Boekenplank:
Kies

Boeken van Samantha Young

Samantha Young (Stirlingshire, VK) schreef succesvolle young adult boeken voor ze overstapte naar hedendaagse romans met een erotisch tintje.

Meer over Samantha Young

Website: https://authorsamanthayoung.com/

Geboren: 1986

Dublin Street
  1. Een verleidelijk aanbod - On Dublin Street
  2. Een gevaarlijk verlangen - Down London Road

Gedetaileerd overzicht

Dublin Street

Een verleidelijk aanbod

De Amerikaanse Jocelyn Butler verhuist naar Schotland waar ze een nieuwe start maakt in Edinburgh. Haar nieuwe leventje bevalt haar prima: overdag werkt ze aan haar roman, en 's avonds staat ze achter de bar in een leuke pub. Joss' voornemen om single te blijven wordt plotseling in de war geschopt als ze de broer van haar nieuwe huisgenoot ontmoet: Braden Carmichael.

Braden is rijk, aantrekkelijk en ook single, en bovendien een man die altijd krijgt wat hij hebben wil. En nu wil hij Joss! Maar zij is niet onder de indruk van zijn status en geld. Daarom doet Braden haar een heel speciaal voorstel: een verleidelijk aanbod dat ze niet kan weerstaan...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: On Dublin Street
Eerste uitgave: 2012
ISBN: 9789021808826
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Een gevaarlijk verlangen

Jo Walker is eraan gewend om voor zichzelf te zorgen. Tot ze iemand ontmoet die haar de touwtjes uit handen neemt...

Cameron McCabe is Jo's sexy nieuwe collega in de bar. Ze krijgt het warm en koud tegelijk als hij ook maar in de buurt is. Voor het eerst in haar leven wordt Jo in de verleiding gebracht om haar gevoel te volgen. Maar ze heeft een relatie met een oudere, welgestelde man. En hoewel Cam haar beter, veel beter, wil leren kennen, trekt Jo met succes haar muren op.

Wanneer Cam zijn intrek neemt in de leegstaande flat onder die van Jo en haar familie, is de aantrekkingskracht niet meer te bedwingen. Vooral omdat Cam vastbesloten is al Jo's geheimen te ontdekken...

Schrijver: Samantha Young
Oorspronkelijke titel: Down London Road
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789021810485
Uitgever: Luitingh Sijthoff