Boekenplank:
Kies
 • Home
 • M
 • Jodi Ellen Malpas

Boeken van Jodi Ellen Malpas

Jodi Ellen Malpas werkte voor het bouwbedrijf van haar vader toen ze Obsessie in eigen beheer uitgaf. Het boek werd een enorm succes en al snel werd ze ontdekt door een groot en gerenommeerd literair agentschap. Twee maanden na publicatie van Obsessie nam ze ontslag en werd fulltime schrijver.

Meer over Jodi Ellen Malpas

Genre: Roman (New Adult)

Geboren: 1980

Geboorteland: Verenigd Koninkrijk

Website: Jodi Ellen Malpas


Overzicht

 • Mijn bodyguard - The protector
 • Mijn verlangen - The forbidden

Belmore Square

 1. Een nacht met de hertog - One night with the duke

Mijn Man: Ava / This Man

 1. Obsessie - This man
 2. Ontdekking - Beneath this man
 3. Overgave - This man confessed
 4. Ontketend - With this man

Mijn Vrouw: Jesse / This Woman

 1. Voorspel - This woman
 2. Hoogtepunt - With this woman

Mijn Nacht / One Night

 1. Ontvlamd - Promised
 2. Ontkend - Denied
 3. Ontbloot - Unveiled

Unlawful Men

 1. De Brit - The Brit
 2. Het enigma - The enigma
 3. De wederopstanding - The resurrection
 4. De opkomst - The rising

Dubbel uitgegeven titels

 • Mijn vrouw - zie Voorspel
Mijn Vrouw: Jesse / This Woman
Mijn Nacht / One Night
Dubbel uitgegeven titels

gedetailleerd overzicht

OverzichtMijn bodyguard

Ex-scherpschutter Jake Sharp krijgt een nieuwe baan. Hij wordt bodyguard van de knappe en eigenwijze miljonairsdochter Camille. Hij moet haar beschermen: ze krijgt dreigbrieven en wordt gestalkt door haar drugsverslaafde ex. Maar ook Jake heeft een duister en mysterieus verleden, waar Camille niks van mag weten...

Al snel krijgen Camille en Jake gevoelens voor elkaar die niet te negeren zijn. Maar wanneer Camille in de zoveelste brief met de dood bedreigd wordt, moet Jake kiezen tussen haar veiligheid en hun liefde. Hij moet tot het uiterste gaan om Camille te beschermen, voor het te laat is. Kan hun liefde dit doorstaan?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The protector
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789401608374
Ebook: 9789401606080
Uitgever: Xander
Mijn verlangen

Annie is nooit echt verliefd geweest. Door haar drukke baan heeft ze ook geen tijd om te daten. Maar als ze tijdens het uitgaan de mysterieuze Jack ontmoet, voelt ze hun onweerstaanbare aantrekkingskracht. En als ze kort daarna samen moeten werken, lijkt het lot een spelletje met ze te spelen. Kunnen ze werk en privé wel gescheiden houden? Of is het allemaal niet zo toevallig?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The forbidden
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789401607926
Uitgever: Xander

Belmore SquareEen nacht met de hertog

Redt ze haar familie... of volgt ze haar hart?

Londen, 1816. De negentienjarige Eliza Melrose, dochter van een krantenmagnaat, staat op het punt haar debuut te maken in de Londense society. En daar heeft ze helemaal geen zin in, want een echtgenoot is wel het laatste waar ze naar op zoek is. Maar dan ontmoet ze de jongste zoon van de hertog van Chester. Behalve woest aantrekkelijk is hij ook een mysterie: hij is in ongenade gevallen, maar niemand weet waarom.

Als het balseizoen begint, komt Eliza tot de schokkende ontdekking dat ze niet eens een kans krijgt om haar eigen aanstaande man te kiezen, en dat bovendien het familiefortuin op het spel staat... Zal ze alles riskeren voor één nacht met de hertog?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: One night with the duke
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789401621847
Uitgever: Xander

Mijn Man: Ava / This ManObsessie

Er zijn veel mannen, toch is er maar één van mij!

Architecte Ava O'Shea leert Jesse Ward kennen: een rijke, arrogante en mysterieuze zakenman, die meer dan een tikkeltje stout en dominant is. Maar hij is vooral onweerstaanbaar.

Jesse Ward belichaamt alles wat Ava niet wil. Kan ze hem weerstaan?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: This man
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600958
Uitgever: Xander
Ontdekking

Ava wist dat ze beter niet voor de charmes van Jesse Ward kon vallen, en toch raakte ze verstrikt in zijn spel van passie en macht. Ze kiest voor zichzelf en gaat bij hem weg, maar het is moeilijk hem te vergeten.

Als Jesse opnieuw in haar leven verschijnt, is Ava vastbesloten antwoorden te krijgen en te ontdekken welke donkere geheimen de woest aantrekkelijke Jesse onder zijn perfecte uiterlijk verbergt.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Beneath this man
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600965
Uitgever: Xander
Overgave

Het verhaal van Jesse en Ava nadert een climax, de gasten druppelen The Manor binnen en dit moet een gelukkige dag worden. Ava moet accepteren dat ze Jesse nooit helemaal zal temmen - en dat wil ze ook niet.

De liefde tussen de twee is sterk, de band geweldig. Maar net als ze denkt zijn donkerste kanten te kennen, zijn er ineens nieuwe vragen...

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: This man confessed
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600996
Uitgever: Xander
Ontketend

Het gaat Jesse en Ava voor de wind. Jesse beschikt nog altijd over zijn charme, is in shape en laat het hart van zijn vrouw nog steeds smelten met een enkele blik. Hij heeft de controle, precies zoals hij graag wil.

Maar hun perfecte wereld stort in als Ava na een noodlottig ongeluk met hoofdletsel in het ziekenhuis belandt. Jesse is boos en wordt verscheurd door verdriet. Hij kan niet leven zonder de liefde van zijn vrouw. Als ze eindelijk bijkomt, blijkt dat de echte nachtmerrie nog moet beginnen.

Ava kan zich niets herinneren van de afgelopen zestien jaar. En dat zijn precies de jaren die ze samen deelden. Jesse is een vreemde voor haar. Jesse moet alles op alles zetten om haar herinneringen terug te halen en ervoor te zorgen dat Ava weer keihard verliefd op hem wordt.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: With this man
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789401609890
Uitgever: Xander

Mijn Vrouw: Jesse / This WomanVoorspel

De rijke en mysterieuze zakenman Jesse Ward is voor alle vrouwen onweerstaanbaar. In zijn luxueuze erotische club geeft hij zich over aan zijn verlangen, of kijkt hij diep in zijn drankfles; alles om de demonen uit zijn verleden even te vergeten.

Maar dan ontmoet hij de architecte Ava O'Shea - de enige vrouw die tot zijn verbijstering immuun lijkt te zijn voor zijn charmes. Voor Jesse is Ava een enigma, en hij raakt door haar geobsedeerd. Hij móét en zal haar voor zich winnen... Maar kan hij zijn eigen demonen daarbij wel verborgen houden, of zal Ava de allesverwoestende waarheid ontdekken?

Mijn vrouw werpt een opwindende, nieuwe blik op Ava en Jesse's liefdesverhaal.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: This woman
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789401621236
Ebook: 9789401621670
Uitgever: Xander
Hoogtepunt

Beschrijving momenteel niet beschikbaar.

Verschijnt in januari 2024.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: With this woman
Eerste uitgave: 2023
ISBN/EAN: 9789401621687
Ebook: 9789401621243
Uitgever: Xander

Mijn Nacht / One NightOntvlamd

Hij valt Livy direct op als hij het café in loopt: zijn indringende blauwe ogen... Haar hart staat opeens stil. Maar zo plotseling als hij haar leven binnenwandelt, lijkt hij ook weer te verdwijnen. Livy zal hem nooit meer zien, denkt ze. Dan vindt ze een op een servet geschreven boodschap voor haar, achtergelaten door hem. Zijn naam? M.

Het gaat tegen Livy's gevoel in, maar toch laat de boodschap haar niet meer los. Ze spreken af om één nacht samen te zijn. Maar na die ene nacht willen ze allebei meer... Wie is de man achter de snelle auto's, de mooie pakken en het chique appartement? En hoe gevaarlijk is hun wederzijdse obsessie?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Promised
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401605380
Uitgever: Xander
Ontkend

De vurige verhouding tussen Livy en de mysterieuze M wordt opnieuw op de proef gesteld wanneer schokkende ontdekkingen aan het licht komen. M mag dan ongelooflijk rijk zijn, adembenemend mooi en een meester in het bespelen van Livy's verlangens, hij is ook gevaarlijk. Hoe lang kan hij Livy nog beschermen tegen zijn zonden, zijn vijanden en bovenal: tegen zichzelf?

Livy wil nog steeds het licht in M's donkere wereld zijn. Maar als ze opnieuw op een afschuwelijk geheim stuit, moet ze beslissen of M nog wel te redden is. Kan ze zich eindelijk verlossen uit zijn greep?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Denied
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789401603317
Uitgever: Xander
Ontbloot

De vurige relatie tussen Livy en M komt onder druk te staan. Overleeft hun liefde de grootste uitdaging tot nu toe?

De geliefden zijn nog altijd verwikkeld in een wervelwind van puur verlangen en heerlijke zonden. Maar Livy verliest alle controle wanneer het verleden haar nogmaals inhaalt. M wil haar beschermen, maar lukt dat? Livy moet kiezen: zet ze haar leven op het spel voor hun allesomvattende liefde?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: Unveiled
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789401603348
Uitgever: Xander

Unlawful MenDe Brit

Passie was nog nooit zo dodelijk...

Rose Cassidy leeft niet. Niet écht, tenminste. Ze bestaat. Ze verdooft zichzelf voor pijn en angst, want dat is de enige manier om te overleven in deze wrede wereld. Toch kan ze niet voorkomen dat ze tijdens een dodelijk machtsspel gevangen wordt genomen door Danny Black. De angst die ze voelt, overvalt haar. Wat haar nog meer overvalt, is het intense gevoel van verlangen. Ze heeft de verhalen over De Brit gehoord. Hij is meedogenloos. Kil. Maar niemand heeft haar ooit verteld hoe intens prachtig en duister betoverend hij is. Danny kijkt dwars door haar masker heen en geeft haar hoop, een gevoel nog wreder dan al het andere. Toch zal ze zich moeten verzetten tegen de aantrekkingskracht, want anders loopt ze het risico alles waarvoor ze nog leeft, kwijt te raken.

Toen Danny Black de beeldschone minnares van een van zijn vijanden als onderpand opeiste, had hij nooit kunnen verwachten wat de gevolgen van zijn actie zouden zijn. Ook had hij de onverklaarbare aantrekkingskracht tussen hen nooit kunnen voorzien. Rose Cassidy heeft de gave om hem tot het randje van waanzin te drijven met haar ondoordringbare façade en haar woeste aantrekkingskracht. Hij moet zichzelf er constant aan herinneren dat ze niets anders is dan lokaas. Een oplossing voor een probleem. En toch weet ze heftige gevoelens bij Danny los te maken. En juist die gevoelens zijn gevaarlijk als ontelbare vijanden je dood willen.

Het meest gevaarlijke spel staat op het punt van beginnen. Maar is er voor Danny en Rose een kans om te winnen?

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The Brit
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464402001
Ebook: 9789464401936
Uitgever: SVM Publishing
Het enigma

Een fatale mix van wraak en verlangen...

Nadat ze haar verloofde voor het altaar liet staan en ontslag nam als politieagente, struikelt Beau Hayley nu door het leven. Het enige wat ze voelt, is wroeging. Verlies. Iedereen gaat er vanuit dat haar moeders dood een ongeluk was. Beau weet dat nog niet zo zeker. Ze rouwt om het verlies van haar moeder en voelt niets anders dan de constante knagende pijn van een gebroken hart en pure haat. Het licht kan ze in haar duisternis niet meer onderscheiden. Tot ze James Kelly ontmoet, een man die van binnen en van buiten net zo beschadigd is als zij. En toch, ondanks zijn kille voorkomen, maakt hij iets bij Beau los. Hij laat haar weer voelen. James is een verlossing van haar eigen zonden. Een compleet mysterie. En het is onmogelijk om hem te weerstaan.

James Kelly heeft maar één doel en dat is de mannen vinden die zijn familie hebben vermoord. Als hij ze vindt, staat hen een langzame en vooral pijnlijke dood te wachten. Een web van leugens en bedrog leidt hem naar Beau Hayley, de dochter van de notoire FBI-agente die hem tot haar dood op de hielen zat. Beau is totaal niet wat James had verwacht en onder de deken van duisternis waarachter ze zich verstopt, flikkert een voorzichtig licht. Dat licht is verslavend. Het is een ontsnapping. Misschien is Beau wel het cruciale puzzelstukje waardoor alles binnen James’ missie op z’n plek valt. Maar dat zal niet zonder gevolgen zijn. James staat voor een keuze: laat hij Beau leven en riskeert hij zijn eigen ondergang, of maakt hij een einde aan haar leven om zijn eigen missie te voltooien?

Het blijft een raadsel. Een dodelijk spel, gespeeld tussen twee getormenteerde zielen. Een enigma.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The enigma
Eerste uitgave: 2021
ISBN/EAN: 9789464402384
Ebook: 9789464402216
Uitgever: SVM Publishing
De wederopstanding

Het enige doel in het leven van James Kelly was de man vinden die de opdracht had gegeven om zijn familie te vermoorden. Die man vinden en diens leven beëindigen. Alleen op die manier zou hij enige rust kunnen vinden. Beau Hayley speelde een sleutelrol in zijn wraak. Het was de bedoeling dat hij deze beschadigde ex-agente zou doden. In plaats daarvan werd hij verliefd op haar. Het staken van zijn zoektocht naar vergelding was de enige manier om Beau veilig te houden. En om dat te kunnen doen, moest James contact zoeken met de enige man die hem hierbij kon helpen.

Vanaf het moment dat Rose Cassidy zijn leven binnenstapte, wist Danny Black dat ze zijn dood zou worden. Maar de knetterende connectie en de verwrongen liefde tussen hen, gaf hem zingeving. Een extra doel in zijn leven, naast zijn strikte leiderschap over de onderwereld van Miami. Zijn eigen dood in scène zetten en onderduiken in St. Lucia was de enige manier om te ontsnappen aan de dodelijke onderwereld die hen samen had gebracht. Maar zijn nieuwe leven bleek van korte duur toen een huurmoordenaar hem uit zijn schuilplek wist te lokken en hem een aanbod deed dat hij onmogelijk kon weigeren. Danny werd gedwongen een besluit te nemen: Bleef hij ondergedoken in de hoop dat zijn vijanden hem niet zouden vinden, of moest hij herrijzen uit de dood en opnieuw de macht in zijn stad grijpen?

De beruchte Brit herrees en met hem volgde een nog grotere oorlog. Twee dodelijke mannen. Eén missie. De veiligheid van hun geliefde. Maar slechts één zal er overleven.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The resurrection
Eerste uitgave: 2022
ISBN/EAN: 9789464402797
Ebook: 9789464402735
Uitgever: SVM Publishing
De opkomst

Je kunt niet herrijzen uit de as, als je je nog nooit hebt verbrand...

Op het moment dat maffiabaas Danny Black een deal sluit met huurmoordenaar James Kelly om samen een ongrijpbare aartsvijand te vernietigen, weten ze dat ze zich begeven op dodelijk glad ijs. Maar hun gezamenlijke vijand dreigt hen beide kapot te maken en de controle over hun stad over te nemen, dus kunnen ze niet anders dan samenwerken. Ze starten een dodelijk spel dat ze moeten winnen om de vrede in de stad te bewaren en hun geliefden te beschermen tegen een leven vol corruptie, misdaad en moord.

Maar vrede is een illusie, liefde een dagelijkse kwelling, en de dood blijft James en Danny op de hielen zitten.

Langzaam maar zeker verliezen ze hun ijzersterke greep op de macht, duiken oude vijanden weer op en komen oude, persoonlijke demonen opnieuw boven water. Ze beseffen eindelijk dat, om te overleven, ze zich voor altijd zullen moeten verbinden aan de duistere wereld die ze zelf hebben geschapen. En dus moeten ze die wereld koste wat het kost beschermen. Wat de gevolgen ook zullen zijn. Wat ze ook zullen verliezen. Hoe groot de pijn ook is. Ze moeten keuzes maken die onmenselijk lijken. Nog meedogenlozer moorden, nog intenser liefhebben. En met nog meer overgave haten.

Ze zijn ertoe in staat. Ze zijn er klaar voor.

Maar niets kan James en Danny voorbereiden op de geheimen die aan het licht komen. Of het verraad waar ze mee te maken krijgen. Niets kan ze voorbereiden op de offers die ze moeten maken.

Twee mannen. Eén doel. Geen genade. Dit is De opkomst.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: The rising
Eerste uitgave: 2023
Ebook: 9789464405019
Uitgever: SVM Publishing

Dubbel uitgegeven titelsMijn vrouw

Zie voor de beschrijving van dit boek: Voorspel.

Schrijver: Jodi Ellen Malpas
Oorspronkelijke titel: zie Voorspel
Eerste uitgave: 2022
Ebook: 9789401619875
Uitgever: Xander