Boekenplank:
Kies

Boeken van Soraya Naomi

Meer over Soraya Naomi

Genre: Roman (New Adult)

Geboorteland: Nederland

Website: Soraya Naomi


Chicago Syndicate

  1. Fallon - For Fallon
  2. Luca - Luca
  3. Adriano - For Adriano
  4. Cam - For Cam
  5. Logan - For Logan
  6. Henry - Black hat hacker
  7. Cesare - For Cesare
  8. Carmine - The lawyer and the tramp
  9. Luca's liefde - For the love of Luca
  10. Michael - The man in black

gedetailleerd overzicht

Chicago SyndicateFallon

Wie kun je vertrouwen als werkelijk iedereen een masker draagt?

Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op zijn kop gezet als Luca op haar pad komt.

Luca draagt een masker dat hij nooit af kan zetten. Nooit af mág zetten. Wantrouwen, rivaliteit en geweld beheersen zijn leven. Fallon valt als een blok voor hem omdat zij als enige voorbij zijn façade kan kijken. Zelfs als hij probeert zich anders voor te doen bij haar. Zelfs als haar leven uit elkaar valt en ze niet begrijpt waarom.

Kunnen Fallon en Luca samen hun onzekerheden overwinnen als iedereen om hen heen duistere bedoelingen lijkt te hebben?

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Fallon
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789463189675
Ebook: 9781386018841
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Luca

Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.

Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.

Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: Luca
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789463867955
Ebook: 9781386823117
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Adriano

In Adriano Montesi's leven heeft het altijd om vrouwen, zijn familie en het Chicago Syndicaat gedraaid. Maar zijn aandacht is nu gericht op Camilla Guillermo, de enige vrouw die zijn interesse na een vrijpartij blijvend heeft weten te vangen. Hij en Cam hebben een geheime geschiedenis, en nu ze verdwenen is, is hij vastbesloten haar te vinden. Wat een simpele missie had moeten worden, verandert al snel in een obsessie.

De Italiaanse schone Camilla Guillermo is op de vlucht voor een verleden dat haar achtervolgt en een man die haar heeft bedrogen. Maar waar ze ook heen gaat, voor haar herinneringen aan Adriano kan ze niet weglopen. Zonder geld en andere opties is Cam noodgedwongen terug te keren naar de Loop - de enige plek op aarde die ze koste wat het kost wil vermijden. Maar als Adriano Camilla vindt, verandert alles tussen hen. Hoe ze zich ook tot elkaar aangetrokken voelen, Camilla is nu verboden terrein voor Adriano, op orders van de baas.

En in het syndicaat kun je zulk soort orders niet zomaar naast je neerleggen... tenzij je bereid bent de consequenties te dragen.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Adriano
Eerste uitgave: 2015
Ebook: 9781393323556
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Cam

Hij mag dan arrogant en charismatisch zijn, maar Adriano Montesi is ook als een blok gevallen voor Camilla Guillermo. Adriano heeft een missie: een nieuw imperium opbouwen en een van de machtigste mannen in Chicago worden. Dat weerhoudt hem er niet van om zich steeds meer met Cam verbonden te voelen. Al snel wordt hij echter door tegengestelde emoties verscheurd en met zijn eigen demonen geconfronteerd.

Camilla’s leven staat helemaal op zijn kop sinds ze officieel lid is geworden van het Chicago Syndicate en met Adriano herenigd is. Nu heeft ze eindelijk een familie waar ze op kan vertrouwen en is ze samen met de man die ze altijd al heeft gewild maar nooit de hare kon noemen.

Liefde binnen de maffia is echter niet alleen gecompliceerd; liefde is ook ronduit gevaarlijk. En nu Adriano en Cam beide bij het syndicaat horen, hebben ze een ingewikkelde rol te spelen met nieuwe regels, nieuwe medestanders en nieuwe vijanden met wie ze te maken krijgen terwijl ze de puinhopen van het verleden nog niet achter zich hebben gelaten...

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Cam
Eerste uitgave: 2015
ISBN/EAN: 9789463988537
Ebook: 9781386290483
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Logan

Na een leven vol pijn en verlies gelooft Logan Wade niet meer in gerechtigheid. Hij speelt met vrouwen alsof ze geen hart hebben en diep vanbinnen weet hij niet eens meer wie hij zelf is. Hij werkt bij de CIA, maar trekt zijn eigen plan en loopt over naar het Chicago Syndicate. Zijn plan wordt echter danig in de war geschopt als hij Rosalia Calderone ontmoet, de dochter van de raadsheer van het syndicaat. Ze is tien jaar jonger dan hij, roekeloos, en ze weet niet wanneer ze haar mond moet houden.

Rosalia is door haar ouders altijd uit de zaken van de maffia gehouden, maar door onvoorziene omstandigheden komt Logan Wade op haar pad. Als ze hem beter leert kennen, realiseert ze zich dat er meer achter zijn harde façade schuilt dan wat de wereld van hem mag zien. En al weet ze dat het gevaarlijk is om te vallen voor een gesloten man zoals hij, toch volgt ze haar hart.

Wat begint als een gedwongen kennismaking groeit uit tot een geheime affaire, waarbij Rosalia en Logan ontdekken dat liefde alles kapot kan maken wat je lief is. Want elke beslissing kan in hun wereld ernstige gevolgen hebben... zelfs als je bij die beslissing je hart laat spreken.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Logan
Eerste uitgave: 2016
ISBN/EAN: 9789492585523
Ebook: 9781393416692
Uitgever: Dutch Venture Publishing


Henry

Niemand kent Henry, maar dat is omdat hij ervoor zorgt dat hij verborgen blijft. Hij heeft een lucratieve baan in de onderwereld, namelijk als black hat hacker voor het Syndicaat. Hij bouwt hele systemen en vernietigt bewijsmateriaal om hogerop te komen. Hij heeft alle smerige geheimen van de meest machtige mensen in de VS in handen en zal niet aarzelen die in te zetten om te krijgen wat hij wil.

Maar Henry heeft zelf ook een geheim. Een beslissing die hij in het verleden heeft gemaakt en die zijn toekomst kan vernietigen. Hij vertrouwt niemand meer, geen enkele vrouw… tot hij Mary tegenkomt. Veel te jong, veel te zorgeloos en veel te sexy om te negeren. Al mag hij geen onenightstand met haar van zichzelf en al is ze niet beschikbaar, hij maakt het zijn taak om haar voor een gewisse dood te behoeden.

Mary kent Henry ook nog niet, maar dat zal niet lang meer duren. En dan vliegen de vonken er vanaf.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: Black hat hacker
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789492585646
Ebook: 9781393702832
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Cesare

Hij is rijk en meedogenloos. Zij is arm en eenzaam. Cesare is de onderbaas van de beruchte Italiaanse maffia, het New York Syndicate. Kinsey is zijn beste vriendin uit zijn jeugd, en de enige vrouw die hij nooit is vergeten.

Het leven heeft hen uit elkaar getrokken en nu dwingt een dreigende maffiaoorlog hen weer samen te komen. Maar misschien is het te laat voor een tweede kans als Cesare Kinsey's huidige geheim ontdekt?

* Cesare is een spinoff novelle in de wereld van de Chicago Syndicate serie, die geheel los te lezen is.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Cesare
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789403639734
Ebook: 9798201828776
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Carmine

Carmine Montesi is een moordenaar die doorgaat voor topadvocaat. Hij is een trouw lid van de beruchte maffia - het Chicago Syndicate - en de baas is toevallig zijn broer. Hij heeft geld, veel invloed en een goddelijk lichaam waar geen vrouw nee tegen kan zeggen... Tot het moment dat de pittige Eva zijn oudejaarsavond verpest. Een enkele verhitte ontmoeting zet een ongeoorloofd onderwereldspel in gang waardoor ze tegenover elkaar komen te staan.

Eva Conley is een escortgirl. Ze werkt om het geld te verdienen dat ze wanhopig nodig heeft om een openstaande schuld af te betalen. Tenminste, tot ze door Carmines schuld wordt ontslagen. Carmine is een eikel en ze haat hem vanaf het eerste moment dat ze hem ziet.

Carmine hoort alleen haar opdracht te zijn. En Eva is de enige vrouw op wie hij niet mag vallen. Want geen van beiden kan met de vijand het bed induiken en het er levend vanaf brengen...

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: The lawyer and the tramp
Eerste uitgave: 2017
ISBN/EAN: 9789403618364
Ebook: 9781393685197
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Luca's liefde

Ik ben een man die alles heeft: macht, liefde en rijkdom. Ik ben een man die altijd de touwtjes in handen moet hebben. Ik ben een echtgenoot. Ik ben een moordenaar. Ik ben de onderbaas van de Chicago Syndicate.

Ik hou de wereld die Fallon en ik in ons huis hebben gecreëerd veilig, en ik zou alles en iedereen opofferen om de vrouw van wie ik hou en mijn hoge positie te beschermen, zonder ook maar een greintje wroeging te hebben. Tot mijn ergste nachtmerrie uitkomt en ik de controle over mijn thuis en mezelf verlies, een uitdaging die noch Fallon noch ik ooit hadden voorzien. En ik vrees dat als ik én een goede echtgenoot én een goede maffioso wil zijn, een van ons weleens de dood in zou kunnen worden gejaagd...

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For the love of Luca
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789403634371
Ebook: 9798201830915
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Michael

Brielle: Ik was geobsedeerd door hem, hij wist waarschijnlijk niet eens dat ik bestond. Vanaf het moment dat ik Michael ontmoette, mysterieus gekleed als een donkere engel, was er spanning tussen ons. Of dat dacht ik, in elk geval. Wat ik dacht dat een verleidelijke en onmiskenbaar rauwe aantrekkingskracht was, is uitgelopen op iets heel anders, iets wat ik nooit had voorzien. Want hij is een bekwame leugenaar en manipulator en ik heb zijn bedoelingen ronduit verkeerd begrepen. En nu ben ik bang dat vallen voor "de man in het zwart" weleens de grootste fout van mijn leven zou kunnen worden.

Michael: Een overweldigende wroeging achtervolgt me na het verlies van mijn verloofde, maar ik ben geen man die mijn waakzaamheid laat verslappen. Dat kan ik me niet veroorloven. Ik ben een meedogenloze misdadiger, een van de topleden van de genadeloze Chicago Syndicate, en ik ben teruggekomen naar Chicago om een klus te klaren en me vooral met niemand te bemoeien.

Maar als een sexy banketbakster met een mooie glimlach en een mogelijke link naar mijn vroegere leven me betrapt op een roekeloos moment, ben ik gedwongen haar in de gaten te houden en een plan uit te stippelen. Want ik weet niet zeker of ze erop uit is me te pakken of dat ze gewoon een onschuldige vrouw is die niet weet dat het restaurant waar ze werkt in feite een dekmantel is om geld van het Syndicaat wit te wassen. En ik ben van plan uit te zoeken of zij mij bespeelt, terwijl ik haar bespeel. Maar dan zorgen de demonen die me achtervolgen ervoor dat ik een enorme fout maak... Elk bedrog heeft een prijs. Ik moet er alleen voor zorgen dat ik die niet met háár leven hoef te betalen.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: The man in black
Eerste uitgave: 2018
ISBN/EAN: 9789403642758
Ebook: 9798201252632
Uitgever: Dutch Venture Publishing