Boekenplank:
Kies

Boeken van Emma Chase

Emma Chase is overdag een brave huismoeder uit New Jersey (VS), maar 's avonds schrijft ze haar humoristische, sexy en romantische boeken.

Meer over Emma Chase

Genre: Roman (New Adult)

Website: Emma Chase


Tangled

  1. Gebonden - Tangled
  2. Gewillig - Twisted
  3. Getemd - Tamed
  4. Geketend - Tied

gedetailleerd overzicht

TangledGebonden

Drew Evans is knap en zelfverzekerd, hij maakt dagelijks miljoenendeals en hij windt de mooiste vrouwen van New York met zijn glimlach om zijn vinger. De vraag is waarom hij zich dan al zeven dagen, diep ongelukkig en gedeprimeerd, opgesloten heeft in zijn appartement. Hij zegt dat hij griep heeft. Maar wij weten wel beter.

Kate Brooks is briljant, beeldschoon en ambitieus. Als ze aangenomen wordt als partner bij de investeringsbank van Drews vader, wordt Drews flamboyante leventje volledig overhoop gegooid. Ze blijkt een geduchte en verontrustende concurrent op de werkvloer. Het feit dat hij zich tot haar aangetrokken voelt, leidt alleen maar af, maar dat ze niet ingaat op zijn avances vindt hij nog het meest frustrerend.

Gebonden is een spetterende, gepassioneerde en scherpe roman over een man die veel van vrouwen weet, maar niet zo veel als hij denkt. Naarmate hij zijn verhaal vertelt, komt Drew erachter dat degene die hij het meest verafschuwt ook degene is die hij meer dan wie ook begeert.

Schrijver: Emma Chase
Oorspronkelijke titel: Tangled
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045207865
Uitgever: Karakter
Gewillig

In Gewillig wordt het verhaal van Kate en Drew twee jaar later opgepakt, nu verteld vanuit het gezichtspunt van Kate.

Je hebt twee soorten mensen op deze wereld. Het soort mensen dat wat passief is en de mensen die gelijk actie ondernemen. Ik heb altijd eerst de kat uit de boom gekeken. Ik ben altijd voorzichtig, en houd van plannen. Dat veranderde nadat ik Drew Evans leerde kennen. Hij was altijd zo volhardend. En zo zeker van zichzelf - en van mij.

Maar niet alle stellen zijn voor altijd gelukkig. Had jij gedacht dat Drew en ik het ultieme liefdessprookje tegemoet gingen? Nou, ik ook. Nu sta ik voor een keuze, de belangrijkste in mijn leven. Drew heeft al gekozen. Sterker nog, hij wilde voor ons allebei kiezen. Maar je weet dat dat simpelweg niet mijn stijl is. Daarom ben ik terug naar Greenville gekomen. Alleen. Nou ja, soort van alleen...

Ik ben erachter gekomen dat oude gewoonten moeilijk slijten en dat je soms terug moet naar het begin om vooruit te kunnen komen.

Schrijver: Emma Chase
Oorspronkelijke titel: Twisted
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045206400
Uitgever: Karakter
Getemd

Matthew Fisher, de beste vriend van Drew Evans, wil zich settelen. Daarvoor zal hij eerst de wantrouwende en uitermate levenslustige Dee Dee Warren moeten overtuigen.

Je kent het verhaal vast: meisje ontmoet womanizer, ze worden verliefd op elkaar, womanizer verandert zijn levensstijl. Het is een goed verhaal, maar niet het onze. Dat van ons is een stuk kleurrijker.

Toen ik Dee ontmoette, wist ik meteen dat ze heel bijzonder was. Toen ze mij ontmoette, dacht ze dat ik alles behalve bijzonder was - ik was hetzelfde als iedere andere vent die haar belazerd en gedumpt had. Het duurde even voor ik haar van het tegenovergestelde overtuigd had, maar het blijkt dat ik erg overtuigend kan zijn als er seks in het spel is. Het is misschien duidelijk welke kant dit verhaal op gaat. Maar het interessante ervan is niet hoe het eindigt, maar juist hoe we daar gekomen zijn.

Schrijver: Emma Chase
Oorspronkelijke titel: Tamed
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045207209
Uitgever: Karakter
Geketend

Drew en Kate kunnen niet wachten om elkaar het ja-woord te geven. Als ze de festiviteiten in aanloop naar de bruiloft heelhuids doorkomen tenminste.

Ik heb nooit van mijn leven gedacht dat ik ooit zou trouwen. Maar Kate heeft het onmogelijke voor elkaar gekregen, ze heeft me doen veranderen. Ik denk dat we het erover eens zijn dat ik daarvoor al een geweldige vent was, maar nu ben ik het helemaal.

De weg die we hebben moeten afleggen was er niet een geplaveid met rozengeur en maneschijn; foutjes en misverstanden genoeg om een Griekse tragedie mee te vullen. Maar Kate en ik hebben ons er dankzij onze onuitputtelijke passie, grenzeloze bewondering en eeuwige liefde heelhuids doorheen geslagen.

Dat gezegd hebbende, er waren een aantal onverwachte gebeurtenissen in Las Vegas afgelopen weekend die voor problemen hadden kunnen zorgen. Het was in wezen... mijn laatste test.

Schrijver: Emma Chase
Oorspronkelijke titel: Tied
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045208244
Uitgever: Karakter