Boekenplank:
Kies

Boeken van Samantha Young

Samantha Young (Stirlingshire, VK) schreef succesvolle young adult boeken voor ze overstapte naar hedendaagse romans met een erotisch tintje.

Meer over Samantha Young

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1986

Website: https://authorsamanthayoung.com/

Edinburgh love stories / Dublin Street

  1. Een verleidelijk aanbod - On Dublin Street
  2. Een gevaarlijk verlangen - Down London Road
  3. Jamaica Lane: lessen in verleiding - Before Jamaica Lane
  4. India Place: wilde dromen - Fall from India Place

Gedetaileerd overzicht

Edinburgh love stories / Dublin Street

Een verleidelijk aanbod

De Amerikaanse Jocelyn Butler verhuist naar Schotland waar ze een nieuwe start maakt in Edinburgh. Haar nieuwe leventje bevalt haar prima: overdag werkt ze aan haar roman, en 's avonds staat ze achter de bar in een leuke pub. Joss' voornemen om single te blijven wordt plotseling in de war geschopt als ze de broer van haar nieuwe huisgenoot ontmoet: Braden Carmichael.

Braden is rijk, aantrekkelijk en ook single, en bovendien een man die altijd krijgt wat hij hebben wil. En nu wil hij Joss! Maar zij is niet onder de indruk van zijn status en geld. Daarom doet Braden haar een heel speciaal voorstel: een verleidelijk aanbod dat ze niet kan weerstaan...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: On Dublin Street
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789021808826
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Een gevaarlijk verlangen

Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt...

Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. Voor het eerst in haar leven wordt Jo in de verleiding gebracht om haar gevoel te volgen. Maar ze heeft een relatie met een oudere, welgestelde man. En hoewel Cam haar beter, veel beter, wil leren kennen, trekt Jo met succes haar muren op.

Wanneer Cam zijn intrek neemt in de leegstaande flat onder die van Jo en haar familie, is de aantrekkingskracht niet meer te bedwingen. Vooral omdat Cam vastbesloten is al Jo's geheimen te ontdekken...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Down London Road
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789021810485
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Jamaica Lane: lessen in verleiding

De pijnlijk verlegen Olivia Holloway weet gewoon niet hoe ze een man moet benaderen. Haar verhuizing naar Edinburgh geeft haar de kans op een nieuwe start en ze besluit dat het tijd is om haar angsten opzij te zetten.

Nate Sawyer is een meester in de kunst van het verleiden, maar zal zich niet snel binden aan een vrouw. Hij is de aangewezen persoon om Olivia met haar probleem te helpen. Maar wat eenvoudige lessen in verleiding hadden moeten zijn, wordt al snel een intense romance. Nate heeft echter een verleden dat hem achtervolgt en juist wanneer Olivia hopeloos verliefd begint te worden, laat Nate haar vallen.

Kan Nate zijn angsten overwinnen? En wil Olivia zich opnieuw laten verleiden?

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Before Jamaica Lane
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024585861
Ebook: 9789024585878
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
India Place: wilde dromen

Is er een tweede kans voor een eerste liefde?

Slechts één nacht heeft Hannah Nichols de hemel op aarde ervaren – met Marco, haar grote jeugdliefde. De volgende ochtend wordt ze alleen wakker. Vijf jaar lang laat Marco niets van zich horen en Hannah weet één ding zeker: dit zal ze hem nooit vergeven.

Zijn vertrek uit Edinburgh waarbij hij Hannah achterliet, was de grootste fout van Marco’s leven. Nog elke dag heeft hij er spijt van. Vijf jaar later komt hij Hannah weer tegen. Maar kan hij haar terugwinnen? Zeker wanneer de fouten uit zijn verleden zwaarder lijken te wegen dan verwacht...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Fall from India Place
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789024585892
Ebook: 9789024585908
Uitgever: Luitingh-Sijthoff