Boekenplank:
Kies

Boeken van Samantha Young

Samantha Young schreef succesvolle young adult boeken voor ze overstapte naar hedendaagse romans met een erotisch tintje.

Meer over Samantha Young

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1986

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Samantha Young


Edinburgh love stories / Dublin Street

  1. Dublin Street: een verleidelijk aanbod - On Dublin Street
  2. London Road: een gevaarlijk verlangen - Down London Road
  3. Jamaica Lane: lessen in verleiding - Before Jamaica Lane
  4. India Place: wilde dromen - Fall from India Place
  5. Scotland Street: sensuele belofte - Echoes of Scotland Street
  6. Nightingale Way: romantische nachten - Moonlight on Nightingale Way

E-books

  • Castle Hill: open je hart - Castle Hill
  • Fountain Bridge: verboden kussen - Until Fountain Bridge

gedetailleerd overzicht

Edinburgh love stories / Dublin StreetDublin Street: een verleidelijk aanbod

De Amerikaanse Jocelyn Butler verhuist naar Schotland waar ze een nieuwe start maakt in Edinburgh. Haar nieuwe leventje bevalt haar prima: overdag werkt ze aan haar roman, en 's avonds staat ze achter de bar in een leuke pub. Joss' voornemen om single te blijven wordt plotseling in de war geschopt als ze de broer van haar nieuwe huisgenoot ontmoet: Braden Carmichael.

Braden is rijk, aantrekkelijk en ook single, en bovendien een man die altijd krijgt wat hij hebben wil. En nu wil hij Joss! Maar zij is niet onder de indruk van zijn status en geld. Daarom doet Braden haar een heel speciaal voorstel: een verleidelijk aanbod dat ze niet kan weerstaan...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: On Dublin Street
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021808826
Ebook: 9789021808833
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
London Road: een gevaarlijk verlangen

Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt...

Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. Voor het eerst in haar leven wordt Jo in de verleiding gebracht om haar gevoel te volgen. Maar ze heeft een relatie met een oudere, welgestelde man. En hoewel Cam haar beter, veel beter, wil leren kennen, trekt Jo met succes haar muren op.

Wanneer Cam zijn intrek neemt in de leegstaande flat onder die van Jo en haar familie, is de aantrekkingskracht niet meer te bedwingen. Vooral omdat Cam vastbesloten is al Jo's geheimen te ontdekken...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Down London Road
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021810485
Ebook: 9789021810492
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jamaica Lane: lessen in verleiding

De pijnlijk verlegen Olivia Holloway weet gewoon niet hoe ze een man moet benaderen. Haar verhuizing naar Edinburgh geeft haar de kans op een nieuwe start en ze besluit dat het tijd is om haar angsten opzij te zetten.

Nate Sawyer is een meester in de kunst van het verleiden, maar zal zich niet snel binden aan een vrouw. Hij is de aangewezen persoon om Olivia met haar probleem te helpen. Maar wat eenvoudige lessen in verleiding hadden moeten zijn, wordt al snel een intense romance. Nate heeft echter een verleden dat hem achtervolgt en juist wanneer Olivia hopeloos verliefd begint te worden, laat Nate haar vallen.

Kan Nate zijn angsten overwinnen? En wil Olivia zich opnieuw laten verleiden?

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Before Jamaica Lane
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024585861
Ebook: 9789024585878
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
India Place: wilde dromen

Is er een tweede kans voor een eerste liefde?

Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet één ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.

Zijn vertrek uit Edinburgh waarbij hij Hannah achterliet, was de grootste fout van Marco’s leven. Nog elke dag heeft hij er spijt van. Vijf jaar later komt hij Hannah weer tegen. Maar kan hij haar terugwinnen? Zeker wanneer de fouten uit zijn verleden zwaarder lijken te wegen dan verwacht...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Fall from India Place
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024585892
Ebook: 9789024585908
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Scotland Street: sensuele belofte

Shannon MacLeod is altijd voor de verkeerde mannen gegaan. Nadat ze van de ene giftige relatie in de andere was beland, gaf haar laatste vriendje haar een wake-upcall op de slechtst mogelijke manier. Nu haar wereld in duigen ligt, heeft ze alle mannen afgezworen - vooral de badboy-types.

Cole Walker is precies het type man dat Shannon wil vermijden - woest aantrekkelijk, getatoeëerd, charmant en eigenwijs. Maar zijn ruwe uiterlijk verbergt een gevoelige man die klaar is om 'de ware' te vinden. Hij is vastbesloten om Shannon uit haar zelfopgelegde eenzaamheid te trekken en haar hart te veroveren.

Terwijl Shannon zich openstelt voor Coles enthousiasme en toewijding, ontwikkelt hun passie zich van een vonk tot een laaiend vuur. Maar wanneer Shannons verleden haar inhaalt, kan haar angst het vertrouwen vernietigen dat Cole tussen hen heeft opgebouwd - en ze voorgoed uit elkaar drijven.

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Echoes of Scotland Street
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024590506
Ebook: 9789024590513
Uitgever: Luitingh-Sijthoff


Nightingale Way: romantische nachten

Logan heeft twee jaar lang geboet voor de fouten die hij maakte. Nu is hij klaar om opnieuw te beginnen. Hij heeft een geweldig appartement, een goede baan en veel vrouwen om hem af te leiden van zijn verleden. En een vrouw die hem helemaal gek maakt...

Grace ontsnapte aan haar manipulatieve familie door naar een nieuwe stad te verhuizen. Haar nieuwe leven is bijna perfect. Het enige wat ze hoeft te doen is haar Mr. Right vinden - of in ieder geval een manier bedenken om haar onweerstaanbare maar irritante womanizer van een buurman te negeren.

Grace wil niets te maken hebben met Logan, totdat een levensveranderende verrassing langzaam de wilde hartenbreker verandert in de sterke, stabiele man waar ze naar op zoek was. Pas wanneer ze begint te zwichten voor zijn charmes, dreigt haar eigen rommelige verleden alles te verpesten wat ze tot dan toe hebben opgebouwd...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Moonlight on Nightingale Way
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789024590520
Ebook: 9789024590537
Uitgever: Luitingh-Sijthoff

E-booksCastle Hill: open je hart

Braden Carmichael had nooit gedacht dat hij zo hard en zo snel zou vallen voor Jocelyn Butler. Hij had ook niet kunnen voorzien hoe moeilijk het zou zijn om haar te overtuigen om toe te geven aan de liefde. Maar nu hij haar heeft, laat hij haar nooit meer los. Hij heeft alles gepland - het gepassioneerde aanzoek, het droomhuwelijk, de sexy Hawaïaanse huwelijksreis - zelfs het perfecte gezin dat ze zullen beginnen.

Nadat ze probeerde te ontsnappen uit haar pijnlijke verleden, durft Joss eindelijk naar de toekomst te kijken. Maar wanneer dingen sneller gaan dan ze had verwacht, merkt ze dat ze in paniek raakt over iets dat Braden niet kan begrijpen. Na alles wat ze hebben meegemaakt, weet Joss zeker dat hun liefde zelfs haar ergste angsten kan overwinnen. Maar deze keer duwt ze Braden misschien te ver, en loopt ze het risico alles opnieuw te verliezen...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Castle Hill
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789024585915
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Fountain Bridge: verboden kussen

Ellie Carmichael is al zo lang ze zich kan herinneren verliefd op Adam Sutherland, de beste vriend van haar broer Braden. Wat begon als kalverliefde groeide in de loop der jaren uit tot een hevige verliefdheid. Helaas betekende het ook verdriet, omdat Adam zijn gevoelens voor haar niet durfde te tonen. Ellie vindt het moeilijk om haar gevoelens voor Adam los te laten.

Jaren later beseft Adam dat hij veel te veel tijd heeft verspild met het ontkennen van zijn gevoelens voor Ellie. Omdat hij geen seconde meer wil verliezen, besluit hij Ellie de liefde te verklaren, ongeacht de gevolgen. Maar nu hij gelukkig is met de vrouw waar hij al jaren stiekem verliefd op is, staat hij op het punt te ontdekken hoe de afgelopen tien jaar voor Ellie zijn geweest. En hoewel Adam nu met Ellie is, had hij geen idee dat hij haar bijna was verloren...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Until Fountain Bridge
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789024585885
Uitgever: Luitingh-Sijthoff