Boekenplank:
Kies

Boeken van Soraya Naomi

Meer over Soraya Naomi

Genre: Roman (New Adult)

Website: https://sorayanaomi.com/

Chicago Syndicate
  1. Fallon - For Fallon
  2. Luca - Luca
Chicago Syndicate

Gedetaileerd overzicht

Chicago Syndicate

Fallon

Wie kun je vertrouwen als werkelijk iedereen een masker draagt?

Fallon heeft nooit een masker hoeven dragen om zich anders voor te doen dan ze is. Haar wereld is prachtig: ze is opgegroeid in een warm gezin in Chicago, heeft een mooi diploma behaald en heeft een baan waar ze dol op is. Maar die onschuldige wereld wordt op zijn kop gezet als Luca op haar pad komt.

Luca draagt een masker dat hij nooit af kan zetten. Nooit af mág zetten. Wantrouwen, rivaliteit en geweld beheersen zijn leven. Fallon valt als een blok voor hem omdat zij als enige voorbij zijn façade kan kijken. Zelfs als hij probeert zich anders voor te doen bij haar. Zelfs als haar leven uit elkaar valt en ze niet begrijpt waarom.

Kunnen Fallon en Luca samen hun onzekerheden overwinnen als iedereen om hen heen duistere bedoelingen lijkt te hebben?

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: For Fallon
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789463189675
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Luca

Zijn verraad heeft haar vertrouwen onherstelbaar beschadigd.

Luca had alles over voor Fallon, maar als onderbaas van het Chicago Syndicate is hij verantwoordelijk voor een groot deel van deze maffia-organisatie. Fallon is een zwakke schakel die hij zich niet langer kan veroorloven.

Nu Fallons oude, vertrouwde leven steeds verder uit elkaar valt, heeft ze Luca harder nodig dan ooit. Maar kan ze voorbij de leugens en het bedrog kijken? Liefde verbindt hen waar geheimen hen uit elkaar hebben gedreven. Zelfs na alles wat er gebeurd is, heeft Fallon nog steeds Luca’s hart in haar handen. Zijn leven is echter in handen van het Syndicaat.

Hoe kan Luca een leven opbouwen met de vrouw van wie hij houdt en tegelijkertijd trouw blijven aan een organisatie die boven elke wet staat? Het is een keuze die voor hem onmogelijk is – tot omstandigheden hem dwingen te kiezen en het voor Luca een zaak van leven of dood wordt.

Schrijver: Soraya Naomi
Oorspronkelijke titel: Luca
Eerste uitgave: 2014
ISBN/EAN: 9789463867955
Uitgever: Dutch Venture Publishing