Boekenplank:
Kies

Boeken van Jessica Clare

Meer over Jessica Clare

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Jill Myles, Jessica Sims

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Jessica Clare


Miljonairsclub / Billionaire Boys Club

 1. Gestrand met een miljonair - Stranded with a billionaire
 2. Het meisje en de miljonair - Beauty and the billionaire
 3. In bed met een miljonair - The wrong billionaire's bed
 4. Er was eens... een miljonair - Once upon a billionaire
 5. De romantische miljonair - Romancing the billionaire
 6. Een nacht met een miljonair - One night with a billionaire

Miljonairs en Bruidsmeisjes / Billionaires and Bridesmaids

 1. De maagd en de miljonair - The billionaire and the virgin
 2. Hoe tem je een miljonair - The taming of the billionaire
 3. De miljonair zoekt een bruid - The billionaire takes a bride
 4. De misstap van de miljonair - The billionaire's favourite mistake
 5. De vrijgevochten miljonair - Billionaire on the loose

Miljonairsclub

De miljonairsclub is een geheim genootschap van zes mannen die hebben gezworen dat ze de top zullen bereiken - tot elke prijs. Inderdaad zijn ze allemaal onvoorstelbaar rijk geworden. Maar in de liefde hebben ze minder succes...

gedetailleerd overzicht

Miljonairsclub / Billionaire Boys ClubGestrand met een miljonair
Multimiljonair Logan Hawkings en serveerster Brontë ontmoeten elkaar in een exotisch vakantieoord. Van rust komt echter weinig terecht zodra ze elkaar in de ogen hebben gekeken.

Ze beleven enkele heerlijke nachten samen, maar net als Brontë bereid is zich volledig aan Logan over te geven, ontdekt ze dat de verschillen tussen hen veel groter zijn dan ze dacht. Miljoenen keren groter...
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: Stranded with a billionaire
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022572160
Ebook: 9789402302943
Uitgever: Boekerij
Het meisje en de miljonair
Vastgoedmagnaat Hunter Buchanans duistere verleden heeft hem getekend. Al leeft hij als een koning op het royale landgoed van zijn familie, zijn dagen brengt hij door in eenzaamheid. Op het gebied van de liefde heeft Hunter het al bijna opgegeven - tot hij een bijzondere, roodharige schoonheid ontmoet en een ingewikkeld plan smeedt om haar te strikken.

Gretchen Petty zit te springen om geld en een nieuwe koers voor haar leven. Dus wanneer ze een baan krijgt aangeboden in een landhuis in upstate New York, grijpt ze die kans met beide handen aan. De eigenaardigheden van haar nieuwe baan kan ze aanvankelijk nog wel negeren, maar de aantrekkingskracht van haar nieuwe baas is onontkoombaar.

Hunter is bang dat zijn plan aan het licht komt voor hij het heeft kunnen uitvoeren. Op haar beurt wil Gretchen hem leren dat niet alles in het leven te plannen valt...
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: Beauty and the billionaire
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022573280
Ebook: 9789402304435
Uitgever: Boekerij
In bed met een miljonair
Audrey Petty is altijd de verantwoordelijkste geweest. Succesvol, stipt en betrouwbaar: dat is Audrey. Ze zou de perfecte vriendin zijn voor miljonair Cade Archer, op wie ze als kind al heimelijk verliefd was... maar ze is er vrij zeker van dat hij haar niet ziet staan. Door een speling van het lot moet ze wat tijd met hem doorbrengen in zijn afgelegen buitenhuisje en voor Audrey is dat een droom die uitkomt.

De steenrijke playboy Reese Durham kan elke vrouw verleiden. Als de komst van de keurige Audrey ervoor zorgt dat zijn maatje Cade hun mannenvakantie in het buitenhuis afbreekt, is hij daar niet blij mee. Hij heeft door dat Audrey koste wat kost haar verliefdheid op Cade wil geheimhouden en maakt daar handig gebruik van om haar dingen te laten doen waar ze anders nooit in zou toestemmen. Hij zal haar wel eens even laten zien wat een vrouw nodig heeft. Alleen ontdekt hij gaandeweg dat hij háár misschien juist wel nodig heeft...
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: The wrong billionaire's bed
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789022573297
Ebook: 9789402304848
Uitgever: Boekerij
Er was eens... een miljonair
Als lid van de koninklijke familie van een klein Europees land is Griffin Verdi's aanwezigheid op de bruiloft van de eeuw zo goed als verplicht. De wat teruggetrokken miljonair voelt zich slecht op zijn gemak bij dit soort sociale gelegenheden, dus een goede assistent zou handig zijn, vooral als het aankomt op koninklijke etiquette.

Helaas voor Griffin zit hij opgescheept met Maylee Meriweather, een knappe, charmante, maar voor de taak volledig ongeschikte vrouw die niets weet over de betere kringen - maar zoenen kan ze. Haar ongepolijste manieren brengen Griffin aanvankelijk in verlegenheid, maar door Maylees ogen begint hij langzaam maar zeker meer waardering te krijgen voor de simpele dingen van het leven. En voor Maylee zelf, die allesbehalve simpel blijkt te zijn. Maylee is alles wat Griffin niet is... en alles wat hij wil, als hij maar over de grenzen van zijn beschermde wereldje durft te stappen.
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: Once upon a billionaire
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022576007
Ebook: 9789402305722
Uitgever: Boekerij
De romantische miljonair
Jonathan Lyons is een beruchte playboy, avonturier en miljonair. Hij haalt alles uit het leven wat erin zit en laat zich door weinig weerhouden om te doen waar hij zin in heeft. Als hij hoort dat zijn mentor, dr. DeWitt, ooit een geheim boek bezat dat de sleutel tot een legendarische kunstschat vormt, gaat Jonathans bloed sneller stromen. Er is één probleempje: DeWitts dochter Violet. Zij heeft wat Jonathan zoekt. En ze is niet van plan het zomaar weg te geven aan de man die haar hart heeft gebroken.

Violet is Jonathans achilleshiel - ook al heeft hij haar jaren geleden bruut verlaten, hij houdt nog steeds van haar. Maar Violets herinneringen zijn minder rooskleurig. Ze kan en wil Jonathan niet vergeven. Tenminste, dat denkt ze. Tot hij al zijn charmes en verleidingskunsten op haar loslaat en ze toch weer voor hem dreigt te vallen. Maar is het hem wel echt om haar te doen? Of is zij slechts het middel om zijn echte doel te bereiken: nog meer rijkdom?
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: Romancing the billionaire
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789022576014
Ebook: 9789402306545
Uitgever: Boekerij


Een nacht met een miljonair
Als visagiste voor wereldsterren weet Kylie heel goed hoe het voelt om overschaduwd te worden. Vooral door haar beroemdste werkgeefster, popster Daphne. Daarom is ze stomverbaasd - en gevleid - als ze op een feestje de aandacht trekt van een razend knappe, onbekende man. Helaas zet Daphne ook al snel haar zinnen op deze aantrekkelijke miljonair en Kylie kent haar plaats.

Cade kent Daphne al jaren en heeft zich vaak afgevraagd of zij de ware voor hem zou kunnen zijn, ook al schonk ze nooit veel aandacht aan hem. Maar die ene nacht met Kylie heeft alles veranderd. Dus waarom gaat ze hem nu ineens uit de weg? Gelukkig is Cade vastbesloten om te krijgen wat hij wil - en doet hij er alles aan om Kylie duidelijk te maken dat ook zij alles kan krijgen waar ze ooit van droomde...
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: One night with a billionaire
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022576021
Ebook: 9789402306552
Uitgever: Boekerij

Miljonairs en Bruidsmeisjes / Billionaires and BridesmaidsDe maagd en de miljonair
Marjorie Ivarsson is een lieve, lichtelijk naïeve jonge vrouw. Ze is grootgebracht door haar oma, werkt keihard als serveerster en ziet een avondje bingo als een superuitje. Tot haar vriendin Bronte haar vraagt om bruidsmeisje te zijn bij haar huwelijk. Ter voorbereiding mag Marjorie mee naar het privé-eiland van de steenrijke bruidegom. Daar maakt ze niet alleen kennis met een wereld van ongekende weelde en glamour, maar ook met de tv-producer Robert Cannon, een beruchte womanizer.

Nadat Marjorie Robert heeft gered van de verdrinkingsdood in de turquoise lagune op het eiland, kan ze hem niet uit haar hoofd zetten. Maar ze is niet de enige vrouw die op hem aast en een player als hij past eigenlijk totaal niet bij haar. Toch valt de vurige aantrekkingskracht tussen hen nauwelijks te ontkennen en het idyllische, romantische eiland is de ideale plek om daaraan toe te geven...
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: The billionaire and the virgin
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022580738
Ebook: 9789402309072
Uitgever: Boekerij
Hoe tem je een miljonair
Edie is een veeleisende kattentherapeut die het niet zo op mensen heeft. Magnus is een controlfreak die fortuin heeft gemaakt als game-ontwikkelaar. Als ze elkaar ontmoeten op het gemaskerde bal voor de verloving van hun vrienden Gretchen en Hunter, is de afkeer wederzijds. Helaas voor hen - en iedereen om hen heen - zitten ze door de voorbereidingen voor het huwelijk nog wel een tijdje met elkaar opgescheept.

Maar als Magnus’ jongere broer valt voor Edies zus, smeekt hij zijn broer om hulp om haar voor zich te winnen. Als Magnus de kattige Edie kan bezighouden, heeft zijn broer tijd om haar zus te verleiden. Natuurlijk is Magnus totaal niet geïnteresseerd, maar Edie is… intrigerend. En koppig. En slim. En sexy. En misschien hebben ze toch meer met elkaar gemeen dan ze dachten…
Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: The taming of the billionaire
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022581063
Ebook: 9789402309768
Uitgever: Boekerij
De miljonair zoekt een bruid
Miljonair Sebastian Cabral houdt van zijn familie, maar hij heeft een hekel aan hun reality-tv-show, The Cabral Empire. Als zijn ex-vriendin probeert om hun relatie nieuw leven in te blazen voor het oog van de camera, besluit Sebastian dat het tijd is voor drastische maatregelen.

Overdag is Chelsea Hall een ogenschijnlijk zorgeloze, springerige rollerskater. 's Avonds wordt ze achtervolgd door angsten uit haar verleden. Er zijn twee dingen die ze echt niet aankan: ze kan niet alleen zijn, en ze wil niet daten.

Als de organisatie van de bruiloft van een gezamenlijke vriendin Chelsea en Sebastian bij elkaar brengt, ontdekken ze al snel dat ze allebei hun problemen kunnen oplossen met één simpele maar doeltreffende leugen: een nephuwelijk. Maar één kus is genoeg om ze te doen inzien dat hun 'relatie' misschien meer te bieden heeft dan ze hadden gedacht...

Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: The billionaire takes a bride
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789022581070
Ebook: 9789402310313
Uitgever: Boekerij
De misstap van de miljonair

Greer is er altijd geweest voor Asher. Ze zou heel graag over haar verlegenheid heen willen stappen om Asher eindelijk te laten zien hoe veel ze van hem houdt, maar als ze op het verlovingsfeest van vrienden aan het eind van de avond met elkaar in bed belanden, lijkt dat voor hem veel minder te betekenen dan voor haar. Greer moet onder ogen zien dat van iemand houden die jou amper ziet staan geen toekomst heeft... maar hij heeft haar wel zwanger gemaakt.

Nadat zijn verloofde hem heeft gedumpt, steekt Asher al zijn energie in het opnieuw opbouwen van zijn zaak. Het verleden wil hij zo snel mogelijk vergeten. Na hun gepassioneerde one night stand begrijpt hij maar niet waarom zijn oude vriendin Greer zo afstandelijk tegen hem doet - tot hij haar groeiende buik ziet. Vanaf dat moment is Asher tot alles bereid om haar voorgoed voor zich te winnen. En hij is een zeer bedreven verleider...

Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: The billionaire's favourite mistake
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022584309
Uitgever: Boekerij
De vrijgevochten miljonair

Taylor is fantastisch met computers, maar van mannen begrijpt ze een stuk minder. Omdat ze altijd zo onhandig is in de liefde, heeft ze wat hulp nodig om de ware te vinden. Dus als haar vriendin Gretchen haar naar voren schuift om een nieuweling in de stad wegwijs te maken, zegt ze toe. Wat ze niet had verwacht, is dat haar charmante metgezel van koninklijken bloede is.

In zijn land zijn er mensen die hem op de troon willen zien, maar Loch heeft daar weinig zin in. Om te voorkomen dat hij wordt aangewezen als troonopvolger verzint hij een list: trouwen met een volkomen onacceptabele Amerikaanse vrouw. De nogal aparte Taylor lijkt hem de perfecte kandidaat. Maar al snel merkt Loch dat ze veel meer te bieden heeft dan alleen een mogelijkheid om te ontsnappen aan de troon. Als Lochs geheime agenda aan het licht komt, is zijn kans op geluk met Taylor verkeken – tenzij hij haar ervan kan overtuigen dat ze echt zijn hart heeft gestolen.

Schrijver: Jessica Clare
Oorspronkelijke titel: Billionaire on the loose
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789022584699
Uitgever: Boekerij