij
Voor altijd van jou
Chessy en Tate zijn al jaren getrouwd. In het begin was hun relatie alles wat ze wilden. Gepassioneerd. Gloedvol. Chessy voelde zich veilig, vervuld en geliefd door haar man. Maar hij wordt steeds meer geabsorbeerd door zijn eigen zaak en Chessy heeft steeds meer het gevoel dat ze op de tweede plaats komt. Er moet iets veranderen.

Tate houdt van zijn vrouw met heel zijn hart. Voor haar zorgen voelt als zijn roeping in het leven. Maar ze lijkt steeds ongelukkiger te worden en hij maakt zich zorgen. Zo veel zorgen dat hij een nacht samen voor hen regelt waarvan hij hoopt dat die het oude vuur weer zal doen opvlammen.

Maar een werktelefoontje op het verkeerde moment verpest alles. Tate beseft dat hij op het punt staat Chessy voorgoed te verliezen. Hij is bereid voor haar te vechten en álles te geven om haar voor zich terug te winnen. Als ze hem nog maar één kans wil geven...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Taking it all
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022574799
Ebook: 9789402306163
Uitgever: Boekerij

Pregnancy & PassionZinderende passie
Deze mannen zijn ware meesters in verleiding en ze worden genadeloos geconfronteerd met de gevolgen van hun hartstocht...

Verleid op Moon Island

'Kennen wij elkaar?' Bryony weet niet wat ze hoort. Tijdens hun korte affaire op Moon Island had miljonair Rafael haar volledig in zijn macht. Nu weet hij niet meer wie ze is. Hoe kan hij hun nachten vol zinderende hartstocht zijn vergeten? Hij beweert zijn geheugen kwijt te zijn geraakt bij een ongeluk. Moet hij haar opnieuw verleiden om zijn geheugen op te frissen?

Liefde en leugens

Miljonair Ryan kan zijn ex-verloofde, Kelly, niet uit zijn hoofd krijgen. Ondanks haar leugens en bedrog is zijn honger naar haar nog lang niet gestild. Wanneer hij haar na een lange zoektocht weet te vinden is hij geschokt door de toestand waarin hij haar aantreft. Hij eist dat ze onmiddellijk met hem meegaat naar New York, waar de passie tussen hen weer in alle hevigheid oplaait...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Enticed & Wanted
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789034754479
Ebook: 9789402505252
Uitgever: Harlequin
Wilde begeerte
Deze mannen zijn ware meesters in verleiding en ze worden genadeloos geconfronteerd met de gevolgen van hun hartstocht...

Hartstocht inbegrepen

De zaken of het meisje? Devon Carter twijfelt. Hij wil niets liever dan de grootste hotelketen ter wereld leiden, maar dan moet hij eerst met Ashley, de impulsieve dochter van de eigenaar trouwen. Een deal waar zíj niets van weet!

Door verlangen veroverd

Cameron Hollingsworth, miljardair. Hij is aantrekkelijk, sexy, maar hij heeft een hart van ijs. Gelukkig is Pippa Laingley niet bang voor een uitdaging... Waar zal ze eens beginnen met hem te ontdooien?
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Undone & Tempted
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789402700404
Ebook: 9789402506365
Uitgever: Harlequin

Slow BurnVurige adem
Een sterke vrouw en de enige man die haar volledig van haar stuk kan brengen...

Wade Sterling is nogal op zichzelf. Hij hoeft geen good guy te zijn en zeker geen held. Maar één vrouw daagt hem uit, Eliza Cummings. Wade heeft een kogel voor haar opgevangen, waardoor niet alleen een stukje metaal, maar ook Eliza zelf onder zijn huid is gekropen.

Zijzelf is aan het bijkomen van een duister verleden; een belager uit haar tienertijd zit eindelijk achter slot en grendel. Maar als haar ergste vijand vrijkomt, zit er maar één ding op: rennen, en hopen dat ze hem voorblijft. En dat zij wegrent, vindt Wade des te opwindender...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: With every breath
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789402715606
Ebook: 9789402751086
Uitgever: HarperCollins
Tintelende aanraking
Een vrijgevochten vrouw en haar gezworen beschermer. Hij wil dat zij de zijne wordt, maar wil zij dat ook?

Jenna is opgegroeid in totale afzondering. Ze herinnert zich slechts flarden van haar jeugd en de jaren van gevangenschap hebben van haar een gehoorzame en verlegen vrouw gemaakt. Tenminste, dat denkt iedereen. Eigenlijk wacht ze gewoon het juiste moment af...

De stoere Isaac raakt geïntrigeerd door de doodsbange vrouw die zijn pad kruist. Jenna lijkt totaal wereldvreemd en laat niets los over haar verleden, maar Isaac zal er alles aan doen om haar vertrouwen te winnen. Als duidelijk wordt dat er heel machtige en gevaarlijke mensen achter haar aan zitten, zweert hij haar koste wat kost te beschermen. Want na één aanraking weet Isaac al dat hij wil dat Jenna de zijne wordt. Voor altijd.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Just one touch
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789402726008
Ebook: 9789402752618
Uitgever: HarperCollins

Verleiding - SweetZoete overgave
Onder het lieve uiterlijk van Faith Malone gaat een vrouw schuil die precies weet wat ze wil: een man die haar neemt zonder het te vragen en aan wie ze zich helemaal kan geven. Wanneer ze agent Gray Montgomery leert kennen, herkent ze in hem onmiddellijk de sterke man op wie ze heeft gewacht.

Maar hij houdt haar op afstand; zijn partner is onlangs vermoord en nu is hij volkomen bezeten van wraak. Faith heeft alles wat Gray verlangt in een vrouw, maar Gray wil eerst de moordenaar vinden. Pas als Faith in gevaar komt, beseft hij dat hij alles wil doen om haar te beschermen.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet surrender
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789022569542
Ebook: 9789460239250
Uitgever: Boekerij
Zoete verleiding
De afgelopen vijf jaar vervulde Serena voor haar bedrijf Fantasy Incorporated de fantasie van elke klant, maar haar eigen fantasie heeft ze nog nooit uitgevoerd. Haar geheimste verlangen is haar lichaam te geven aan een man die haar bevelen én genot geeft en de volledige macht over haar krijgt.

Ze kiest Damon Roche, de eigenaar van een exclusieve seksclub en een man die sterk genoeg is om haar alles te laten doen wat hij wil. Samen ontdekken ze een wereld die Serena's stoutste dromen overtreft.

Damon heeft echter absoluut geen zin om haar na het spel weer te laten gaan; Serena is de vrouw waar hij zijn hele leven naar heeft gezocht. Nu is het aan hem om haar ervan te overtuigen te blijven nadat het spel is afgelopen.
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet persuasion
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022569559
Ebook: 9789460239311
Uitgever: Boekerij
Zoete weelde
Als eigenares van een massagesalon is Julie Stanford gewend aan naakte lichamen. Maar elke centimeter van Nathan Tucker mogen aanraken en er ook nog voor betaald worden, voelt als een droom. Helaas reageert hij totaal niet op de signalen die ze geeft - tot ze hem trakteert op de beste massage ooit. Dat doet het vuur in hem wél ontvlammen, maar voor Julie komt zijn plotselinge interesse te laat.

Nathan wordt tot waanzin gedreven. Hoe is het mogelijk dat de vrouw die hem zoveel genot schonk zich nu van hem afkeert? Hij is niet van plan haar met een ander haar fantasieën ten uitvoer te laten brengen. Hij moet en zal haar krijgen, om eindelijk te bewijzen dat hij ook haar in vervoering kan brengen...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet seduction
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022571736
Ebook: 9789402305319
Uitgever: Boekerij
Zoete verwachting
Micah Hudson is een voorbeeldige politieagent die in de slaapkamer alle regels overtreedt. Maar hij heeft ook een pijnlijk verleden waar hij altijd hard voor is weggelopen. Hij heeft nieuwe vrienden, een nieuw leven; maar als hij Angelina tegenkomt, de zus van zijn oudste vriend David, wordt hij herinnerd aan alles wat hij probeert te vergeten.

Angelina verloor haar hele familie. En ze bewaart al jaren een groot geheim: haar liefde voor Micah. Nu ze hem eindelijk terugziet, wil ze niet langer wachten. Ze wil alles doen om ervoor te zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan. Ze weet dat achter Micahs kalme façade een man vol heftige passie schuilgaat en zij kan hem geven wat hij nodig heeft. Maar kan ze hem dat duidelijk maken?
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet temptation
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789022571743
Ebook: 9789402302585
Uitgever: Boekerij
Zoete bezitting
Zij is een popster die leeft voor de spotlights en de aanbidding van haar fans. Hij is een nuchtere bodyguard die gaat voor onvoorwaardelijke trouw...

Popzangeres Lyric Jones is een wilde meid die snel en intens leeft - altijd op de vlucht voor haar verleden en de nachtmerries die haar achtervolgen. Ze is gewend te krijgen wat ze wil, ook groupies. Hoe meer zielen in bed, hoe meer vreugd; maar diep in haar hart is ze vooral doodsbang om alleen te zijn.

Er zijn weinig dingen waar bodyguard Connor Malone minder zin in heeft dan oppas spelen voor een verwende zangeres op vakantie. Maar een deel van hem droomt ervan Lyric te temmen en haar te laten voelen hoe het is om bezeten te worden - lichaam en ziel - door één man. En hoewel Lyrics grillen hem bijna tot waanzin drijven, weet hij met zijn kalme intensiteit voorbij haar verdedigingslinies te komen. Maar kan zij het wel aan om kwetsbaar te zijn?
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet possesion
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789022572337
Ebook: 9789402304053
Uitgever: Boekerij
Zoete verslaving
Hij deed het vuur in haar opvlammen. Maar nu hoort ze bij een ander...

Cole is succesvoller dan hij ooit had durven dromen. Hij kan elke vrouw krijgen, maar er is er één die voortdurend in zijn gedachten is: zijn jeugdvriendinnetje Renita. Hij is die eerste kennismaking met onschuldige liefde nooit vergeten - maar evenmin het verlangen dat hem verteerde en de pijn die hij om haar leed.

Renita is uitgegroeid tot een mooie, verleidelijke vrouw. Ze heeft een voorkeur ontwikkeld voor de duisterder kanten van seksueel verlangen en maakt er geen geheim van dat ze een dominante man wil. Als Cole haar terugziet, is hij diep teleurgesteld dat ze bij een ander hoort. Renita's huidige 'meester' staat haar toe korte tijd met Cole te zijn, maar daarna moet ze weer bij hem terugkeren. Hoewel Cole akkoord gaat met deze deal, weet hij dat hij Renita nooit meer zal willen loslaten...
Schrijver: Maya Banks
Oorspronkelijke titel: Sweet addiction
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789022572344
Ebook: 9789402304046
Uitgever: Boekerij