Boekenplank:
Kies

Boeken van Indigo Bloome

Indigo Bloome woont met haar gezin in Sydney, Australië, maar werkte voorheen in Londen in de financiële sector.

Meer over Indigo Bloome

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Australië

Website: Indigo Bloome


Avalon Trilogie

  1. Speel met mij - Destined to play
  2. Voel met mij - Destined to feel
  3. Kom met mij - Destined to fly

gedetailleerd overzicht

Avalon TrilogieSpeel met mij

Dokter Alexandra Blake - getrouwd, twee kinderen en een heel leuke baan als onderzoeker - loopt haar oude vlam Jeremy Quinn tegen het lijf op een congres in Sydney. Gevaarlijk èn aantrekkelijk, want ze delen spannende herinneringen aan een turbulente tijd.

De nog even onweerstaanbare Jeremy verleidt haar na een glas champagne in zijn penthouse suite tot een gewaagd, psychologisch en lichamelijk spel waarin ze zich helemaal aan hem overgeeft. De keurige Alexandra belandt in een wereld die extremer en veel gevaarlijker is dan zij ooit had kunnen vermoeden.

Schrijver: Indigo Bloome
Oorspronkelijke titel: Destined to play
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401604383
Uitgever: Xander
Voel met mij

Psychologe Alexandra Blake is door haar minnaar Jeremy Quinn in seksuele zin wakker gekust. Tot het uiterste is zij verleid en haar leven lijkt ongewoon goed.

Maar dan wordt ze op verdacht professionele wijze ontvoerd en speelt ze ineens de hoofdrol in een gevaarlijk spel: want haar ontvoerders zijn van plan de donkerste enigma's van de vrouwelijke seksualiteit te ontdekken. Ze kan niet ontsnappen, maar weet ook niet of ze dat wil. Hoe ver gaat Alexandra om haar nieuwsgierigheid te bevredigen? Gaat dit spel te ver, of is de hoofdprijs het spelen waard?

Schrijver: Indigo Bloome
Oorspronkelijke titel: Destined to feel
Eerste uitgave: 2012
ISBN/EAN: 9789401600460
Uitgever: Xander
Kom met mij

Alexandra keert met gemengde gevoelens terug naar haar alledaagse leven nadat ze werd ontvoerd en de hoofdrol speelde in een bijzonder en opwindend experiment. Ze is nu vrij, maar haar gevoelens van opwinding maken plaats voor angst, niet in de laatste plaats doordat haar minnaar Jeremy Quinn nog wanhopig zoekt naar kennis die Alexandra heeft...

Ze moet zich verzoenen met beslissingen die ze tijdens haar gevangenschap heeft genomen en accepteren dat deze haar toekomst bepalen. Op zoek naar antwoorden gaat ze op reis en leert ze over lang vergeten en uiterst spannende rituelen. Zal Alexandra de ware betekenis van vrijheid nog leren? En zal ze nu eindelijk de rol omarmen die ze is voorbestemd te spelen?

Schrijver: Indigo Bloome
Oorspronkelijke titel: Destined to fly
Eerste uitgave: 2013
ISBN/EAN: 9789401600767
Uitgever: Xander