Boekenplank:
Kies

Boeken van Abbi Glines

Abbi Glines is in de VS al jarenlang een bestsellerauteur van romantische fictie, maar sinds de zogenaamde ‘uncensored’ versies verschenen, zijn de verkoopcijfers torenhoog gestegen. Haar romantische en erotische verhalen zijn bijzonder populair en vallen onder de noemer New Adult. Glines woont samen met haar partner en vier kinderen.

Meer over Abbi Glines

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1977

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Abbi Glines


De Vincent Boys

 1. Perfecte zomer - The Vincent boys
 2. Gevaarlijk spel - The Vincent brothers

Rosemary Beach / Verboden vrucht

 1. Bijna verliefd - Fallen too far
 2. Nooit verliefd - Never too far
 3. Voor altijd verliefd - Forever too far
 4. Opnieuw verliefd - Rush too far
 5. Nagenoeg perfect - Twisted perfection
 6. Schijnbaar perfect - Simple perfection
 7. Een wilde gok - Take a chance
 8. Laatste kans - One more chance
 9. Je was van mij - You were mine
 10. Als ik weg ben - When I'm gone
 11. Als je terug bent - When you're back
 12. Het mooiste afscheid - The best goodbye
 13. In vuur en vlam - Up in flames

Sea Breeze

 1. Adem - Breathe
 2. Alleen voor haar - Because of Low
 3. Zo lang het duurt - While it lasts
 4. Alleen voor nu - Just for now
 5. Soms voor altijd - Sometimes it lasts
 6. Losgeslagen - Misbehaving
 7. Hopeloos - Bad for you
 8. Hou me vast - Hold on tight
 9. Voor altijd - Until the end

Sea Breeze meets Rosemary Beach

 1. Als een herinnering - Like a memory
 2. Liefs voor Lila - Because of Lila
 3. Het beste dat ik ooit meemaakte - Best I've ever had

Sweet Little Lies

 1. Haar leugens - Sweet little thing
 2. Zijn herinneringen - Sweet little lies
 3. Onze dromen - Sweet little memories
 4. Hun spel - Sweet little bitch

E-books

 • Kiro en Emily - Kiro's Emily

gedetailleerd overzicht

De Vincent BoysPerfecte zomer
Ashton is het zat braaf te zijn, en ze heeft ook geen zin meer om de ideale vriendin van Sawyer Vincent te spelen. Sawyer is perfect, een ware droomprins, maar hij is nog maar net vertrokken op een sportieve zomervakantie of zijn neef Beau is al in zicht... Beau is de meest sexy verschijning die Ashton ooit heeft gezien en - hoewel ze weet dat ze uit zijn buurt moet blijven - voelt ze zich zeer tot hem aangetrokken.

Beau houdt van zijn neef Sawyer als van een broer, dus het laatste wat hij wil is zijn vriendinnetje afpakken. Daarom blijft hij bij Ashton uit de buurt, hoewel hij tot over zijn oren verliefd op haar is. Maar hoe verder Ashton en Beau uit elkaars buurt proberen te blijven, hoe meer ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. Totdat ze er op een gegeven moment geen weerstand meer aan kunnen bieden...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: The Vincent boys
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045205625
Ebook: 9789045206226
Uitgever: Karakter
Gevaarlijk spel
Het is een hele opgave om ervoor te zorgen dat een jongen tot over zijn oren verliefd op je wordt. Zeker als hij zolang je je kan herinneren al verliefd is op je nichtje.

Sawyers hart is gebroken. Hij heeft zijn droomvriendin verloren aan zijn beste vriend. Op dat moment verschijnt Lana ten tonele. Ashtons nichtje was altijd heel lief en verlegen, maar ze blijkt nu ook nog eens een prachtige verschijning te zijn. Sawyer heeft geen idee of Lana zijn gebroken hart kan genezen, maar door contact met haar te zoeken kan hij in ieder geval Ashton jaloers maken.

Lana leeft al haar hele leven in de schaduw van haar nichtje: Ashton haalde altijd de hoogste cijfers, had enorm veel vrienden en ziet er beeldschoon uit. En ze heeft Sawyer Vincent - de enige jongen naar wie Lana verlangt - om haar vinger gewonden. Maar de situatie is veranderd. Lana heeft nu kans om Sawyers aandacht te trekken en ze grijpt die met beide handen aan. En hopelijk is zijn liefdesverdriet snel over, want ze is het zat om tweede keus te zijn.

Wat begint als vrijblijvend gescharrel verandert in een vurig spel van verleiding. Sawyer en Lana hebben dan misschien verschillende motieven, elke keer dat ze elkaar ontmoeten spatten de vonken ervan af.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: The Vincent brothers
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045205724
Ebook: 9789045206325
Uitgever: Karakter

Rosemary Beach / Verboden vruchtBijna verliefd
Ze is nog maar negentien. Ze is de dochter van zijn stiefvader. Ze is jong, onervaren en heeft drie jaar lang voor haar zieke moeder gezorgd. Maar voor de 24-jarige Rush Finlay is ze het enige wat ooit verboden terrein is geweest. Een schatrijke vader, de onvoorwaardelijke liefde van zijn moeder en zijn charmes zijn drie redenen waarom hem nooit iets geweigerd wordt.

Blaire Wynns heeft de kleine boerderij in Alabama, die ze met haar moeder deelde, verlaten en trekt in bij haar vader en zijn nieuwe vrouw in hun enorme villa aan het strand van Florida. Gewend als ze was aan haar leven op het platteland, kan ze niet wennen aan de luxe en extravagantie waar ze in haar nieuwe thuis door omringd wordt.

En dat niet alleen, haar vader vertrekt voor de zomer naar Parijs met zijn vrouw, waardoor ze alleen achterblijft met Rush, haar nieuwe stiefbroer, die irritant is, arrogant en... ongelooflijk sexy. Rush is nog knapper dan hij verwend is. En hij irriteert haar. Blaire weet dat hij eigenlijk niet goed voor haar is, maar ze kan de aantrekkingskracht om een of andere reden niet weerstaan, helemaal niet als ze denkt dat dat gevoel wederzijds is...
Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Fallen too far
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045206059
Ebook: 9789045206158
Uitgever: Karakter
Nooit verliefd
Rush hield een geheim voor haar verborgen dat haar hele wereld verwoestte, haar hele leven was één grote leugen. Blaire bleef desondanks van hem houden en wist dat ze hem nooit zou kunnen vergeten. Nu is ze weer thuis en moet ze opnieuw beginnen, doorgaan met haar leven... totdat er iets gebeurt wat haar leven opnieuw op zijn kop zet.

Wat zou je doen als de persoon die je eigenlijk niet meer kan vertrouwen degene is bij wie je gedwongen wordt steun te zoeken? Je liegt, verstopt je, ontwijkt en bidt dat je zonden nooit geopenbaard zullen worden.

Blaire en Rush stoten elkaar af als twee magnetische polen, maar de aantrekkingskracht tussen hen is tegelijkertijd onweerstaanbaar. Ze kunnen niet zonder elkaar, maar of ze ooit samen zullen eindigen...?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Never too far
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045204789
Ebook: 9789045206189
Uitgever: Karakter
Voor altijd verliefd
Rush had beloofd voor altijd bij haar te blijven... Maar beloftes kunnen gebroken worden.

In tweestrijd tussen de liefde voor zijn familie en zijn liefde voor Blaire, moet Rush een manier vinden de een te behouden zonder de ander kwijt te raken. Maar helaas is er geen plaats voor beide.

Blaire geloofde in haar sprookje, maar het is onmogelijk om in een fantasiewereld te leven. Haar liefde voor Rush en haar wens om een gezin te stichten blijven haar doen geloven dat ze een manier kunnen vinden om het te laten werken. Totdat ze moet beslissen wat het best is voor haar en de baby. Ook al breekt daardoor haar hart. Kunnen ze samen niet een manier bedenken om verliefd te blijven... voor altijd?
Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Forever too far
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045204888
Ebook: 9789045206288
Uitgever: Karakter
Opnieuw verliefd
In Bijna verliefd liet Abbi Glines ons kennismaken met Rush Finlay, de charmante zoon van een bekende rockster, en Blaire Wynn, een onbeschreven blad dat in haar pick-up rechtstreeks vanaf het platteland het luxe resort Rosemary Beach binnen was komen rijden. De twee werden door het plotselinge en verrassende huwelijk van de moeder van Rush en de vader van Blaire onder een dak verenigd, maar konden elkaar niet luchten of zien. Er was echter maar een zomer nodig om daar verandering in te brengen...

Na het wereldwijde succes van Bijna verliefd en de twee daaropvolgende delen, Nooit verliefd en Voor altijd verliefd, gaat Abbi Glines in Opnieuw verliefd terug naar het begin. Bijna verliefd was het verhaal van Blaire. Nu is het Rush die zijn kant van het verhaal vertelt.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Rush too far
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045205304
Ebook: 9789045207407
Uitgever: Karakter
Nagenoeg perfect
Het leven buiten de veilige omgeving van haar huis is een nieuwe ervaring voor Della Sloane. Haar geheimzinnige verleden is niet iets dat ze van plan was met iemand te delen. Ze zullen haar toch niet begrijpen.

Woods Kerrington is niet iemand die op kwetsbare vrouwen valt. Hij vindt dat allemaal te veel gedoe. En hij wil geen gedoe, maar hij wil lol hebben. En wanneer hij die mooie meid ziet die niet weet hoe ze benzine moet tanken, is dat precies wat hij in gedachten heeft, een spannende avond met haar. Wat hij niet weet, is dat ze ontzettend kwetsbaar is...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Twisted perfection
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045205403
Ebook: 9789045208411
Uitgever: Karakter


Schijnbaar perfect
Woods had zijn hele leven al uitgestippeld. Opklimmen binnen het familiebedrijf, trouwen met een rijk meisje en doen alsof rijkdom en privileges zijn ideaal waren. Maar toen kwam Della in beeld, een prachtige, imperfecte vreemdeling die zijn hart veroverde en zijn ogen opende voor een nieuwe toekomst. Woods is bereid alles voor haar op te offeren, ook als hij door het plotselinge overlijden van zijn vader samen met zijn moeder verantwoordelijk wordt voor het familiebedrijf.

Della wil Woods het liefst altijd bijstaan, ondanks dat ze het zelf ongemerkt ook zwaar heeft. Hoe ver ze zich ook van huis bevindt, haar verleden is haar altijd blijven achtervolgen. Maar is ze sterk genoeg om datgene achter zich te laten dat hun samenzijn in de weg staat?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Simple perfection
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045209128
Ebook: 9789045210827
Uitgever: Karakter
Een wilde gok
Als de vader van Harlow Manning op tour gaat met zijn rockband, stuurt hij haar naar Rosemary Beach in Florida om bij haar halfzus Nan te gaan wonen. Klein probleem: Nan haat haar. Harlow moet dus geen problemen veroorzaken als ze de negen maanden dat de tour duurt wil overleven. Dat lijkt op zich geen punt, totdat de zeer aantrekkelijke Grant Carter Nans kamer uit komt lopen, in zijn boxershort.

Grant heeft een fout begaan door met een meisje te gaan met een kort lontje, Nan. Hij wist dat ze die reputatie had, maar toch kon hij de verleiding niet weerstaan. Zodra hij Harlow ontmoet, heeft hij spijt van wat hij heeft gedaan, want hij wil háár. Ze wil echter niets te maken hebben met een jongen die voor haar halfzus is gevallen – ook al is het niet serieus. Grant wil Harlow laten zien dat hij niet is zoals ze denkt dat hij is, maar durft hij het risico te lopen zijn kansen helemaal te verspelen en waagt hij de gok...?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Take a chance
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045208343
Ebook: 9789045209548
Uitgever: Karakter
Laatste kans
Nadat Grant Carter eindelijk Harlow Mannings hart had weten te veroveren, brak hij zijn eigen hart door toe te geven aan zijn grootste angsten en twijfels. Maanden later zit hij nog steeds vast in dezelfde routine. Hij werkt zichzelf kapot, smeekt zijn vriend Rush om informatie over Harlow, vermijdt al zijn anderen vrienden en laat elke avond berichten achter op Harlows voicemail, waarin hij haar smeekt terug te komen naar Rosemary Beach. Dan valt hij in slaap. De volgende morgen begint het riedeltje opnieuw.

Ondertussen brengt Harlow haar dagen door op de boerderij van haar broer in Texas. Ze kan het niet opbrengen naar Grants voicemails te luisteren. Ze wil dolgraag bij hem zijn en weet dat hij er spijt van heeft dat hij haar heeft laten gaan, maar ze durft hem nog niet te vertrouwen. Toen hij erachter kwam waarom ze zo beschermd was opgevoed, verwoestte dat hun relatie. En het geheim dat ze nu met zich meedraagt heeft nog veel grotere gevolgen. Kan ze Grant een laatste kans geven, of zal die gok haar uiteindelijk kapotmaken?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: One more chance
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045209654
Ebook: 9789045211053
Uitgever: Karakter
Je was van mij
Roddelen is een favoriet tijdverdrijf in Rosemary Beach, maar Bethy en Tripp hebben hun grote geheim voor zich kunnen houden. Acht jaar geleden had Tripp Newark een relatie met een rijk meisje van wie hij niet hield en was hij op weg naar Yale - een toekomst waar hij geen deel van wilde uitmaken. De enige manier waarop hij dat voorspelbare leven kon ontvluchten, was door het geld en de macht waarmee hij geboren was, op te geven. En dat was precies zijn plan: aan het eind van de zomer zou hij op zijn Harley stappen en nooit meer omkijken. Dat was voordat hij Beth Lowry leerde kennen.

Het begon als een onschuldige verliefdheid: ze was een zestien jaar oud trailerpark-meisje dat achter de bar stond bij de Kerrington Country Club. Ze verkeerden niet in dezelfde sociale kringen. Niemand wist zelfs maar dat ze vrienden waren, laat staan lovers. Maar gedurende een zomer werd Bethy het belangrijkste op de wereld voor Tripp. Zijn plan kon hij echter niet opgeven. Hij moest wel uit Rosemary Beach vertrekken, maar hij nam zich voor om terug te komen voor haar. Als hij jaren later terugkeert, veel later dan hij beloofd had, is het te laat. Zijn neef Jace heeft de vrouw van zijn dromen ingepalmd...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: You were mine
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045208787
Ebook: 9789045208886
Uitgever: Karakter
Als ik weg ben
Mase Colt-Manning heeft altijd de voorkeur gegeven aan zijn eenvoudige leven als boer in Texas boven zijn erfenis als zoon van een legendarische rockster. Sterker nog: hij gaat nauwelijks op bezoek bij zijn vader in Rosemary Beach, zeker niet als dat betekent dat hij bij zijn kwaadaardige halfzus Nan moet overnachten. Dit verandert volledig als een razend knappe schoonmaakster hem toevallig wakker maakt met een valse maar levendige imitatie van de liedjes van een countryster...

Reese Ellis is eindelijk vrij: na een moeilijke jeugd grijpt ze de kans aan om schoon te maken bij de rijkste families van Rosemary Beach. Maar dan staat ze op het punt haar baan kwijt te raken als ze een fout begaat in het huis van haar belangrijkste klant: Nan Dillon. Als een hete, halfnaakte vreemdeling met de nonchalante houding van een echte cowboy haar te hulp komt, is ze geïntrigeerd - en al snel een beetje nerveus als hij interesse in haar toont. Reese heeft nog nooit een man ontmoet die ze kan vertrouwen. Is Mase de uitzondering op de regel?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: When I'm gone
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045208985
Ebook: 9789045209081
Uitgever: Karakter


Als je terug bent
Een toevallige ontmoeting in Rosemary Beach verandert in een sprookjesromance als Reese op het punt staat om samen te gaan wonen met Mase op de familieranch in Texas. Met de liefdevolle ondersteuning van de Colts, en de recente ontdekking dat ze zelf ook familie heeft, kan Reese eindelijk de vreselijke gebeurtenissen uit haar verleden achter zich laten en de eerste stappen zetten naar een rooskleurige toekomst. Maar dit dreigt te worden gedwarsboomd.

Hoewel Aida denkt dat ze een nicht van Mase is, is het voor Reese wel duidelijk dat de aantrekkelijke blondine Mase niet als familie liefheeft. En dan is er nog Captain - mysterieus en knap - die Reese vertelt wat hij van Mase vindt, en wat hij voor haar voelt. Als de strijd om de harten van Mase en Reese aanwakkert, begint het verleden van Reese zich te ontrafelen. Schokkende waarheden worden onthuld die het leven van het gelukkige stel voor altijd zullen veranderen.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: When you're back
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045209593
Ebook: 9789045209791
Uitgever: Karakter
Het mooiste afscheid
De nerveuze blik op Rose' gezicht had verraden dat ze iets voor me verborg. Ze was zo'n beetje van me weggerend. Er was meer aan de hand. Dat kon niet anders.

Na tien jaar in dienst geweest te zijn van een mysterieus onderwereldfiguur is River 'Captain' Kipling er klaar voor om zijn schimmige verleden - en zijn dekmantel als high-end restaurateur - achter zich te laten. Het enige wat zijn 'pensioen' in de weg staat, is zijn voornemen om een nieuw restaurant in Rosemary Beach te openen. Met zijn zus Blaire in de buurt kan Captain zijn droom om een bescheiden bar aan het water te runnen nog even uitstellen, maar de ongewenste aandacht van hoofdserveerster Elle geeft hem de kriebels.

Dan merkt hij Rose Henderson op, de nieuwe serveerster in het restaurant. Alles wat hij over de knappe roodharige met een schattige bril weet, is dat ze een hardwerkende alleenstaande moeder uit Oklahoma is. Maar hij denkt soms iets te herkennen in haar lach... Er is iets vreemds aan de hand met hoe ze naar hem kijkt...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: The best goodbye
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789045210995
Ebook: 9789045210896
Uitgever: Karakter
In vuur en vlam
Verwend, egoïstisch, rijk, verrader, slet... Nan Dillon, de in Prada geklede bad girl van Rosemary Beach, is onder de hete zomerzon voor van alles uitgemaakt. Een deel van haar reputatie heeft ze verdiend; haar enige zorgen zijn het onderhouden van haar perfecte figuur en het met haar broer Rush moeten delen van haar vaders privévliegtuig. Maar Nan is allesbehalve blij. Rush verwacht een tweede kind en heeft geen tijd voor zijn zus. Grant, de laatste jongen om wie ze echt gaf, besluit dat hij niet met haar maar met haar halfzus Harlow verder wil gaan. En Harlow, die nooit is vergeten hoe Nan haar behandelde toen ze voor het eerst naar de stad verhuisde, blijft afstandelijk.

Dus als Major haar mee uit vraagt, grijpt ze haar kans om met de knappe charmeur te daten. Een tijd weet Nan het met Majors playboy-manieren uit te houden, maar als hij haar te vaak heeft afgebrand, besluit ze plotseling voor een wild weekend naar Las Vegas te gaan. Daar ontmoet ze Gannon, een duistere, verleidelijke en o zo gevaarlijke zakenman die precies weet hoe hij haar moet behandelen...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Up in flames
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789045212111
Ebook: 9789045212210
Uitgever: Karakter

Sea BreezeAdem
In het kuststadje Sea Breeze maakt Sadie voor het eerst kennis met een beroemdheid... en met allesomvattende passie.

Sadie Whites werk aan het strand is niet zomaar een zomerbaantje, zoals veel van haar leeftijdsgenootjes hebben. Haar alleenstaande moeder is zwanger en weigert te werken, dus ziet Sadie zich genoodzaakt haar moeders werk over te nemen als dienstmeisje voor een rijke familie op een nabijgelegen eiland. Als de familie in het zomerhuisje arriveert, komt Sadie er tot haar verbazing achter dat Jax Stone, een van de grootste tienersterren van de wereld, de eigenaar van het huis is. Als Sadie een normale puber was geweest - en niet eentje die al haar hele leven haar moeder opvoedde en het huishouden deed - dan was ze misschien enthousiast geweest over het feit dat ze voor een rockster werkt. Maar dat is ze niet.

Sadie mag dan niet onder de indruk zijn van Jaxs roem, hij voelt zich wel tot haar aangetrokken. Alles aan Sadie vindt hij interessant, maar hij probeert zijn gevoelens te onderdrukken. Relaties houden nu eenmaal geen stand in zijn wereld en hij vindt dat ze beter verdient dan hem. Maar de zomer duurt nog lang en op den duur merkt Jax dat hij door zijn passie buiten adem is... en dat Sadie voor hem de enige zuurstofbron is. Houdt hun liefde stand, ook al komen ze uit totaal verschillende werelden?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Breathe
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789045209753
Ebook: 9789045211152
Uitgever: Karakter
Alleen voor haar
De playboy Cage is eigenaar van een luxe appartement waar het een komen en gaan is van gasten. Het merendeel van hen zijn bloedmooie meisjes met lange benen die nooit langer blijven dan een nacht of twee. Als Cage plotseling een nieuwe huisgenoot krijgt in de vorm van Marcus, die zijn liefdesverdriet probeert te vergeten, verandert zijn leven volledig. Vanaf het moment dat Marcus bij hem woont, is er iemand te gast die hij maar niet kan vergeten.

Willow - Low voor vrienden - is het meisje met wie Cage wil trouwen, dat weet hij zeker. Maar ze zijn als dag en nacht, en Marcus begrijpt niet hoe Low het losbandige leven van Cage kan uitstaan. Wat ze eigenlijk nodig heeft is een echte man, iemand die knap én verstandig is, zoals Marcus. Maar algauw komen Cage, Marcus en Low erachter dat een driehoeksverhouding heel snel heel ingewikkeld kan worden.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Because of Low
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045213033
Ebook: 9789045214030
Uitgever: Karakter
Zo lang het duurt
Low heeft het hart van Cage gebroken nadat ze een relatie begon met Marcus. Het leven van Cage begon langzaamaan van de rails te raken, eindigend in een arrestatie voor beschonken rijden. Om zijn baseballbeurs te kunnen behouden - het enige waar hij naast Low om geeft - moet Cage een zomerbaantje zien te vinden. Weg van Sea Breeze. Op een boerderij, met een hoop koeien en zonder hete meisjes. Misschien is dat wat Cage nodig heeft om alles weer op orde te krijgen.

Maar de eigenaar van de boerderij blijkt een knappe maar chagrijnige dochter te hebben. Cage ziet een hoop geheimen en verdriet in haar ogen. Hij wil niets liever dan haar zowel mentaal als fysiek uitkleden in de schuur, maar is hij wel klaar voor de consequenties?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: While it lasts
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045213255
Ebook: 9789045213354
Uitgever: Karakter
Alleen voor nu
Preston is geen goede jongen. Maar ondanks dat is Amanda al een eeuwigheid verliefd op hem. Als ze eindelijk de moed heeft verzameld hem te versieren, loopt dat niet goed af. En toch blijft ze naar hem verlangen. Vooral nu het erop lijkt dat hij ook interesse heeft in haar. Niemand wil dat ze samen zijn. Amanda's broer Marcus niet, en Prestons vrienden al helemaal niet. Daarvoor kennen ze Prestons slechte kant veel te goed. Zelfs Preston beseft dat hij niet goed genoeg voor haar is.

Maar Amanda gelooft dat Preston meer is dan de 'bad boy' die hij pretendeert te zijn en ze is vastbesloten te achterhalen wat hij achter die verleidelijke blauwe ogen verbergt. Geheimen die zijn gedrag zouden verklaren, geheimen die Amanda hem misschien wel nooit zou kunnen vergeven. En toch blijft de vurige aantrekkingskracht sterk. Daar kunnen Preston en Amanda niet omheen...

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Just for now
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789045215464
Ebook: 9789045213378
Uitgever: Karakter
Soms voor altijd

Eva Brooks en Cage York wonen samen in Sea Breeze, Alabama. Op een dag krijgt Cage een volledige honkbalstudiebeurs aangeboden. Maar er zit een addertje onder het gras... De beurs is namelijk voor Tennessee. Vlak voordat ze vertrekken uit Sea Breeze, hoort Eva dat haar vader doodziek is. Samen besluiten ze dat Eva bij haar vader op de boerderij blijft.

Hun langeafstandsrelatie komt in gevaar als Cages' huisgenoot hem erin luist door Eva misleidende berichtjes, foto's en video's te sturen. Met een gebroken hart zoekt Eva troost bij haar buurman. Zal het Cage lukken om haar vertrouwen terug te winnen?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Sometimes it lasts
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045218915
Uitgever: Karakter


Losgeslagen

Jason Stone is het zat om in de schaduw van zijn rocksterbroer te leven. Hij vertrekt naar Sea Breeze, Alabama, om wat stoom af te blazen. Daar komt hij nieuwe mensen tegen en beleeft hij de tijd van zijn leven. Tot hij een bijzondere vrouw tegenkomt. Maar verliefd worden op de plaatselijke bad girl behoort absoluut niet tot zijn plannen.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Misbehaving
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789045217437
Uitgever: Karakter
Hopeloos

Verslaving zit in Krits aard - en vrouwen zijn altijd zijn favoriete obsessie geweest. Het past nu eenmaal in het leven van een leadzanger in een band. Hij kan elke vrouw krijgen die hij wil, altijd en overal. Op één na dan.

Blythe is het gewend om alleen te zijn, het strenggelovige gezin waarin ze opgroeide, accepteerde haar nooit als een eigen kind. Dan krijgt ze de kans om op zichzelf te wonen in een appartementencomplex. Als ze tijdens een lawaaiig feestje van haar bovenbuurman gaat klagen, wordt ze overgehaald om te blijven.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Bad for you
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045217635
Uitgever: Karakter
Hou me vast

Dewayne Falco is al een bekende vanaf het eerste boek in Sea Breeze. Hij staat bekend om zijn gevatte opmerkingen waarmee hij iedereen aan het lachen maakt. Maar wie is hij nou eigenlijk? Het enige wat we weten is dat hij bevriend is met Marcus, Preston en Rock. Tot nu.

In Hou me vast komt Dewaynes pijn uit het verleden in beeld. Maar hij realiseert zich dat er nog hoop is. Het beeldschone meisje Sienna Roy - vertrokken om het kind van zijn overleden broer Dustin alleen op te voeden - komt terug naar Sea Breeze. Dewayne houdt al zijn hele leven van Sienna. Het pijnlijke verleden maakt plaats voor een sterke band.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Hold on tight
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045218267
Uitgever: Karakter
Voor altijd

Het verhaal waar de fans om gesmeekt hebben - hoe Rock en Trisha verliefd zijn geworden - is het allerlaatste deel in de Sea Breeze-serie.

Trisha Corbin was er altijd goed in om haar blauwe plekken te verbergen. Omdat de vriendjes van haar moeder hun handen niet thuis konden houden, had ze geen keus. Haar dromen over een prins op het witte paard die haar zou komen redden, waren al lang vervlogen.

Rock Taylor had altijd een plan. American football zou hem helpen om uit zijn armoedige bestaan te ontsnappen. De kans om voor een belangrijk collegeteam te gaan spelen lag binnen zijn bereik - als hij er tenminste niets tussen liet komen. Maar een date met het mooiste meisje van Sea Breeze bleek lastiger dan verwacht. Trisha Corbin was de droom van iedere man, en ze zag hem absoluut niet staan.

Op een dag pikt Rock haar met zijn auto op langs de weg. Ze is gewond en op weg naar het ziekenhuis. Voordat Rock er erg in heeft, is football niet meer het belangrijkste in zijn leven. Dat is Trisha Corbin. Hij zal alles doen om haar te redden. En te houden.

Naast de liefdesgeschiedenis van Rock en Trisha, bevat deze speciale afsluiting van de Sea Breeze-serie de afrondende verhalen van al je favoriete Sea Breeze-koppels: Sadie en Jax, Jason en Jess en Eva en Cage.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Until the end
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789045219165
Uitgever: Karakter

Sea Breeze meets Rosemary BeachAls een herinnering
Zeven jaar nadat ze elkaar voor het eerst ontmoetten en knalverliefd op elkaar werden, brengt het lot Bliss en Nate weer bij elkaar. Maar is dat sprankje geluk genoeg om hun liefde weer te laten ontbranden?

Zeven jaar na die geweldige zomer met zijn eerste echte liefde, die plots tot een einde kwam, keert Nate Finlay terug naar Sea Breeze om zijn verloofde te helpen met het openen van een boetiek. Maar dan ontmoet Nate de nieuwe werknemer en staat hij plotseling oog in oog met het meisje van wie hij jaren geleden dacht altijd te zullen blijven houden. Degene die hem nooit terugbelde of sms'te. Degene die wegging zonder afscheid te nemen. Die zijn hart gebroken had.

Ze zijn allebei veranderd. Ze zijn niet meer de tieners met glinsterende pretoogjes. Maar maakt dat uit als je hart nog steeds roept dat je bij elkaar hoort?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Like a memory
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045212579
Ebook: 9789045214276
Uitgever: Karakter
Liefs voor Lila

Lila Kate Carter is het zat om een label opgeplakt te krijgen van een stijf, keurig en goed maar kil meisje. Want ze is helemaal niet kil. Ze is alleen niet onder de indruk van de verwende en egocentrische Cruz Kerrington.

Lila heeft er genoeg van om te doen wat anderen van haar verwachten. Ze vertrekt uit Rosemary Beach en gaat op avontuur. Op zoek naar zichzelf en naar een nieuwe toekomst.

Tegelijkertijd is er Eli Hardy die niets meer met vrouwen te maken wil hebben. Hij wil na verschillende teleurstellingen zijn leven weer oppakken. Maar al twee weken na zijn voornemen ontmoet Eli Lila. Hij is onder de indruk van Lila’s opvallend goede stijl en manieren.

’s Avonds danst hij met Lila. Maar de volgende dag weet hij niet meer wat er die avond gebeurd is. Had hij teveel gedronken? Is er een kans voor Lila en Eli of botsen hun werelden? En wat te doen met de andere geheimen en leugens?

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Because of Lila
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789045217758
Uitgever: Karakter
Het beste dat ik ooit meemaakte

Het is weer zomer, het nachtleven bloeit in het kuststadje Sea Breeze, Alabama. Schaars geklede, zonverbrande mensen genieten van livemuziek en de geur van vers bereide visgerechten.

Eli Hardy kijkt om zich heen en vraagt zich af of het wel een goed idee was om hiernaartoe terug te keren. Hij is niet meer dezelfde zachtaardige persoon die een jaar geleden op zijn motor uit deze plaats vertrok. Daar staat hij nu, met zijn slordige, krullerige blonde haren en tatoeages op zijn armen.

Eli Hardy is terug en zeker niet van plan lang te blijven. Maar dan komt hij Ophelia tegen, en blijkt de wereld er toch anders uit te zien.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Best I've ever had
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789045218588
Uitgever: Karakter

Sweet Little Lies

Haar leugens

Vlak voor haar moeder haar laatste adem uitblies, fluisterde ze Beulah een naam toe. Portia Van Allan was niet iemand van wie Beulah zou hebben vermoed dat haar moeder - liefdevol en zorgzaam - haar kende. Portia was het tegenovergestelde: rijk, egocentrisch en wreed. Als Portia's zoon thuiskomt om de zomer bij haar door te brengen, ontdekt Beulah dat het niet Portia is die de lakens uitdeelt.
Jasper Van Allan begrijpt niet waarom zijn moeder een jonge, knappe blondine heeft ingehuurd om het huishouden te doen. Jasper valt al snel voor Beulah's zachte persoonlijkheid en prachtige figuur, tot de leugens en de duistere geheimen zich openbaren en de lijken uit de kast van de Van Allans vallen en Beulah niets anders kan dan voor zichzelf kiezen.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Sweet little thing
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045212197
Uitgever: Karakter
Zijn herinneringen

Beulah is kapot en in de war na de openbaringen van Jaspers moeder, maar vindt hulp uit onverwachte hoek. Jaspers vriend Stone blijkt niet zo koud en bot te zijn als hij zich voordeed en ontfermt zich over Beulah en haar gebroken hart. Langzaam krijgt ze haar leven weer op de rit, tot een jaloerse Jasper de ontluikende liefde tussen Stone en Beulah probeert te verstoren en Beulah niet anders kan dan vertrekken.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Sweet little lies
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045214092
Uitgever: Karakter
Onze dromen

Beulah vertrouwt de wereld weer. Ze heeft afgerekend met de leugens die haar altijd hebben omringd en ze is klaar om een nieuwe start te maken. Om te genieten van het leven en de man met wie ze het geluk heeft gevonden. Maar dan klopt het verleden opnieuw aan en stuit ze op nog een laatste lijk in de kast.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Sweet little memories
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045214696
Uitgever: Karakter
Hun spel

Fiona en Marty vormden jaren een leuk maar onstuimig stel. Als Fiona even om een adempauze vraagt, loopt dat niet zoals zij had verwacht. Ze houdt nog steeds van Marty, maar hij blijkt toch anders te zijn dan ze dacht. Marty weet dat er geen andere vrouw voor hem is dan Fiona. Maar als Fiona afstand van hem doet, voelt hij zich gebroken. Hij wil haar vergeten. En hij wil haar zeker niet het idee geven dat hij op haar gaat wachten.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Sweet little bitch
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789045221618
Uitgever: Karakter

E-books

Kiro en Emily
In 1992 is Kiro Manning, de leadzanger van Slacker Demon, een absolute superster. Met een platina album, totale dominantie van de hitlijsten, uitverkochte concerten en onvoorstelbare hoeveelheden geld, kan Kiro alles - en iedereen - krijgen die hij maar wil.

Als een donkerharige, terughoudende schoonheid hem afwijst op een afterparty na een concert, is zijn eerste gedachte 'Wie denkt ze wel niet dat ze is?' meteen gevolgd door: 'Hoe maak ik haar de mijne?' Kiro houdt wel van een uitdaging, maar niet ieder meisje wil een relatie met een rockster. Vooral dit meisje niet. Hij liet haar die nacht gaan, maar heeft haar nooit kunnen vergeten. En als ze elkaar weer ontmoeten, zweert Kiro dat hij haar niet nog een keer zo makkelijk laat gaan.

De wereld vereerde Kiro, maar hij vereerde dat meisje, dat alles werd waarvan hij niet wist dat hij ernaar op zoek was. Het enige meisje van wie hij ooit zou houden. Zijn Emily.

Schrijver: Abbi Glines
Oorspronkelijke titel: Kiro's Emily
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789045209180
Uitgever: Karakter