Boekenplank:
Kies
 • Home
 • A
 • Jennifer L. Armentrout

Boeken van Jennifer L. Armentrout

Jennifer Lynn Armentrout schrijft in diverse genres: hedendaagse romans, paranormaal, fantasy en young adult. Haar boeken zijn soms nogal seksueel getint waardoor (in Amerika) een deel van haar boeken onder haar pseudoniem J. Lynn verschijnt.

Meer over Jennifer L. Armentrout

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1980

Verenigde Staten

Pseudoniem (van): J. Lynn

Website: https://jenniferlarmentrout.com/


Overzicht

 • Een tweede kans - Till death

Frigid

 1. IJskoud - Frigid
 2. Vurig - Scorched

Wacht op mij / Wait for you

 1. Wacht op mij - Wait for you
 2. Ga voor mij - Be with me
 3. Blijf bij mij - Stay with me
 4. Val voor mij - Fall with me
 5. Kies voor mij - Forever with you
 6. Vertrouw op mij - Fire in you
 7. Droom van mij - Dream of me

Young Adult

 • Alles wat ze aanraakt - Cursed
 • Als morgen niet bestaat - If there's no tomorrow
 • Het probleem met voor altijd - The problem with forever

Blood and Ash

 1. Uit bloed en as - From blood and ash

Dark Elements

 1. Bitterzoet - Bitter sweet love (prequel)
 2. Witheet - White hot kiss
 3. Steenkoud - Stone cold touch
 4. Ademloos - Every last breath

Harbinger

 1. Storm and fury - Storm and fury
 2. Rage and ruin - Rage and ruin
 3. Grace and glory - Grace and Glory

Lux

 1. Shadows - Daimon
 2. Obsidian - Obsidian
 3. Onyx - Onyx
 4. Opal - Opal
 5. Origin - Origin
 6. Opposition - Opposition

Origin

 1. The burning shadow - The burning shadow
 2. The darkest star - The darkest star
 3. The brightest night - The brightest night
Blood and Ash

gedetailleerd overzicht

OverzichtEen tweede kans

Er gebeuren vreemde dingen in Sasha’s leven. Ze heeft het gevoel dat iemand haar bespioneert. Ze hoort geregeld geritsel. Ze ontvangt bedreigingen. Ze krijgt een ringvinger in een doosje bezorgd. Alle reden om heel hard weg te rennen, maar ze heeft een nóg grotere reden om te blijven: Cole.

In deze heerlijke romantische thriller verweeft Jennifer L. Armentrout een horrorverhaal op subtiele wijze met een liefdesverhaal.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Till death
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401912488
Uitgever: Z&K

FrigidIJskoud

Sydney gaat ieder jaar met haar vriendengroep op wintersport. Niet dat ze nou zo gek is op skiën. Nee, daar is het haar niet om te doen. Sydney is vooral heel erg gek op haar beste vriend Kyler. Kyler, die aan elke vinger twintig meisjes kan krijgen. Maar wat Sydney niet weet, is dat hij al die meisjes onmiddellijk aan de kant zou zetten als hij een kans maakte bij Sydney. Al vindt hij zichzelf verre van goed genoeg voor haar.
Als ze samen vast komen te zitten in een sneeuwstorm, zijn Sydney en Kyler op elkaar aangewezen... met alle gevolgen van dien.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Frigid
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401907842
Uitgever: Z&K
Vurig

Als Vurig een lijflied had, was het Katy Perry's 'Firework': Baby you're a firework, come on, show 'em what you're worth.

Dat kost Andrea Walters veel moeite. Zij is al vanaf haar geboorte omringd door luxe, maar dat blijkt geen garantie voor geluk. Integendeel. Ze zit met zichzelf in de knoop en kan zich niet ten volle geven aan het leven. Niets wat zij doet is goed genoeg. Dat vindt niet alleen haar omgeving, ook zijzelf is verre van happy. Alleen Tanner, een vriend die haar meer dan leuk vindt, ziet haar voor wie ze écht is. Maar het kost Andrea heel veel moeite om daar zelf ook in te geloven.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Scorched
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401907743
Uitgever: Z&K

Wacht op mij / Wait for youWacht op mij

Cam is sexy, lief, en eh... hadden we al gezegd dat hij sexy is? Toch lukt het Avery niet om zich aan hem te geven. Ze is naar een universiteit duizenden kilometers van huis gegaan omdat ze wilde vluchten voor haar verleden. Een verleden dat zichtbaar is op haar lichaam, maar dat ze koste wat kost wil verbergen. Het is dus niet de bedoeling dat iemand te dicht bij haar komt. En al helemaal niet Cam...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Wait for you
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401907828
Uitgever: Z&K
Ga voor mij

De negentienjarige Teresa – Tess voor vrienden – wil danseres worden, maar een blessure gooit roet in het eten. Ook in de rest van haar leven gaat het niet helemaal volgens plan. Ze heeft een relatie achter de rug waar ze liever niet aan terugdenkt en een verboden kus waar ze wél met heel veel plezier aan terugdenkt... maar hoe kan het wat worden tussen haar en Jase, de beste vriend van haar broer Cam? Daarvoor is er te veel gebeurd in haar leven, en ook in dat van hem. Kortom, het is tijd voor een plan B.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Be with me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401907835
Uitgever: Z&K
Blijf bij mij

Calla heeft een heleboel meegemaakt. Een heleboel shit, welteverstaan. De littekens daarvan draagt ze nog altijd met zich mee, ook nu ze zich aan haar verleden heeft ontworsteld en een studie volgt om een betere toekomst voor zichzelf te creëren. Maar haar zorgvuldige planning valt in duigen als ze erachter komt dat haar drugsverslaafde moeder al haar spaargeld erdoorheen heeft gejast en een creditcardschuld op haar naam heeft gemaakt.
Calla gaat terug naar haar geboorteplaats om voor de zoveelste keer haar moeders puinzooi op te ruimen. In haar moeders café vindt ze echter... niet haar moeder. In plaats daarvan staat er een wel erg prettige verschijning achter de bar. Hij stelt zich voor als Jax, en vanaf dat moment verdwijnt hij niet meer uit haar leven - en ook niet uit haar gedachten.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Stay with me
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401905688
Uitgever: Z&K
Val voor mij

Roxy is al sinds haar vijftiende verliefd op Reece. Elf maanden geleden hadden ze een onenightstand, maar sindsdien lijkt een gezamenlijke toekomst onbereikbaarder dan ooit. 'Gelukkig' heeft Roxy wel wat anders aan haar hoofd. Zoals het feit dat ze beangstigende berichten ontvangt van een onbekende afzender. Hoewel, onbekend? Roxy denkt wel te weten wie het is. Maar Reece is daar niet zo zeker van. En als hij één ding weet, is het dat niemand Roxy ooit nog pijn mag doen. Ook hijzelf niet. Niet nogmaals.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Fall with me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401905701
Uitgever: Z&K
Kies voor mij

Stephanie gelooft in de liefde, maar heeft de ware nog niet gevonden. Nick, die ze kent uit het mixed martial arts-wereldje en die als barman werkt bij Mona's, is dat zéker niet. Toch ontwikkelt ze tot haar eigen verbazing gevoelens voor hem... en dan blijkt ze ook nog eens zwanger van hem te zijn. Dat nieuws zet hun levens op z'n kop, want ze hadden allebei nog lang niet de intentie om een gezinnetje te stichten. Is hun liefde voor elkaar sterk genoeg - en echt genoeg - om samen bewust voor deze levensverandering te kiezen?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Forever with you
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401908085
Uitgever: Z&K


Vertrouw op mij

Jillian heeft nooit echt gedacht dat een groots en meeslepend leven voor haar was weggelegd. Ze was al blij genoeg dat ze zich had ontworsteld aan de controlerende omgeving van haar familie, de Lima's, die een florerend bedrijf runnen waardoor iedereen in de wijde omtrek weet wie ze is. Het verbaast haarzelf nog wel het meest als ze uitgerekend bij de Lima Academy een baan aanneemt. En ze weet helemaal niet meer waar ze het zoeken moet als blijkt dat ze zonder het te willen de personal assistant is geworden van Brock, op wie ze ooit smoorverliefd was. Gelukkig heeft ze nu haar zaakjes wel wat beter op orde. Ze valt echt niet een tweede keer als een blok voor Brock. Nee, echt niet. Heus. Gaat niet gebeuren... Yeah right.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Fire in you
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401908108
Uitgever: Z&K
Droom van mij

Hij wil haar beschermen, maar juist híj is het gevaar...

De 28-jarige Abby loopt na een vreselijke date over straat en is ineens getuige van een moord. De politieagent die de zaak onderzoekt, is haar oud-klasgenoot Colton. Ze was vroeger verliefd op hem, maar heeft nooit gedacht dat het iets kon worden. Dat denkt ze trouwens nog steeds niet. Ze kan hooguit van hem dromen.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Dream of me
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789020535679
Ebook: 9789020535662
Uitgever: Z&K

Young AdultAlles wat ze aanraakt

Alles wat Ember aanraakt, sterft. Een gave of een vloek?

Doodgaan is kut - daar weet Ember McWilliams alles van. Na een noodlottig auto-ongeval heeft haar zusje haar teruggehaald, maar niet zoals het vroeger was. Alles wat Ember aanraakt, gaat dood. Dus leeft ze volgens een no-touch policy voor alles wat leeft. Dus ook jongens.

Dan ontmoet ze Hayden. Hij zegt dat haar vloek een gave is en dat hij haar kan helpen die onder controle te krijgen. Het blijkt dat ze daar heel wat voor over moet hebben, maar dat heeft ze ook. Ze zou er alles voor geven om weer eens haar zusje te mogen knuffelen. En zoenen met Hayden, dat zou ze ook best graag willen…

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Cursed
Eerste uitgave: 2012
Ebook: 9789020541007
Uitgever: Z&K
Als morgen niet bestaat

De zeventienjarige Lena is de hoofdpersoon in Als morgen niet bestaat. Het ene moment heeft zij nog een vriendengroep, een wederzijdse verliefdheid en grootse plannen voor haar studententijd. Dat verandert als ze na een feestje met vier vrienden betrokken raakt bij een auto-ongeval. Lena is de enige die het overleeft. Ze wordt verteerd door schuldgevoel, kruipt in haar schulp en duwt iedereen van zich af.

Deze young adult-roman van bestsellerauteur Jennifer L. Armentrout stelt de vraag: kun je ooit weten wanneer je op het punt staat een enorme fout te maken?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: If there's no tomorrow
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401912303
Uitgever: Z&K
Het probleem met voor altijd

In het pleeggezin waar Mallory opgroeide, heeft ze zichzelf aangeleerd zo min mogelijk te praten. Dat heeft ertoe geleid dat ze nu bijna helemaal niet meer spreekt. Hoewel ze inmiddels bij nieuwe pleegouders woont die heel goed voor haar zijn, vreest ze dat haar angst haar verdere leven zal bepalen. Toch durft ze het aan om het thuisonderwijs te verruilen voor een echte school.

Op haar eerste schooldag loopt ze daar Rider tegen het lijf. Ze kent hem van vroeger, uit dat andere leven. Mallory is dolblij om hem terug te zien, want Rider was een van de weinigen die er toen voor haar waren. Hij beschermde haar. En dat doet hij nu weer. Maar gaat het met Rider zelf eigenlijk wel zo goed?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: The problem with forever
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401910347
Uitgever: Z&K

Blood and AshUit bloed en as

Poppy heeft nooit zeggenschap gehad over haar eigen leven. Als Maiden leeft ze alleen: ze wordt nooit aangeraakt, nooit naar haar omgekeken en nooit met haar gesproken. De hele toekomst van het rijk rust op haar schouders, want ze moet tijdens haar Ascension waardig worden bevonden door de goden. Hoe kan ze ooit aan die verwachtingen voldoen?

Dan ontmoet ze Hawke, een bewaker die ervoor moet zorgen dat Poppy haar Ascenion zal volbrengen, én iemand die haar hoofd en hart totaal op hol brengt.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: From blood and ash
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020543964
Ebook: 9789020543971
Uitgever: Z&K

Dark ElementsBitterzoet

Dez was niet zomaar een bevlieging voor Jasmine. Hij was haar beste vriend, haar soulmate, met wie ze samen opgroeide en ontdekte wat het betekent om een wachter te zijn - om demonen te bestrijden en de balans te bewaren tussen goed en kwaad in de wereld. Hij was álles voor haar... totdat hij plotseling uit haar leven verdween.
En nu is hij terug - drie jaar ouder, tien keer knapper - en hij wil het liefst de draad weer oppakken. Maar Jasmine weet niet of ze dat risico durft te nemen. Dez krijgt zeven dagen om aan haar voorwaarden te voldoen en haar vertrouwen terug te winnen. Zeven dagen gevuld met grote gevaren en nog grotere verleidingen. Zeven dagen om haar hart te veroveren - of het opnieuw in duizend stukjes te breken...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Bitter sweet love (prequel)
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789020539028
Ebook: 9789402750065
Uitgever: Harlequin
Witheet

Normaal zijn, is eigenlijk alles wat de zeventienjarige Layla wil. Maar haar gave om een ziel weg te nemen door iemand te kussen maakt haar voor altijd anders dan de Wachters, bij wie ze is opgegroeid. Voor hen moet ze haar donkere, demonische kant wegstoppen. Vooral voor Zayne, de zó niet bereikbare jongen op wie ze al sinds een eeuwigheid stiekem verliefd is.
Dan ontmoet ze Roth, een zondig lekkere demon, die haar dingen vertelt die ze liever niet had geweten. Hoewel ze beseft dat ze beter uit zijn buurt kan blijven, twijfelt ze. Toegegeven, misschien ook wel omdat dat verboden-te-kussengedoe helemaal geen issue is met hem. Hij heeft immers geen ziel...
Wanneer Layla ontdekt dat niemand minder dan zijzelf het middelpunt vormt van een duivels plan, kan ze niet anders dan Roth vertrouwen. Doet ze daar goed aan of zal deze deal met de duivel op een ramp uitlopen?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: White hot kiss
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402709407
Uitgever: HarperCollins
Steenkoud

Layla - half wachter, half demon - zit in een behoorlijke dip. De jongen op wie ze al jaren een oogje heeft is onbereikbaar voor haar, en de wachters, die haar altijd hebben beschermd, lijken haar ineens niet meer te vertrouwen. Bovendien mist ze Roth, de demonenprins die haar beter leek te begrijpen dan wie ook. Om háár te redden, heeft hij zich opgeofferd, waarna hij spoorloos is verdwenen.
Net als ze denkt dat het niet veel erger kan worden, gebeuren er dingen die alles veranderen. Tot haar verrassing ontdekt ze nieuwe, onvermoede en supercoole krachten bij zichzelf. En dan krijgt ze een wel heel onverwachte bezoeker, met nieuws dat haar wereld op zijn kop zet...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Stone cold touch
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789402709803
Uitgever: HarperCollins
Ademloos

Als half demon half wachter wordt de zeventienjarige Layla verscheurd door twijfel. Voor welke wereld moet ze kiezen? Kiest ze voor de demonenwereld en de sexy Roth of voor de wereld van de wachters en de knappe en beschermende Zayne? Maar voordat ze daar uit is, doemt er een nieuw probleem op: een Lilin, de gevaarlijkste onder de demonen, is ontsnapt en is uit op verwoesting van alles en iedereen in haar omgeving. Vooral haar BFF Sam verkeert in groot gevaar... Verscheurd tussen twee werelden en twee verschillende jongens probeert Layla de juiste keuzes te maken om haar vriendin te redden. Maar soms moet je gewoon je hart volgen en vechten met alles wat je in je hebt!

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Every last breath
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789402710304
Uitgever: HarperCollins

Harbinger

Storm and fury

Trinity is de laatste van haar soort. Ze heeft een bijzondere gave en leeft al jaren op een geheime locatie, bewaakt door de wachters. Als de demonen ontdekken wat haar kracht is, zullen ze haar vermoorden.

Als Trinity hoort dat er buiten iets leeft dat zowel demonen als wachters vermoordt, stort haar wereld in. Ze kan niet anders dan uit haar veilige omgeving vertrekken om zichzelf en haar familie te beschermen.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Storm and fury
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789020538403
Ebook: 9789020538410
Uitgever: Z&K
Rage and ruin

Trinity moet alles op alles zetten om de Harbinger te vinden, een wezen dat wachters en demonen zonder reden vermoord. Ondertussen ontstaan er gevoelens tussen Trinity en Zayne, maar als zij erachter komen dat ze niet samen kunnen zijn, probeert Trinity haar gevoelens voor Zayne te vergeten.

Als de spanning oploopt merken ze pas hoe erg ze elkaar eigenlijk nodig hebben. Zal het hen samen lukken om hun krachten te bundelen en de kwade, duistere krachten van de Harbinger te verslaan?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Rage and ruin
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789020542318
Ebook: 9789020542325
Uitgever: Z&K
Grace and glory

Trinity heeft de strijd en haar beschermer verloren. Zelfs met demonen én wachters aan haar kant is het niet zeker dat ze de Harbinger kan verslaan. Lucifer terugbrengen op aarde om mee te vechten is een héél slecht idee, maar ze hebben geen keus: hij is de enige die machtig genoeg is.

Naarmate Trinity en Zayne een gevaarlijk bondgenootschap aangaan en Lucifer de hel laat losbarsten op aarde, dreigt de Apocalyps. Of ze nu winnen of verliezen, één ding is zeker: niets zal ooit nog hetzelfde zijn...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Grace and Glory
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789020543872
Ebook: 9789020543889
Uitgever: Z&K

Lux

Shadows

Hij verbergt een geheim dat haar bestaan compleet verandert, en haar leven in gevaar brengt...

Dawson, de broer van Daemon, wordt verliefd op een mensenmeisje: Bethany. Zij komt erachter dat Dawson een Luxen is. Een relatie is voor hen allebei gevaarlijk, maar dat weerhoudt ze er niet van om met elkaar verder te gaan.

* Shadows is de prequel van de hele Lux-serie, die zich dus afspeelt voordat het verhaal officieel begint.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Daimon
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789401915977
Ebook: 9789401915984
Uitgever: Z&K
Obsidian

Wanneer Katy uit het zonnige Florida naar het grauwe West Virginia moet verhuizen, is ze verre van enthousiast. In het kleine dorp heeft ze niet eens internet, wat voor deze die-hard boekenblogger dramatisch is. Ze besluit bij haar buren aan te bellen, en leert de adembenemende good looking, maar zeer onvriendelijke Daemon Black kennen. Wat Katy echter niet weet, is dat deze jongen, die ze vanaf dit moment volledig probeert te mijden, haar lot een totaal andere wending zal geven...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Obsidian
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789401913706
Uitgever: Z&K
Onyx

Doordat Daemon Katy 'genezen' heeft, zijn ze voor altijd met elkaar verbonden. Maar zijn ze daarom ook voor elkaar bestemd? Nee, vindt Katy, die koste wat kost probeert haar gevoel uit te schakelen. Maar niemand is wie hij lijkt. En niet iedereen zal de leugens overleven.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Onyx
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401913720
Uitgever: Z&K
Opal

Zelfs nu Katy en Daemon eindelijk helemaal voor hun liefde gaan, kunnen ze niet vrijuit gaan daten. Er komen allerlei andere obstakels op hun pad. Vrienden blijken ineens vijanden, en hoewel ze ook hulp krijgen uit onverwachte hoek, zijn ze hun leven verre van zeker. Maar ze houden stand. Ze moeten wel.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Opal
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401913744
Uitgever: Z&K
Origin

Daemon en Katy zijn van elkaar gescheiden geraakt omdat Katy gevangen is genomen. Daemon zet alles op alles om haar terug te vinden - hij zou zelfs zijn eigen soort verraden. Ondertussen doet Katy, omringd door de vijand, wat ze maar kan om te overleven. Ze is doodsbang, maar wat kan ze doen?

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Origin
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401913768
Uitgever: Z&K
Opposition

In dit laatste deel van de Lux-serie moeten Katy en Daemon harder vechten dan ooit voor het voortbestaan van de mensheid én van hun liefde.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: Opposition
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401913782
Ebook: 9789401913799
Uitgever: Z&K

Origin

The burning shadow

Voor Evie is niets meer hetzelfde. In The darkest star heeft ze opper-Luxen Luc ontmoet. In The burning shadow kan ze zich daar niets van herinneren.

Evie is een paar maanden uit haar geheugen kwijt. Op zoek naar het antwoord op de vraag wie ze is en wie ze was, belandt ze steeds dieper in de wereld van de Luxen. En ze zal al snel ontdekken dat als je daar eenmaal in zit, je er niet zo makkelijk meer uit komt.

De Origin-serie is een zijdelings vervolg op de Lux-serie, waarmee Jennifer L. Armentrout zichzelf voorgoed op de kaart zette als fantasyauteur. Haar fans hadden nog niet genoeg van de wereld die ze creëerde. Zijzelf gelukkig ook niet.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: The burning shadow
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789401915878
Uitgever: Z&K
The darkest star

Evie valt head over heels voor Luc - maar ze weet niet eens echt wie hij is!

De jonge Evie komt in contact met de buitenaards knappe Luc. Bij die ontmoeting denkt Evie in eerste instantie dat Luc 'gewoon' een Luxen is. Maar al snel komt ze erachter dat hij nog veel machtiger, invloedrijker en gevaarlijker is dan dat. En... ze valt als een blok voor hem.

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: The darkest star
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401915854
Ebook: 9789401915861
Uitgever: Z&K
The brightest night

Evie moet leren accepteren dat haar leven nooit meer hetzelfde wordt. Een jaar geleden was Evie een heel normaal meisje met een heel normaal leven. Dat bleek een grote leugen nu ze eindelijk weet wie ze was en wat ze is.

Evie weet dat ze haar krachten onder controle moet houden zodat ze niemand in gevaar brengt, ook Luc niet. Hij kent haar als de beste en zal alles doen om haar te beschermen: liegen, bedriegen én doden. Maar dan blijkt dat zelfs Luc niet alles weet...

Schrijver: Jennifer L. Armentrout
Oorspronkelijke titel: The brightest night
Eerste uitgave: 2020
ISBN/EAN: 9789401915892
Ebook: 9789401915908
Uitgever: Z&K