Boekenplank:
Kies

Boeken van Meredith Wild

Meredith Wild is een Amerikaanse New York Times-bestsellerauteur. Na een carrière in de technologische sector, wijdt zij haar tijd nu aan het schrijven van romantische boeken. Ze woont met haar gezin in de bergen van New Hampshire.

Meer over Meredith Wild

Geboren: 1982

Website: http://www.meredithwild.com/

Hacker
  1. Harde liefde - Hardwired
  2. Harde leugen - Hardpressed
  3. Harde lust - Hardline
  4. Harde les - Hard limit
  5. Hard lijf - Hard love

Gedetaileerd overzicht

Hacker

Harde liefde

Blake Landon. Sexy, woest aantrekkelijk, onbereikbaar: hij is de ultieme fantasie van elke vrouw. Blake is miljardair, befaamd hacker en krijgt altijd alles wat hij wil. Wanneer Erica Hathaway hem tegenkomt, krijgt ze hem niet meer uit haar hoofd. Maar de timing is verre van perfect. Erica is hard op weg naar een succesvolle carrière. Met een ijzersterk businessplan op zak moet ze alleen nog de juiste investeerder vinden. Wat ze nooit had verwacht gebeurt: ze valt als een blok voor de charmes van haar onweerstaanbare investeerder.

Ook Blake raakt in de ban van Erica's charme, intelligentie en ambities, en al snel wil Blake niet alleen haar bedrijf, hij wil Erica helemaal.

Schrijver: Meredith Wild
Oorspronkelijke titel: Hardwired
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789401608084
Uitgever: Xander Uitgevers
Harde leugen

De jonge en rijke hacker Blake Landon heeft eindelijk het hart weten te veroveren van de vrouw van wie hij houdt. Erica Hathaway heeft de muren laten vallen die Blake weerhielden binnen te komen in haar hart en haar internetbedrijf. Ze zijn klaar om het nieuwe hoofdstuk in hun leven te beginnen.

Erica zet alles op alles om de relatie te laten slagen. Zelfs als dat betekent dat ze Blake een beetje controle moet geven binnen en buiten de slaapkamer. Als er ineens demonen van Erica’s verleden aan de deur kloppen, maakt Erica een beslissing die hun levens voorgoed veranderd.

Schrijver: Meredith Wild
Oorspronkelijke titel: Hardpressed
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789401604680
Uitgever: Xander Uitgevers
Harde lust

Hacker Blake Landon heeft in Erica Hathaway zijn perfecte match gevonden. Hoewel zijn bezitterige aard en haar drang naar vrijheid soms botsen, wil Blake haar nooit meer uit zijn leven. Erica heeft op haar beurt alle vertrouwen in Blake en is vastbesloten samen alle moeilijkheden te overwinnen. Maar als Blake daarin te ver dreigt te gaan, wordt Erica geconfronteerd met een duistere kant van haar geliefde.

Tot overmaat van ramp blijken ook Blakes concurrenten een smerig spelletje met haar te spelen: ze willen haar bedrijf te gronde richten. Kan hun relatie de moeilijkheden doorstaan en kunnen Erica en Blake de concurrentie te slim af zijn?

Schrijver: Meredith Wild
Oorspronkelijke titel: Hardline
Eerste uitgave: 2013
ISBN: 9789401608107
Uitgever: Xander Uitgevers
Harde les

Hacker Blake Landon is knap, rijk, en zielsgelukkig met Erica Hathaway. Ook Erica is klaar om het jawoord te geven aan haar mysterieuze en woest aantrekkelijke lover.

Maar dan stuit ze op een duister hoofdstuk uit Blakes verleden. Vastberaden om voor de bruiloft alles over hem te weten te komen, ontdekt ze een kant van Blake die haar fantasie te boven gaat. Zal hun liefde na deze onthulling nog standhouden?

Schrijver: Meredith Wild
Oorspronkelijke titel: Hard limit
Eerste uitgave: 2014
ISBN: 9789401605069
Uitgever: Xander Uitgevers
Hard lijf

Als Erica Hathaway meer dan ooit klaar is om het ja-woord te geven aan haar mysterieuze lover Blake Landon, stuit ze op een verontrustend, duister hoofdstuk uit zijn verleden.

Erica is vastberaden Blakes geheimen te ontrafelen. Ze ontdekt een kant van Blake die haar wildste fantasie overtreft, maar die tegelijk hun liefde voor altijd kan vernietigen. Waar liggen de grenzen van Erica's verlangens?

Schrijver: Meredith Wild
Oorspronkelijke titel: Hard love
Eerste uitgave: 2015
ISBN: 9789401605083
Uitgever: Xander Uitgevers