Boekenplank:
Kies

Boeken van Sylvia Day

Sylvia Day werkte als Russisch taalkundige voor de Inlichtingendienst van US Army. Tegenwoordig is ze een veelvuldig bekroond fulltime schrijfster.

Meer over Sylvia Day

Genre: Roman (New Adult)

Pseudoniem (van): Sylvia June Day, Livia Dare, S.J. Day

Geboren: 1973

Geboorteland: Verenigde Staten

Website: Sylvia Day


Overzicht

 • Afterburn / Aftershock - Afterburn / Aftershock
 • Betoverd - Spellbound
 • Een nacht uit duizenden - In the flesh
 • Gesloten hart - The stranger I married
 • Society affaires - Scandalous liaisons
 • Veroverd hart - Pride and pleasure
 • Verstrengeld met jou - Butterfly in frost
 • Zondig hart - Seven years to sin

Blacklist

 1. Zo dichtbij - So close
 2. Zo ver weg - Too far

Crossfire Serie

 1. Verslaafd aan jou - Bared to you
 2. Begeerd door jou - Reflected in you
 3. Verbonden met jou - Entwined with you
 4. Bezeten van jou - Captivated by you
 5. Een met jou - One with you

Dream Guardians Serie

 1. Nachtelijke ontmoeting - Pleasures of the night
 2. Nachtelijk vuur - Heat of the night

Passie / Georgian Serie

 1. Als de passie wint - Ask for it
 2. Passie voor het spel - Passion for the game
 3. Passie achter een masker - A passion for him
 4. Meester van de passie - Don't tempt me

gedetailleerd overzicht

OverzichtAfterburn / Aftershock
Houd zaken en privé altijd gescheiden. Houd politieke spelletjes buiten de slaapkamer. In zekere zin lapte ik beide regels aan mijn laars toen Jackson Rutledge mijn minnaar werd. En ik kan niet zeggen dat ik niet wist waar ik aan begon.

Twee jaar later was hij terug, als een van de spelers in een deal die ik op het punt stond te sluiten. Sinds Jax me de rug had toegekeerd had ik als protegé van Lei Yeung, een van de slimste zakenvrouwen van New York, heel wat bijgeleerd. Ik was niet meer het meisje van toen, maar hij was niets veranderd. In tegenstelling tot de eerste keer dat onze paden elkaar kruisten, wist ik precies met wie ik te maken had... en hoe verslavend zijn aanraking kon zijn.

De wereld van glamour, seks en macht was het speelveld van Jax - maar dit keer kende ik de regels van het spel. In de keiharde zakenwereld is er maar één regel die telt: houd je vijanden in de gaten en je ex-minnaars al helemaal...
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Afterburn / Aftershock
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789402703603
Ebook: 9789402514063
Uitgever: HarperCollins
Betoverd
In dit kat-en-muisspel is alles een illusie, maar de passie is écht...

Alles rond Max Westin was een beetje ruw en ruig. Hij was een primitief wezen. Net als zij. Ze kon zijn lust ruiken en voelen als hij in de buurt was. Hij hield haar hand net iets te lang vast en keek haar net iets te lang aan met een blik die zijn passie verried. Hij wilde haar hebben en… temmen.

‘Victoria.’
Haar naam, slechts een woord, maar zo bezitterig uitgesproken dat ze bijna een halsband om haar nek voelde.
‘Het zit in je natuur,’ mompelde hij. ‘Het verlangen om bezeten te worden.’
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Spellbound
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789400504752
Ebook: 9789044972801
Uitgever: Bruna
Een nacht uit duizenden
De verleidelijkste vrouw van het land, een stoere held en een aantrekkingskracht die beiden ten gronde kan richten.

Vijf jaar lang was Sapphire de meest geliefde concubine van de koning. Nu is ze eindelijk vrij. En dan ontmoet ze Wulfric, kroonprins van het rivaliserende rijk. Hoewel hun liefde verboden is, besluiten Sapphire en Wulfric één nacht met elkaar door te brengen. Eén nacht, en dan zouden ze elkaar nooit meer zien.

Maar bloed kruipt waar het niet gaan kan. En de onweerstaanbare aantrekkingskracht tussen Sapphire en Wulfric brengt beide koninkrijken aan het wankelen.
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: In the flesh
Eerste uitgave: 2009
ISBN/EAN: 9789402725902
Ebook: 9789402752601
Uitgever: HarperCollins
Gesloten hart
Isabel Pelham en Gerard Faulkner vormen het meest schaamteloze en besproken echtpaar van Londen en zijn aan elkaar gewaagd in hun lusten, minnaars en minnaressen, scherpe verstand, provocatieve reputaties en hun weigering om verliefd te worden op elkaar. Hun huwelijk is een schijnvertoning, maar de waarheid is dat ze hun hart proberen te beschermen, angstig om zich aan elkaar over te geven. Dan gebeurt er iets waardoor ze gescheiden worden.

Nu, vier jaar later, komt Gerard thuis, terug naar Isabel. De zorgeloze, flirtende jongeman heeft plaats gemaakt voor een machtige en onweerstaanbare man. Dit is niet de man die ze getrouwd is, maar wel de man die haar gesloten hart alsnog zou kunnen veroveren…
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: The stranger I married
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789400504400
Ebook: 9789044972221
Uitgever: Bruna
Society affaires
Sebastien, Lucien en Hugh zijn rebellen. Maar door de juiste vrouw kan elke bad boy getemd worden.

Sebastien, zoon van een graaf, is kapitein op een piratenschip. Op een van de schepen die hij entert, ontmoet hij een vrouw die zegt voorbestemd te zijn om met hem te trouwen.

Lucien zit achter Lady Julienne aan, niet wetende dat haar verdwenen broer zijn grootste schuldeiser is. Verkleed als man lapt Julienne alle regels van negentiende-eeuws Engeland aan haar laars om haar broer te vinden.

Hugh wil liever feesten dan verantwoordelijkheid nemen. En hij wil al helemaal niets te maken hebben met die vreemde hertogin. Tot hij erachter komt dat die wel een erg verleidelijke dochter heeft.
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Scandalous liaisons
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789402700268
Ebook: 9789402753745
Uitgever: HarperCollins


Veroverd hart
Eliza Martin is een gewilde erfgename. Gelukszoekers omcirkelen haar, van wie er zelfs één anoniem haar naar het altaar probeert te krijgen. Maar Eliza is niet gek en wil uitzoeken wie er achter dit complot zit. Daarvoor heeft ze een man nodig die zich tussen haar aanbidders zal begeven om de dader te vinden. Een man die niet opvalt, een uitstekende danser is, en een rustig karakter heeft.

Jasper Bond is alles behalve dat: te groot, te knap en te gevaarlijk. Niemand zou ooit geloven dat een intellectueel als Eliza verleid zou kunnen worden door een actieheld als hij. Maar de combinatie van Eliza’s eigenwijsheid en het mysterie intrigeert hem zo dat hij de zaak niet kan weigeren. En als het aan hem ligt, zal hij de man zijn die haar hart verovert…

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Pride and pleasure
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789400504417
Ebook: 9789044972238
Uitgever: Bruna
Verstrengeld met jou

Dit had ik nooit verwacht. Ik ben gesetteld, heb een huis dat ik volledig heb gerenoveerd, leuke vrienden en een baan die me veel voldoening schenkt. Ik denk niet veel meer aan vroeger. Vergeven en vergeten, weet je wel.

Alleen had ik er even geen rekening mee gehouden dat Garrett Frost naast me zou komen wonen. Hij is stug en brutaal, een natuurkracht die de grond onder mijn voeten wegslaat. Ik ben te kwetsbaar om me met zijn problemen bezig te houden. Hij is gevaarlijk. Maar ook vastberaden. En héél aantrekkelijk...

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Butterfly in frost
Eerste uitgave: 2019
ISBN/EAN: 9789402705690
Ebook: 9789402760019
Uitgever: HarperCollins
Zondig hart
Eén blik was voldoende om het verlangen in elkaar aan te wakkeren. Maar Lady Jessica Sheffield is de bruid van iemand anders en Alistair Caulfield vertrekt naar de andere kant van de wereld.

Nu, zeven jaar later en inmiddels weduwe, stapt Jessica aan boord van een schip dat haar naar een van de plantages van haar overleden man moet brengen. De succesvolle koopman en eigenaar van het schip herkent ze bijna niet. Alistair is een totaal andere man dan de jonge wilde hond die Jessica heeft leren kennen. Zeven jaar hebben ze hun verlangens ontkend, maar hoe lang kunnen ze dat tijdens deze reis volhouden?

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Seven years to sin
Eerste uitgave: 2011
ISBN/EAN: 9789400504424
Ebook: 9789044972245
Uitgever: Bruna

BlacklistZo dichtbij

Hoe verleidelijk kan gevaar zijn?

Sinds de dood van zijn vrouw kent Kane Black alleen maar leegte in zijn leven. Totdat hij iemand door de straten van Manhattan ziet lopen die hem wel erg sterk aan haar doet denken. Hij neemt de vrouw in kwestie mee naar zijn penthouse, waar hij haar in veel luxe onderdompelt.

Maar er spelen nog twee vrouwen een dominante rol in zijn leven. Aliyah, zijn moeder, die bang is voor wat Lily met Kane zal doen, aangezien er maar één koningin op de troon kan zitten... En Amy, Kanes schoonzus, die zodanig gekwetst is door haar verleden dat ze langzaam in een moordlustige woede vervalt, gedreven als ze is om terug te krijgen wat haar beloofd is.

Drie vrouwen, gebonden door geheimen, omsingelen een man die er alles aan zal doen om zijn hervonden vreugde voor altijd te behouden.

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: So close
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789402712261
Ebook: 9789402768138
Uitgever: HarperCollins
Zo ver weg

Ze gelooft hem. Maar kan ze hem wel vertrouwen?

Lily Black werd jarenlang dood gewaand. Nu is ze terug in de armen van Kane, haar liefhebbende echtgenoot. Waar ze is geweest, blijft een mysterie, maar dat ze gevaarlijk is, wordt al snel duidelijk.

Aliyah, Kanes moeder, heeft zichzelf in een machtspositie gemanoeuvreerd. Niemand ontsnapt aan haar ambitie - haar kinderen niet en zeker geen vrouw die niet is wie ze zegt te zijn.

Amy, Kanes schoonzus, was een pion in het gevaarlijke spel dat de familie speelt. Nu begint ze de regels echter te begrijpen, en ze zal niet stoppen voordat alle andere pionnen zijn omgevallen.

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Too far
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789402713732
Ebook: 9789402769494
Uitgever: HarperCollins

Crossfire SerieVerslaafd aan jou
Gideon Cross en Eva Tramell dragen beiden een beschadigd verleden met zich mee, maar hun passie en lust zijn even bedwelmend als gevaarlijk...

Hij was oogverblindend, briljant, grillig en opwindend. Ik had me nog nooit tot iets of iemand zo aangetrokken gevoeld. Ik hunkerde naar zijn aanraking alsof ik aan hem verslaafd was, ook al wist ik dat mijn verdediging daar zwakker van werd. Ik was bezoedeld, beschadigd, maar hij wist zonder enige moeite bij mij de juiste snaar te raken.

Gideon had zijn eigen demonen. Zijn liefde liet me niet meer los, maar het gevaar bleef dat we door ons gekwelde verleden uit elkaar gerukt zouden worden.
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Bared to you
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789400502383
Ebook: 9789044969412
Uitgever: Bruna
Begeerd door jou
We waren gebonden door verlangen. Onze passie voerde ons tot voorbij elke grens, naar de onweerstaanbare, scherpe rand van obsessie…

Gideon Cross. Zo prachtig als hij aan de buitenkant was, zo beschadigd was hij van binnen. Als een allesverzengend vuur stak hij het verlangen in me aan. Ik kon niet uit zijn buurt blijven. Gideon was mijn verslaving, mijn begeerte, hij was van mij.

Maar mijn verleden was net zo gewelddadig als dat van hem, we waren beiden gebroken. We zouden het nooit redden samen. Het was te moeilijk, te pijnlijk. Behalve wanneer het perfect was. Op de momenten dat onze onstilbare honger en wanhopige liefde zorgden voor de meest zalige gekte…

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Reflected in you
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789400502390
Ebook: 9789044969429
Uitgever: Bruna
Verbonden met jou
Vanaf het eerste moment dat ik Gideon Cross ontmoette, herkende ik iets in hem wat ik nodig had. Iets wat ik niet kon weerstaan. Ik zag een gevaarlijke en beschadigde ziel van binnen - net als die van mij. Ik had hem net zo hard nodig als het kloppen van mijn hart.

Niemand weet wat hij voor mij geriskeerd heeft. Hoe ik vroeger bedreigd ben, of hoe duister en wanhopig de schaduwen van onze verledens zouden worden.Verbonden door onze geheimen, probeerden we de verschillen te overbruggen. We maakten onze eigen regels en gaven ons over aan het overweldigende gevoel elkaar te bezitten…

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Entwined with you
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789400502406
Ebook: 9789044969436
Uitgever: Bruna
Bezeten van jou
Gideon noemt me zijn engel, maar hij is het wonder in mijn leven. Mijn prachtige, gehavende strijder - vastberaden mijn demonen te verslaan, terwijl hij die van zichzelf negeert.

De geloften die we aflegden, zouden ons meer dan alleen fysiek met elkaar verbinden. Maar in plaats daarvan openden ze oude wonden, legden ze onze pijn en gebreken bloot en lokten ze onze vijanden tevoorschijn. Ik voelde hem uit mijn vingers glijden. Mijn grootste angst leek werkelijkheid te worden, terwijl mijn liefde sterker op de proef werd gesteld dan ik ooit voor mogelijk had gehouden.

Op het lichtste moment in onze levens waren we overvallen door het duister uit zijn verleden, en werd alles waarvoor we hadden gevochten bedreigd. We stonden voor een onmogelijke keuze: terug naar de bekende veiligheid van onze levens voordat we elkaar kenden, of het gevecht aangaan voor een toekomst die plotseling op een onhaalbare en hopeloze droom leek…
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Captivated by you
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789400504332
Ebook: 9789044972146
Uitgever: Bruna
Een met jou
Gideon Cross. Van hem houden was het makkelijkste wat ik ooit heb gedaan. Ik was op slag verliefd. Volkomen. Verloren.

Gideon heeft me alles gegeven. Nu moet ik bewijzen dat ik de rots kan zijn die hij ook voor mij is. Dat ik hem kan beschermen zoals hij mij beschermt. Samen kunnen we iedereen aan die tussen ons in probeert te komen. Maar onze grootste uitdaging ligt in de geloften die we hebben afgelegd. Ons overgeven aan de liefde was pas het begin. Ervoor vechten zal ons of bevrijden… of breken.    
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: One with you
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789400506053
Ebook: 9789044973693
Uitgever: Bruna

Dream Guardians SerieNachtelijke ontmoeting
In de schemerwereld tussen slapen en waken leveren de Beschermers van Dromen strijd met de Nachtmerries.

Beschermer Aidan Cross is net zo goed in het vervullen van erotische dromen als in het doden van de vijand. Vrouwen kunnen Aidan alleen zien in hun nachtelijke fantasieën, maar de begeerlijke en mysterieuze Lyssa ziet hem zoals hij echt is. En terwijl hij probeert om haar geheimen te ontrafelen, gebeurt het ondenkbare: Aidan Cross wordt verliefd.

Lyssa heeft heerlijke dromen over een man met intens blauwe ogen. Dan staat hij plotseling in levenden lijve voor haar deur! In het echt blijkt hij net zo onweerstaanbaar als haar nachtelijke droomman... maar haar overgave aan hem brengt haar ook in groot gevaar.

En haar niet alleen, want Aidan moet zijn missie volbrengen. Het is hem ten strengste verboden om te houden van deze sterfelijke vrouw, over wie is voorspeld dat zij zijn wereld zal verwoesten...

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Pleasures of the night
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789402703504
Ebook: 9789402750089
Uitgever: HarperCollins
Nachtelijk vuur
Foute mannen zijn haar zwakte, en niemand is zo zondig als Connor Bruce...

Hij is de fantasie van elke vrouw, schenker van grenzeloos genot en bestaat alleen in de schemerwereld tussen slapen en waken. Dromenbeschermer Connor Bruce heeft een missie te volbrengen... en belandt recht in de armen van de verleidelijke Stacey.

Stacey Daniels valt altijd voor foute mannen, en het prachtexemplaar dat bij haar op de drempel staat is beslist geen uitzondering. Ze kan bijna niet geloven dat deze droomman uit een andere dimensie komt - een wereld waar erotische dromen nodig zijn om te overleven, maar ook een wereld vol dreiging, die nu ook Staceys bestaan binnendringt...
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Heat of the night
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789402706901
Ebook: 9789402750652
Uitgever: HarperCollins

Passie / Georgian SerieAls de passie wint
Hoewel zijn verloofde Elizabeth hem vier jaar geleden voor het altaar liet staan, is Marcus Ashford, Earl of Westfield, haar nooit vergeten.

Als hij erachter komt ze inmiddels weduwe is en gevaar loopt, is Marcus vastbesloten haar te veroveren. Hij werpt zich op als haar beschermheer. Dat is immers de perfecte manier om te laten zien dat hij de enige juiste man voor haar is.

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Ask for it
Eerste uitgave: 2006
ISBN/EAN: 9789402710601
Ebook: 9789402751123
Uitgever: HarperCollins
Passie voor het spel
Christopher, berucht om zijn onverzadigbare lust, is weer een vrij man. En dit keer heeft hij een missie: de enige vrouw die net zo genadeloos is als hij versieren, verleiden en misleiden.

Maar Maria kent dit spel ook en blijft hem altijd één stap voor. Tot de twee tegenover elkaar komen te staan en exact aan elkaar gewaagd blijken te zijn.

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Passion for the game
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789402715002
Ebook: 9789402751413
Uitgever: HarperCollins
Passie achter een masker
Hij draagt een masker... en hij achtervolgt haar. Hij staart haar aan zoals alleen Colin dat deed. Maar Colin is dood en Amelia denkt dat ze nooit meer zo zal huiveren van verlangen, nooit meer trillend zijn naam uit zal schreeuwen.

In een maanverlichte tuin delen ze één kus. Geobsedeerd probeert Amelia te achterhalen wie deze onbekende is.

Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: A passion for him
Eerste uitgave: 2007
ISBN/EAN: 9789402715101
Ebook: 9789402751420
Uitgever: HarperCollins
Meester van de passie
Simon Quinn, net zo goed in zijn werk als in bed, voelt niks voor Lysette Rousseu, zijn saaie oud-collega. Maar jaren later lijkt ze een andere vrouw: ze is sexy, verleidelijk en flirterig. Hij voelt zich intens aangetrokken tot deze bekende, maar ook zo onbekende vrouw. Wat is er gebeurd? Waarom heeft ze zo'n effect op hem?

Met een plot dat twintig jaar, drie landen, tientallen relaties en een paar verborgen identiteiten omspant, biedt deze roman gevaar, geheimen, bedrog, wraak, liefde en passie.
Schrijver: Sylvia Day
Oorspronkelijke titel: Don't tempt me
Eerste uitgave: 2008
ISBN/EAN: 9789402715507
Ebook: 9789402751864
Uitgever: HarperCollins