Boekenplank:
Kies

Boeken van Elle Kennedy

Meer over Elle Kennedy

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1982

Canada

Pseudoniem: Erin Watt, Jen Frederick

Website: https://www.ellekennedy.com/

Briar U

  1. De jacht - The chase
  2. Het geheim - The risk

Off-Campus

  1. De deal - The deal
  2. De fout - The mistake
  3. Het einde - The score
  4. Het doel - The goal

gedetailleerd overzicht

Briar U

De jacht

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:

  • Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
  • Zijn beste vriend is verliefd op me.
  • En ik woon met hem in één huis.

Dat maakt op zich niet uit - ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons. Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The chase
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021419152
Uitgever: Volt
Het geheim

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.

Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The risk
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021419176
Uitgever: Volt

Off-Campus

De deal

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?

Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.

Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.

In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan... toch?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The deal
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021409085
Ebook: 9789021409092
Uitgever: Q
De fout

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The mistake
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021409436
Ebook: 9789021409443
Uitgever: Volt
Het einde

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Het is erg leuk, maar toch weet ze één ding zeker: een herhaling van haar wilde nacht met Dean lijkt haar niet handig.

Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen die zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet. Hij heeft een geweldige nacht met de gevatte blondine, maar de volgende dag zegt ze dat ze alleen vrienden met hem wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet de achtervolging in.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The score
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021417844
Ebook: 9789021417851
Uitgever: Volt
Het doel

Sabrina James heeft al haar doelen scherp in het vizier: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten.

Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The goal
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021417820
Ebook: 9789021417837
Uitgever: Volt