Boekenplank:
Kies

Boeken van Julie Kenner

Meer over Julie Kenner

Genre: Roman (New Adult)

Website: Julie Kenner


Overzicht

  • Carpe demon - Carpe demon
  • In de ban van de riem - Aphrodite's passion

Stark

  1. Bevrijd mij - Release me
  2. Bezit mij - Claim me
  3. Vervul mij - Complete me

gedetailleerd overzicht

OverzichtCarpe demon
Wat er zou gebeuren als Buffy the Vampire Slayer een man, twee kinderen en een 'normaal' gezin zou hebben en haar verleden voor hen geheim zou proberen te houden? Veel vrouwen zetten hun carrière aan de kant als de kinderen komen. Zo ook Kate Connor. Ze heeft al in geen tijden meer op een demon gejaagd. Waarschijnlijk miste ze daardoor in de supermarkt die ene die rondspookte tussen het kattenvoer en de hondenbrokken. Een uur later stond ze oog in oog met hem in haar eigen keuken. Nu moet Kate niet alleen de keuken aan kant krijgen, een belangrijk dinertje organiseren, maar ook nog een dode demon zien weg te werken. En dat alles zonder dat haar gezinsleden achterdochtig worden. Dat zou misschien kunnen, als het er maar bij één zou blijven... Er zit niks anders op voor Kate Connor dan om haar oude baan als demonenjaagster weer op te pakken.
Schrijver: Julie Kenner
Oorspronkelijke titel: Carpe demon
Eerste uitgave: 2005
ISBN/EAN: 978-90-269-8462-4
Uitgever: Van Holkema & Warendorf
In de ban van de riem
De riem van Aphrodite was zoek en Hale wist dat hij al zijn superkrachten nodig zou hebben om dat ding terug te halen. De sterveling die hem had gevonden en droeg, ene Tracy Tannin, viel niet in de smaak bij mannen. Althans, niet voordat ze de riem in handen kreeg. Opeens wil iedereen haar hebben... inclusief een aantal akelige knapen met foute bedoelingen. De riem kon alleen op een eerlijke manier verkregen worden. Dat betekende dat Hale niet gewoon onzichtbaar kon worden om zo de riem te stelen. Hij zou een relatie met Tracy moeten beginnen. Misschien kon hij haar ervan overtuigen dat ze heel aantrekkelijk was. Pas dan zou ze beseffen dat ze het waard was om van te houden, met of zonder riem.
Schrijver: Julie Kenner
Oorspronkelijke titel: Aphrodite's passion
Eerste uitgave: 2002
ISBN/EAN: 90-378-2298-3
Uitgever: Audax

StarkBevrijd mij
Damien Stark heeft alles: een indrukwekkende carrière, bakken met geld en een onweerstaanbaar uiterlijk. Maar als hij Nikki Fairchild ontmoet, voelt hij zich toch een arme man. Het probleem: Nikki is gehecht aan haar vrijheid en niet van plan die op te geven. Maar Damien moet en zal haar hebben en zet alles op alles om haar te veroveren. Sexy, emotioneel en romantisch - dit is het verhaal van een man en een vrouw die overweldigd worden door een bijna verblindende aantrekkingskracht. Wat begint als aantrekking, wordt steeds intenser. Misschien wordt het wel zo heftig dat het onmogelijk vol te houden is. Zullen Damien en Nikki zich ooit echt aan elkaar durven overgeven?
Schrijver: Julie Kenner
Oorspronkelijke titel: Release me
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401602419
Uitgever: Xander
Bezit mij
Als Nikki Fairchild, die haar hele leven lang van een sprookjeshuwelijk droomt, Damien Stark ontmoet, krijgt zij het gevoel dat hij wel eens de ware kan zijn. Voor de intelligente en onweerstaanbare Damien is zij bereid om zelfs haar vrijheid op te geven. Hoewel hun relatie steeds intenser wordt, blijven gebeurtenissen uit het verleden hen achtervolgen.
Schrijver: Julie Kenner
Oorspronkelijke titel: Claim me
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401602631
Uitgever: Xander
Vervul mij
Wat tussen Nikki Fairchild en de onweerstaanbare Damien Stark begon als simpele aantrekkingskracht, wordt steeds intenser. Maar demonen uit het verleden werpen een schaduw op hun liefde. Hun geschiedenis en geheimen zetten hun leven samen op het spel. Nikki staat voor een onmogelijke keuze: voor altijd van Damien weglopen of blijven en toekijken hoe hun relatie vernietigd wordt. Tegelijkertijd groeit de passie tot ongekende hoogte vanwege de angst Damien te verliezen. Liefde is een spel met hoge risico's, maar ook met de grootste beloning.
Schrijver: Julie Kenner
Oorspronkelijke titel: Complete me
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401602877
Uitgever: Xander