Boekenplank:
Kies
 • Home
 • M
 • Jodi Ellen Malpas

Boeken van Jodi Ellen Malpas

Meer over Jodi Ellen Malpas

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1980

Website: Jodi Ellen Malpas


Overzicht

 • Mijn bodyguard - The protector
 • Mijn verlangen - The forbidden

Mijn man / This man

 1. Obsessie - This man
 2. Ontdekking - Beneath this man
 3. Overgave - This man confessed
 4. Ontketend - With this man

Mijn nacht / One night

 1. Ontvlamd - Promised
 2. Ontkend - Denied
 3. Ontbloot - Unveiled
Mijn nacht / One night

gedetailleerd overzicht

OverzichtMijn bodyguard

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten...

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The protector
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401608374
Uitgever: Xander
Mijn verlangen

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The forbidden
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401607926
Uitgever: Xander

Mijn man / This manObsessie

Er zijn veel mannen, toch is er maar één van mij!

Architecte Ava O'Shea leert Jesse Ward kennen: een rijke, arrogante en mysterieuze zakenman, die meer dan een tikkeltje stout en dominant is. Maar hij is vooral onweerstaanbaar.

Jesse Ward belichaamt alles wat Ava niet wil. Kan ze hem weerstaan?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: This man
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600958
Uitgever: Xander
Ontdekking

Ava wist dat ze beter niet voor de charmes van Jesse Ward kon vallen, en toch raakte ze verstrikt in zijn spel van passie en macht. Ze kiest voor zichzelf en gaat bij hem weg, maar het is moeilijk hem te vergeten.

Als Jesse opnieuw in haar leven verschijnt, is Ava vastbesloten antwoorden te krijgen en te ontdekken welke donkere geheimen de woest aantrekkelijke Jesse onder zijn perfecte uiterlijk verbergt.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Beneath this man
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600965
Uitgever: Xander
Overgave

Het verhaal van Jesse en Ava nadert een climax, de gasten druppelen The Manor binnen en dit moet een gelukkige dag worden. Ava moet accepteren dat ze Jesse nooit helemaal zal temmen - en dat wil ze ook niet.

De liefde tussen de twee is sterk, de band geweldig. Maar net als ze denkt zijn donkerste kanten te kennen, zijn er ineens nieuwe vragen...

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: This man confessed
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600996
Uitgever: Xander
Ontketend

Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil.

Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na een noodlottig ongeluk met hoofdletsel in het ziekenhuis belandt. Jesse is boos en wordt verscheurd door verdriet. Hij kan niet leven zonder de liefde van zijn vrouw. Als ze eindelijk bijkomt, blijkt dat de echte nachtmerrie nog moet beginnen.

Ava kan zich niets herinneren van de afgelopen zestien jaar. En dat zijn precies de jaren die ze samen deelden. Jesse is een vreemde voor haar. Jesse moet alles op alles zetten om haar herinneringen terug te halen en ervoor te zorgen dat Ava weer keihard verliefd op hem wordt.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: With this man
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401609890
Uitgever: Xander

Mijn nacht / One nightOntvlamd

Hij valt Livy direct op als hij het café in loopt: zijn indringende blauwe ogen... Haar hart staat opeens stil. Maar zo plotseling als hij haar leven binnenwandelt, lijkt hij ook weer te verdwijnen. Livy zal hem nooit meer zien, denkt ze. Dan vindt ze een op een servet geschreven boodschap voor haar, achtergelaten door hem. Zijn naam? M.

Het gaat tegen Livy's gevoel in, maar toch laat de boodschap haar niet meer los. Ze spreken af om één nacht samen te zijn. Maar na die ene nacht willen ze allebei meer... Wie is de man achter de snelle auto's, de mooie pakken en het chique appartement? En hoe gevaarlijk is hun wederzijdse obsessie?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Promised
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401605380
Uitgever: Xander
Ontkend

De vurige verhouding tussen Livy en de mysterieuze M wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer schokkende ontdekkingen aan het licht komen. M mag dan ongelooflijk rijk zijn, adembenemend mooi en een meester in het bespelen van Livy's verlangens, hij is ook gevaarlijk. Hoe lang kan hij Livy nog beschermen tegen zijn zonden, zijn vijanden en bovenal: tegen zichzelf?

Livy wil nog steeds het licht in M's donkere wereld zijn. Maar als ze opnieuw op een afschuwelijk geheim stuit, moet ze beslissen of M nog wel te redden is. Kan ze zich eindelijk verlossen uit zijn greep?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Denied
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401603317
Uitgever: Xander
Ontbloot

De vurige relatie tussen Livy en M komt onder druk te staan. Overleeft hun liefde de grootste uitdaging tot nu toe?

De geliefden zijn nog altijd verwikkeld in een wervelwind van puur verlangen en heerlijke zonden. Maar Livy verliest alle controle wanneer het verleden haar nogmaals inhaalt. M wil haar beschermen, maar lukt dat? Livy moet kiezen: zet ze haar leven op het spel voor hun allesomvattende liefde?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Unveiled
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401603348
Uitgever: Xander