Boekenplank:
Kies

Boeken van Elle Kennedy

Elle Kennedy studeerde Engels aan York University in Toronto. Kennedy is fulltime schrijfster en houdt van lezen, schilderen en het bespelen van haar keyboard.

Meer over Elle Kennedy

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Erin Watt, Jen Frederick

Geboren: 1982

Geboorteland: Canada

Website: Elle Kennedy


Avalon Bay

 1. Anders dan je dacht - Good girl complex
 2. Meer dan je weet - Bad girl reputation

Briar U

 1. De jacht - The chase
 2. Het geheim - The risk
 3. Het spel - The play
 4. De list - The dare

Campus Diaries

 1. Het Graham effect - The Graham effect

Off-Campus

 1. De deal - The deal
 2. De fout - The mistake
 3. Het einde - The score
 4. Het doel - The goal
 5. De finale - The legacy

Sandover Prep

 1. Misfit - Misfit

E-books

 • De rebound - The score (bonus scene)
 • Zeg ja - Say yes

Mannen in Uniform / Out of Uniform

 1. Voel de hitte - Heat of the moment
 2. Voel de passie - Heat of passion
 3. Voel de verleiding - Heat of the storm
 4. Voel de lust - Heat it up
 5. Voel de spanning - Heat of the night
 6. Voel de vonk - The heat is on
 7. Voel het verlangen - Feeling hot
 8. Voel de vlinders - Trouble maker aka Getting hotter
 9. Voel het vuur - Ladies men aka Hotter than ever
 10. Voel de aantrekking - Sweet talker aka As hot as it gets (part 1)
 11. Voel de liefde - Sweet talker aka As hot as it gets (part 2)

Sin Trilogie / After Hours

 1. Een hete nacht - One night of sin
 2. Een onvergetelijke nacht - One night of scandal
 3. Een wilde nacht - One night of trouble
Campus Diaries
Sandover Prep

gedetailleerd overzicht

Avalon BayAnders dan je dacht

Mackenzie ‘Mac’ Cabot is de perfecte dochter en vriendin. Ze doet altijd wat er van haar verwacht wordt en houdt zich netjes aan de regels. Maar het liefst wil Mac zich op haar grote droom richten: het runnen van een eigen bedrijfje. Omdat ze van haar ouders eerst een diploma op zak moet hebben, verhuist Mac naar het kuststadje Avalon Bay om daar te studeren.

Cooper Hartley is een echte bad boy. Hij is avontuurlijk en eerlijk, en haalt al snel Macs geordende leventje overhoop. Cooper kan als een van de weinigen door Mac heen kijken en zien wie ze echt is, en de twee beginnen voor elkaar te vallen. Maar net als Mac zich eindelijk geaccepteerd begint te voelen door Cooper en zijn vrienden, dreigt het geheim dat hij voor haar verborgen heeft gehouden alles kapot te maken.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Good girl complex
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021463995
Uitgever: Volt
Meer dan je weet

Ze wil bij haar knappe ex uit de buurt blijven. Hij denkt daar heel anders over...

Genevieve West was als puber nogal een wildebras. Als ze na een paar jaar afwezigheid weer terugkeert naar het kleine kuststadje van haar jeugd wordt ze na lange tijd weer geconfronteerd met haar verleden. Ze wil dat allemaal liever ontlopen, vooral haar verleden in de vorm van haar ex, Evan Hartley.

Het blijkt onmogelijk om Evan in het kleine kuststadje te ontwijken. Hij blijkt nog steeds even eigenwijs, sexy en onweerstaanbaar. Maar deze keer is Gen vastbesloten niet dezelfde fouten te maken. Niet meer feesten. Geen roekeloze acties meer. Ze blijft een tijdje om haar vader te helpen met zijn bedrijf, maar zodra hij iemand anders vindt om hem te helpen is ze weer weg.

Evan ziet de toekomst heel anders. Hij is nog steeds verliefd op Gen, en denkt dat als ze het nog eens zouden proberen het nu wel goed zou gaan. Kan hij Gen ervan overtuigen dat het nu anders zou zijn, en dat ze hun een nieuwe kans moet geven?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Bad girl reputation
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021464503
Uitgever: LoveBooks

Briar UDe jacht

Er wordt altijd gezegd dat tegenpolen elkaar aantrekken. Dat lijkt te kloppen, want ik snap echt niet waarom ik me anders zo aangetrokken voel tot Colin Fitzgerald. Hij is niet mijn type: hij zit onder de tattoos, en hij is gek op gamen en ijshockey. En hij denkt dat ik oppervlakkig ben. Maar dat is niet het enige wat tegen hem spreekt:

 • Hij is heel goed bevriend met mijn broer.
 • Zijn beste vriend is verliefd op me.
 • En ik woon met hem in één huis.

Dat maakt op zich niet uit - ik heb genoeg aan mijn hoofd. En hij heeft heel duidelijk gemaakt dat hij me niet ziet zitten, ook al knettert het altijd tussen ons. Mocht mijn sexy huisgenoot ooit van gedachten veranderen, dan weet hij me te vinden...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The chase
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789021419152
Uitgever: Volt
Het geheim

Brenna Jensen weet één ding zeker: ze mag nooit, maar dan ook nooit, vallen voor Jake Connelly. Brenna’s vader is de coach van het ijshockeyteam van Briar en Jake speelt voor hun aartsrivaal. Hij is heel erg arrogant en bijdehand, maar ook woest aantrekkelijk.

Wanneer Brenna de hulp van Jake nodig heeft voor haar stage, slaat de vonk toch over. Maar Brenna weet dat het haar vader zou kwetsen als ze iets zou beginnen met zijn grootste rivaal. En dat de fans van het Briar-ijshockeyteam het zouden afkeuren als ze haar zouden zien met Jake. Als ze altijd in het geheim met Jake afspreekt, en níét verliefd op hem wordt, is er niets aan de hand. Toch?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The risk
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021419176
Uitgever: Volt
Het spel

Demi Davis wordt voor een opdracht gekoppeld aan de populaire ijshockeyer Hunter Davenport. De twee kunnen het erg goed met elkaar vinden en ze worden vrienden. Alleen vrienden - Demi heeft een relatie en Hunter wil het ijshockeyseizoen met een kampioenschap afsluiten en heeft daarom zijn team beloofd bij meisjes uit de buurt te blijven.

Als Demi’s relatie op een niet zo leuke manier uitgaat, wil ze zichzelf opvrolijken met een rebound. Hunter lijkt haar de perfecte kandidaat: hij is vrijgezel, ze hebben fijne chemistry en hij is erg sexy. Hunter wil de belofte aan zijn team eigenlijk niet verbreken, maar Demi maakt het hem wel erg lastig…

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The play
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789021424811
Uitgever: Volt
De list

Taylor Marsh wil zich geen lelijk eendje meer voelen. Ze is vastbesloten in haar studietijd zo veel mogelijk lol te hebben en meer zelfvertrouwen te krijgen. Dat blijkt helaas niet zo makkelijk als ze had gehoopt. Op een feestje van haar dispuut draagt een krengerige ouderejaars Taylor op om Conor Edwards - één van de knapste en populairste jongens van het ijshockeyteam - aan de haak te slaan.

Conor Edwards weet niet wat hem overkomt als een mooie blonde dame op hem afstapt en vraagt of hij wil doen alsof ze die avond een onenightstand gaan hebben. Zoiets heeft hij nog nooit meegemaakt, dus hij is wel geïntrigeerd en belooft haar te helpen.

Ze gaan er allebei van uit dat ze elkaar na die ene avond nooit meer zullen zien. Maar niets is minder waar...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The dare
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789021424835
Uitgever: Volt

Campus DiariesHet Graham effect

Gigi Graham heeft drie doelen:

 1. zich kwalificeren voor het nationale ijshockeyteam,
 2. Olympisch goud winnen, en
 3. uit de schaduw van haar beroemde vader stappen. Dat loopt aardig op schema, op twee kleine dingen na. Oké, oké; een klein ding en een groot mopperend ding. Ze moet beter worden achter het net en daarvoor heeft ze de hulp nodig van Luke Ryder. Ryder is bijna twee meter lang, helemaal afgetraind, ontzettend eigenwijs, onbeschoft... en knettersexy. Maar hij blijft de vijand.

Briars nieuwe co-captain heeft echter flink wat aan zijn hoofd. Het mannenteam van Briar University is net samengevoegd met een voormalig rivaliserend team, waardoor Ryder een team bij elkaar moet zien te houden waarin iedereen elkaar lijkt te haten. En dan kan hij ook nog eens de felbegeerde zomerstage bij de legendarische Garrett Graham vergeten, nadat hij een rampzalige eerste indruk heeft gemaakt op zijn idool. Dus het compromis met Gigi is voor Ryder een win-winsituatie. Hij helpt haar het nationale team te halen, zij doet een goed woordje voor hem bij haar vader.

Het enige waar ze geen rekening mee hebben gehouden is dat de intense chemie tussen de twee minder makkelijk te negeren is dan ze dachten. Het is een gevaarlijk spel, maar het zou alle risico’s best weleens waard kunnen zijn.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The Graham effect
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789021489452
Uitgever: LoveBooks

Off-CampusDe deal

Hannah Wells heeft een enorme crush op Justin Kohl, de hunk van het footballteam. Maar hoe kan ze ervoor zorgen dat hij haar eindelijk ziet staan?

Garrett Graham is de populaire aanvoerder van het ijshockeyteam. Maar hij kan ijshockey wel vergeten als hij niet snel zijn filosofiegemiddelde verbetert met behulp van bijles. Hij laat zijn oog vallen op de sarcastische brunette die als enige van de klas een goed cijfer heeft gehaald voor het tentamen dat hij over moet doen. Het enige probleem: zij heeft helemaal geen zin om hem te helpen.

Garrett is echter niet voor één gat te vangen en bedenkt een sluw plan: zij geeft hem bijles, en hij doet een tijdje alsof hij haar vriendje is. Als Hannah namelijk een paar keer als zijn date op feestjes wordt gezien, zal ze daarmee ongetwijfeld de aandacht van Justin trekken.

In een vlaag van verstandsverbijstering gaat Hannah akkoord met de deal. Dat kan niet misgaan... toch?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The deal
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021409085
Ebook: 9789021409092
Uitgever: Q
De fout

John Logan lijkt het perfecte leven te hebben: hij is een van de sterren van het succesvolle ijshockeyteam, haalt goede cijfers en over aandacht van vrouwen hoeft hij zeker niet te klagen. Met zijn goeie looks en vrolijke persoonlijkheid pakt hij iedereen in. Op een avond klopt hij in een studentenflat aan, op zoek naar het feestje van Danny. Maar Danny blijkt daar helemaal niet te wonen. Wie er wel woont is Grace, een mooi meisje dat psychologie studeert.

Ze raken aan de praat en uiteindelijk belanden ze samen op de bank om een film te kijken. Ze hebben een ontzettend leuke avond, maar Logan denkt alleen dat hij beter bij Grace uit de buurt kan blijven, omdat hij gevoelens heeft voor iemand anders. Dit vertelt hij haar op het slechtste moment ooit. Wanneer hij zich realiseert dat hij een grote fout heeft gemaakt omdat hij gek is op Grace, is het al te laat. Ze wil hem zijn fout niet vergeven. Of kan hij haar toch overhalen?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The mistake
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789021409436
Ebook: 9789021409443
Uitgever: Volt
Het einde

Allie Hayes gaat bijna afstuderen, maar heeft nog geen idee wat ze daarna wil gaan doen. En ze heeft het ook nog eens net uitgemaakt met haar vriend. Een rebound met Dean, de one night stand-koning van het populaire ijshockeyteam, kan ze niet weerstaan. Het is erg leuk, maar toch weet ze één ding zeker: een herhaling van haar wilde nacht met Dean lijkt haar niet handig.

Dean Di Laurentis krijgt altijd alles wat hij wil. Hij is nog geen meisje tegengekomen die zijn charmes kan weerstaan. Totdat hij Allie ontmoet. Hij heeft een geweldige nacht met de gevatte blondine, maar de volgende dag zegt ze dat ze alleen vrienden met hem wil zijn. Dat laat Dean niet zomaar gebeuren en hij zet de achtervolging in.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The score
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021417844
Ebook: 9789021417851
Uitgever: Volt
Het doel

Sabrina James heeft al haar doelen scherp in het vizier: met goede cijfers afstuderen, toegelaten worden op een topuniversiteit voor een master rechten, en dan werken bij een toonaangevend advocatenkantoor. Om aan haar vreselijke thuissituatie te ontkomen zal ze alles op alles moeten zetten, en daardoor heeft ze geen tijd voor de knappe ijshockeyer John Tucker, die haar wel ziet zitten.

Sabrina had haar hele toekomst al uitgedacht, maar besluit dat één avondje plezier geen kwaad kan en zwicht voor Tuckers charmes. Een beslissing die haar hele leven voor altijd zal veranderen...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The goal
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789021417820
Ebook: 9789021417837
Uitgever: Volt
De finale

Garrett en Hannah. Logan en Grace. Allie en Dean. Sabrina en Tuck. De vier koppels uit De deal, De fout, Het einde en Het doel zijn terug.

In vier novelles kom je erachter hoe het de koppels is vergaan de afgelopen jaren. Een bruiloft, een aanzoek, een bliksemhuwelijk en een onverwachte zwangerschap. Kun je voorspellen welke bij welk koppel hoort?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The legacy
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789021461465
Uitgever: Volt

Sandover PrepMisfit

Welkom op Sandover Prep School, waar je niemand kunt vertrouwen...

RJ Shaw weet niet wat hem overkomt als zijn moeder vertelt dat ze halsoverkop met een rijke man gaat trouwen. Maar dat is niet de enige verrassing: hij heeft ineens een stiefbroer, genaamd Fenn. En RJ moet naar de school waar Fenn ook naartoe gaat: Sandover Prep School, een fancy kostschool voor rijke jongens. RJ kan zich niet veel vreselijkere dingen voorstellen.

De andere jongens op school zijn... interessante types. Hij ontmoet bijvoorbeeld Lawson, pure chaos in de vorm van een veel te knappe jongen, en diens kamergenoot Silas, die zo keurig lijkt dat hij wel iets te verbergen moet hebben.

RJ is niet van plan op Sandover te blijven, dus neemt hij zich voor om iedereen op afstand te houden. Maar dan ontmoet hij aan de rand van de campus de knappe Sloane Trescott. Haar sarcastische vibe intrigeert hem gelijk. Er is maar één probleem: Sloane is verboden terrein. Ze is namelijk de dochter van de directeur van Sandover. Alsof dat al niet erg genoeg is, is de ex van Sloane bereid om over lijken te gaan om Sloane en RJ bij elkaar vandaan te houden.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Misfit
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789021475516
Uitgever: Volt

E-booksDe rebound

De rebound is een grappig en steamy kort verhaal. Leuk voor lezers van Het einde, maar ook voor wie Het einde nog niet gelezen heeft, want het is de perfecte manier om kennis te maken met de hilarische en wilde Dean & Allie.

Allie Hayes heeft het net uitgemaakt met haar vriendje en is niet op zoek naar een rebound. Als de kans op een eenmalige wilde avond met de sexy Dean Di Laurentis zich aanbiedt, begint Allie toch te twijfelen of een rebound niet precies is wat ze nodig heeft...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The score (bonus scene)
Eerste uitgave: 2016
Ebook: 9789021426884
Uitgever: Volt
Zeg ja

Emilia heeft een druk weekend voor de boeg, ze is maid of honor op de bruiloft van haar beste vriendin. Ze besluit dat ze wel een verzetje kan gebruiken voor alle stress begint en wat is dan leuker dan een spannende onenightstand? Ze is buiten de stad, maar gelukkig biedt de technologie uitkomst: de knappe jongen die ze via de app opduikelt maakt haar verwachtingen meer dan waar. Haar wilde nacht met ‘Dirk’ is alles wat ze ervan had gehoopt.

De volgende ochtend lijkt hij toch verdacht veel op de bruidegom...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Say yes
Eerste uitgave: 2019
Ebook: 9789021426846
Uitgever: Volt

Mannen in Uniform / Out of UniformVoel de hitte

Shelby Harper is al een jaar gek op knappe marinier John Garrett, maar hij gaat helaas nooit op haar flirtpogingen in. Dan hoort ze hem op een avond praten met een medemarinier. Over haar! Wat ze opvangt is dat de heren denken dat Shelby saai is in bed.

Shelby kan het bijna niet geloven. Wat denken ze wel niet? De stad zucht dan misschien onder een hittegolf, maar Shelby is vastbesloten de mannen te laten merken dat zij het nog veel heter kan maken...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Heat of the moment
Eerste uitgave: 2008
Ebook: 9789021428901
Uitgever: Volt
Voel de passie

Carson Scott is de eeuwige vrijgezel. Hij weet niet wat hem overkomt waanneer hij in een nachtclub de beste seks van zijn leven heeft met een wildvreemde. De dame in kwestie is er echter al vandoor voordat hij een woord met haar kan wisselen.

Carson kan zijn ogen bijna niet geloven als hij haar een maand later toevallig tegen het lijf loopt. Ze intrigeert hem, en hij wil haar beter leren kennen, maar ze is niet geïnteresseerd in daten of een relatie. Kan Carson haar overtuigen?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Heat of passion
Eerste uitgave: 2009
Ebook: 9789021428925
Uitgever: Volt
Voel de verleiding

Will Charleston is al jaren verliefd op zijn beste vriendin Mackenzie Wade. Zij lijkt hem alleen als vriend te zien. Tot Will en Mackenzie een keer totaal onverwacht samen een wilde nacht vol passie doorbrengen. Mackenzie blijkt ook al jaren verliefd op Will te zijn, maar ze is bang hem te verliezen en wil liever vrienden blijven.

Will is vastbesloten haar over haar angsten heen te helpen en haar in te laten zien dat ze voor hem moet kiezen.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Heat of the storm
Eerste uitgave: 2009
Ebook: 9789021428949
Uitgever: Volt
Voel de lust

Als ze het afgetrainde lijf van Thomas Becker ziet, vergeet journalist Jane Harrison spontaan wat ze ook alweer aan het doen was. O ja - ze wilde Becker interviewen voor een artikel over een spannende missie die hij geleid had bij het Korps Mariniers. Becker maakt Jane duidelijk dat hij niet geïnteresseerd is in een interview, maar voor hij het doorheeft scheuren ze elkaar de kleren van het lijf in een vastgelopen lift.

Becker is pas gescheiden en zit niet te wachten op een relatie. Maar een scharrel met een prachtige dame met volle rondingen en golvend rood haar? Dat ziet hij wel zitten.

Al snel wordt duidelijk dat er meer is tussen de twee dan alleen een scharrel. Maar kan Becker het verdriet van zijn misgelopen huwelijk wel achter zich laten?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Heat it up
Eerste uitgave: 2010
Ebook: 9789021428963
Uitgever: Volt
Voel de spanning

Annabelle Holmes wordt genadeloos gedumpt door haar verloofde. De reden? Hij beweert dat ze ‘saai’ zou zijn in bed, en dat hij met andere vrouwen wil experimenteren. Klinkklare nonsens, vindt Annabelle, haar verloofde is juist degene die saai is in bed. Ze vlucht naar het appartement van een vriendin in San Diego om zich te herpakken.

Vastbesloten te bewijzen dat haar verloofde ongelijk heeft, pakt Annabelle pen en papier erbij en maakt een lijstje met al haar wildste fantasieën. Ze weet niet precies wat ze wil bereiken met het lijstje. Wat ze niet had voorzien, is dat de wel erg aantrekkelijke marinier Ryan Evans, die ook in het gebouw woont, haar lijstje per ongeluk in handen krijgt. Ryan biedt aan om Annabelle te helpen alle punten op haar lijstje weg te strepen. Een wel heel verleidelijk aanbod…

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Heat of the night
Eerste uitgave: 2010
Ebook: 9789021428987
Uitgever: Volt
Voel de vonk

Matt O’Connor is een echte player, en geniet met volle teugen van zijn vrijgezelle leven. Dan ontmoet hij, terwijl hij op de grond ligt tijdens een bankoverval, een hartstikke sexy blondine die hem aan het lachen maakt met al haar bijdehante opmerkingen. Hij begint ineens te twijfelen of er niet misschien toch plek is in zijn leven voor één speciale dame.

Savannah Harte is gek op de spanning die hoort bij een eerste zoen en de beginperiode van daten. Zo gauw het een beetje routine wordt, gaat ze ervandoor. Een avontuurtje met knappe marinier Matt ziet ze wel zitten, maar wanneer er gevoelens in beeld komen, zal ze dan over haar bindingsangst heen kunnen stappen?

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: The heat is on
Eerste uitgave: 2011
Ebook: 9789021429007
Uitgever: Volt
Voel het verlangen

Zijn nieuwe huisgenootje is wel heel verleidelijk. En ze is de zus van zijn baas... Hoelang kan hij de verleiding weerstaan?

Het zit marinier Cash McCoy allemaal niet mee. Hij is net thuis na een militaire operatie van zes maanden, en geen van zijn vrienden wil met hem mee op stap. Hij waagt het er dan maar zelf op en ontmoet in de kroeg een hele knappe blonde dame genaamd Jen. Ze hebben flink hete chemistry, tot ze plotseling worden onderbroken. Dan raakt Cash ook nog eens Jens telefoonnummer kwijt.

Een tijdje later krijgt Cash een apart verzoek van zijn baas Carson: of zijn zus een tijdje bij hem in mag trekken. Ze heeft namelijk een stalker van een ex, en Carson wil zeker weten dat zijn zusje veilig is. Hij heeft daarbij slechts één belangrijke regel: hij wil niet dat er ook maar iets gebeurt tussen Cash en zijn zusje.

Dat lijkt Cash een makkelijke opdracht. Tot hij zijn nieuwe huisgenootje ontmoet: ze blijkt niemand minder dan Jen, de sexy blondine die hij de afgelopen maand maar niet uit zijn hoofd kreeg...

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Feeling hot
Eerste uitgave: 2012
Ebook: 9789021464527
Uitgever: Volt
Voel de vlinders

Wanneer Seth Masterson de knappe Miranda Breslin voor het eerst ziet, valt hij gelijk als een blok voor haar. Toevallig krijgt hij een tijdje later de kans om haar te helpen bij haar verhuizing naar San Diego om daar een dansstudio te openen. Een kans die hij met beide handen aangrijpt. Seth is een echte marinier, en hij ziet het als een belangrijke missie om Miranda te veroveren.

Miranda heeft sinds ze op jonge leeftijd ongepland zwanger werd, mannen afgezworen. En dan al helemaal charmante bad boys zoals Seth. Als jonge moeder van twee kleine kinderen zit ze niet te wachten op al het gedoe van een relatie. Ze houdt Seth daarom liever op afstand.

De nabijheid van de twee maakt het steeds lastiger voor Miranda om de aantrekkingskracht die ze voelt te onderdrukken. Misschien... is een avontuurtje met de marinier eigenlijk wel precies wat ze nodig heeft. Zolang er maar geen gevoelens bij komen kijken dan. Maar Seth wil veel meer dan alleen een avontuurtje met de koppige Miranda: hij wil haar voor altijd.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Trouble maker aka Getting hotter
Eerste uitgave: 2012
Ebook: 9789021464534
Uitgever: LoveBooks
Voel het vuur

Claire McKinley heeft zojuist haar ergste nachtmerrie meegemaakt: ze is gedumpt op haar trouwdag. Claire voelt zich verraden en vernederd. Dan vindt ze hulp in onverwachte hoek: Dylan, haar knappe maar irritante ex-zwager neemt haar mee naar zijn appartement in San Diego, waar ze in alle rust en stilte deze schok kan verwerken.

Dylan Wade heeft het nooit goed kunnen vinden met Claire, maar hij kan de arme gedumpte bruid niet laten zitten als ze hem nodig heeft. Hij kan haar wel even onderdak bieden, ver bij iedereen die ze kent vandaan. Tot hij zich ineens bedenkt hoe de huidige situatie nu bij hem thuis is. Dylans relatie met zijn huisgenoot Aidan is... ingewikkeld. En met Claire erbij wordt het allemaal nog ingewikkelder.

Claire had niet aan zien komen dat ze zich zo aangetrokken zou voelen tot Dylan, maar ook tot Aidan. Al snel zijn de drie verwikkeld in een hete affaire. Maar Claire twijfelt of hun geluk kan blijven duren, of dat hun driehoeksverhouding haar alleen maar nieuw verdriet zal opleveren.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Ladies men aka Hotter than ever
Eerste uitgave: 2013
Ebook: 9789021464541
Uitgever: LoveBooks
Voel de aantrekking

Jackson Ramsey is er helemaal klaar voor om de liefde te vinden en zich te settelen. Maar hij is de enige van zijn vrienden die nog vrijgezel is, en heeft al een tijd geen leuke vrouw meer ontmoet. Wanneer zijn vrienden voorstellen om hem te koppelen, besluit hij de gok gewoon te wagen. Hij heeft tenslotte niets te verliezen, denkt hij.

Alle dates waarop hij wordt gestuurd variëren van hopeloos tot compleet bizar, en Jackson wil het opgeven. Dan valt zijn oog op de mooi gevormde billen van de knappe dame die in de tuin van zijn buurvrouw aan het werk is. Deze vrouw heeft prachtige groene ogen, is slim en niet op haar mondje gevallen. Jackson ziet het gelijk helemaal zitten, maar deze dame is niet van plan om het hem makkelijk te maken.

* Voel de aantrekking is een korte prequel op Voel de liefde, waarin het verhaal van Jackson verder gaat.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Sweet talker aka As hot as it gets (part 1)
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021464558
Uitgever: LoveBooks
Voel de liefde

Marinier Jackson Ramsey is er klaar voor om zijn leven als player achter zich te laten en zich te gaan settelen. Als hij Mia Weldrick tegenkomt, weet hij het: dit is de vrouw voor hem. Ze is grappig en mooi, ze daagt hem uit en intrigeert hem op een manier die zijn hoofd op hol brengt.

Als voogd van haar jongere broertje heeft Mia het altijd druk, en het feit dat ze twee banen heeft helpt ook niet. Ze is heel de tijd uitgeput, en heeft daarom helemaal geen interesse in een fling of een relatie. Tot één hete zoen van Jackson haar weer tot leven brengt, en haar naar dingen doet verlangen waarvan ze niet wist dat ze het wilde.

Het duurt niet lang voordat hun vrijblijvende affaire verandert in iets meer. Terwijl het verlangen emoties en diep begraven geheimen blootlegt, moet Mia beslissen of ze ervoor wil vechten om plaats te maken voor liefde in haar leven.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: Sweet talker aka As hot as it gets (part 2)
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021464572
Uitgever: LoveBooks

Sin Trilogie / After Hours

Een hete nacht

Ook een braaf meisje wil weleens stout zijn...

Als het op mannen aankomt, neemt Skyler Thompson geen risico’s. Wanneer ze één blik op de gevaarlijke maar erg sexy Gage Holt werpt, weet ze ineens niets meer zeker. Gage zorgt ervoor dat ze voor één keer in haar leven stout wil zijn, en Skyler heeft er alles voor over om haar fantasieën werkelijkheid te maken.

Voormalig vechtsporter Gage Holt wordt altijd omringd door gevaar. Hij is tegenwoordig mede-eigenaar van Sin, een supersuccesvolle exclusieve nachtclub, maar toch vindt hij het niet veilig genoeg om een relatie met iemand aan te durven gaan. En al helemaal niet met iemand die zo lief is als Skyler.

Gage weet dat er geen toekomst is voor hem en Skyler - niet met zijn duistere verleden dat hem niet met rust laat. Maar Skyler is sterker dan ze eruitziet, en ze wil voor Gage vechten.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: One night of sin
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021463407
Uitgever: Volt
Een onvergetelijke nacht

De foute man was nog nooit zo goed...

Reed Miller is al maanden in het geheim gek op Darcy, de vriendin van zijn beste vriend AJ. Hij houdt dat angstvallig voor zichzelf, want hij wil zijn vriendschap met AJ niet op het spel zetten. Nadat Darcy en AJ uit elkaar zijn gegaan, doet Reed zijn best om Darcy zo veel mogelijk te ontlopen.

Darcy Grant wil vurige passie, en Reed kan haar dat geven. Maar Reed heeft nogal een reputatie als bad boy, en is bovendien de beste vriend van haar ex. Maar de zinderende aantrekkingskracht tussen de twee wordt steeds moeilijker om te negeren.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: One night of scandal
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021463421
Uitgever: Volt
Een wilde nacht

Lust op het eerste gezicht...

Op het moment dat AJ Walsh in zijn bar een sexy dame vol tattoos voorbij ziet lopen, is het lust op het eerste gezicht. AJ heeft een reputatie als een brave, keurige man: hij houdt deuren open voor dames, neemt voor zijn date een bosje bloemen mee en heeft nooit onenightstands. Maar voor deze verleidster met knalrode lippen en ondoorgrondelijk donkere ogen wil hij alles doen wat ze maar wil, ook als het buiten zijn comfortzone is.

Brett Conlon probeert haar familie ervan te overtuigen dat ze haar roekeloze en wilde kant voorgoed achter zich heeft gelaten. Wie kan haar beter helpen haar reputatie op te vijzelen dan AJ, de ideale schoonzoon? AJ blijkt echter heel anders te zijn dan Brett verwacht, en hun ene wilde nacht leidt tot een hele hoop problemen.

Schrijver: Elle Kennedy
Oorspronkelijke titel: One night of trouble
Eerste uitgave: 2014
Ebook: 9789021463438
Uitgever: Volt